Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
гледав хајлајт од натпреваро со сиетл и само две рабти ме плашат моментално
1.немање доволно мотивација
2 проблемите со нафрлените топки,треба да се најде друго решение а не чех да истрчува од гол и да прави киксови мора да се реши проблемо со одбраната вака неможи
пред 2-3 год имавме најсилна одбрана и вискоките топки не не преставууваат никаков проблем а последнава сезона се тресев за секој слободен удари и корнер

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Ако отиде Тери во Сити ќе биде предавник за мене. Ќе го мразам највеќе на свет и многу ќе ми биде мерак да освоиме Лига на Шампиони без него.
Сега е легенда и според мене најголем фудбалер на Челзи, ептен сакам да остане, и не гледам друга причина освен финансиската зошто би заминал во Сити. Ние сега за сега сме многу поголеми од нив, не гледам зошто би заминал во послаб клуб освен заради поголема плата. Така да ако го направи тоа ќе ги разочара фановите кои верувам ќе го наградат со свирежи.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Момци, ај нека постира некој видео од натпреварот со шансите, да видам што и како се случувало :smir:

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
F

fantomX

Гостин
Читав шо изјавил Марк Хјуз, дека тие не ја почнале „хајката“ по Тери јавно, па затоа не се чувствувале виновни за обвинувања за нелегално врбување на играч.
Па добро бе, морону еден, Челзи со тоа јасно сакаше да прикажи дека понуда е одбиена и истото ќе се случи со секоја наредна. Нема да бидам среќен се дур не му се стегни една пријава на генијалецов, макар и Тери во меѓувреме излези со изјава како останува, се биле глупости и сл....

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Дечки кога точно е сега утакмицава со Интер?

F

fantomX

Гостин
http://goal.com/en/news/9/england/2009/07/20/1393490/john-terry-to-release-a-statement-regarding-manchester-city

Очекувам убаво да ги затне Манчестер Сити, освен со изјава, туку и со можност на подобрен, потпишан договор, и по потпишувањето бакнеж на симболот/знакот на Челзи.

Доволна е и само изјавата али другото ќе е врв :pipi:
Дејли Меил и не е најсигурен извор, доказ плус е и написот дека Хунтелар одложувал преговори со Тотенхем и Штудгарт во исчекување на понуда од Челзи?! Логиката е само тоа што ќе треба напаѓач плус в зимо, Дрогба и Калу одат на Афрички Куп, ама покрај Анелка, Стуриџ, Ди Санто (кој ми делуваше значајно ојачан на мускули него последно ко играше), можеби и Шевченко и Пизаро, јас не би барал уште еден класичен шпиц, гол-играч. Особено Хунтелар, кој немам видено да излегол од 16-ник, па камоли да дал гол од далечина.

Дечки кога точно е сега утакмицава со Интер?
Вторник на среда, 05:00.

Former Stamford Bridge boss Guus Hiddink, who retains an informal advisory role to Chelsea after returning full-time to his role as Russia boss, says he asked John Terry to take new signing Yuri Zhirkov under his wing. And Hiddink told Russian newspaper Sport Express: 'Chelsea have signed a great footballer and Zhirkov has made a big step forward in his career. I hope that Yuri adapts quickly to his new life and new team.'

Тери...:smir:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
луѓе имате линк за натпреваро со интер или рано е уште?

В

Вори

Гостин
Рано е во 5 сабајле ќе е..осеќам дека ќе ги тепаме и Стариџ пак гол ќе даде.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Можда е рано, али го има некој линкот за да гледам ЧелзиТВ на нет? (во живо се разбира) :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom