devilko
♆ wicked one ♆
- Член од
- 28 август 2014
- Мислења
- 1.889
- Поени од реакции
- 6.165
Аууу ме пресмеа.. Ништо, ништо ќе ти помине. Сум имал и јас слични ситуации со неискусни, не до толку екстремни како твојава.Лудница тема , се изнасмеав.
И Кога фати да ми го дрка , кога го џасна душмански пусто неискуство , јас кога викнав како да ме кољат , кожата до пола ќе ми ја соголеше. Типката се исплаши почна да плаче , и почна да ме теши ништо ништо ќе ти помине , јас незнаев дали да се смејам или да се превиткувам уште од болка. Буквално ме тешеше како некое мало детенце кога ќе падне на колената. Ништо ништо ќе ти помине.
Иначе како ќе познаеш неискусна девојка? Кога фаќа да го дрка мисли дека џојстик од нинтендо е
On:
Сум имал и јас некои блам состаноци али ништо невообичаено за да се памети.. Ама затоа другар ми..
На времето некаде крај на средна школа. Сите веќе со женски, искусни, ова-она шта да ти причам. Само еден од друштвово немаше никогаш женско у живот фатено, а нели веќе 18ка фатил и време му е. А не дека беше грд или нешто друго, само беше премногу срамежлив и се укочуваше пред женски па му требаше некоја чашка алкохол како на Koothrappali за да се опушти.
Решивме јас и тогаш една девојка со која одев да му ја местиме една нејзина другарка, симпатична ама срамежлива и неискусна,иста како него. Таман, погодени.
Договараме средба во еден кафич, онака да изгледа тотално случајно, без воопшто овие да помислат нешто. Углавно седевме јас, другарчево и уште еден кој е слободен, па дојде мојава со другарка и уште една. Таман 3 на 3.
Си тече така времето...Зезање, смеење, разговор помеѓу сите, се супер, ама овие 2јцава едвај збор да прозборат. Он одговара со да или не, а она само хихиихихихи.
И решаваме да одиме по план Б, јас и бившава стануваме и као мора да одиме, бла бла, ги оставаме нив 4 сами.
Другиов ден ги прашуваме што како се десило..
Овој другиов си заминал одма после нас, а другарка и поседела некое време и она си заминала за да ги остави овие двајцава сами.
Седеле 2јцава така некое време, некоја нелагодна тишина, без никој да прозборе некој збор. Можам да замислам како целиот бил вцрвен од срам..
И на крај она му рекла: Немој сега само и ти да си заминеш и да ме оставиш сама.
А овој па и рекол: Не бе, нема шанси, само да отидам до ВЦ и одма се враќам.
И ја збришал.
Го оставил само кутрото девојче. ЕЕЕЈ. С-А-М-О! Можам да замислам кој блам и било...
После ми вика, не бе брат, никаква беше оваа, со стап не би ја чепнал (а он како поарен да беше), ја високо циљам.
Се ожени со првата што ја фати у живот, сега е*е почесто од сите у друштво, по 4 пати на ден, како што знае сам да се пофали. Да си ми жив и здрав братко.