Блам состанок!

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.889
Поени од реакции
6.165
Лудница тема , се изнасмеав. :pos:

И Кога фати да ми го дрка , кога го џасна душмански пусто неискуство :pos:, јас кога викнав како да ме кољат , кожата до пола ќе ми ја соголеше. :pos::pos: Типката се исплаши почна да плаче , и почна да ме теши ништо ништо ќе ти помине , јас незнаев дали да се смејам или да се превиткувам уште од болка. Буквално ме тешеше како некое мало детенце кога ќе падне на колената. Ништо ништо ќе ти помине. :pos::pos:
Аууу ме пресмеа.. Ништо, ништо ќе ти помине. :pos::pos::vozbud: Сум имал и јас слични ситуации со неискусни, не до толку екстремни како твојава. :D
Иначе како ќе познаеш неискусна девојка? Кога фаќа да го дрка мисли дека џојстик од нинтендо е :D

On:

Сум имал и јас некои блам состаноци али ништо невообичаено за да се памети.. Ама затоа другар ми.. :pos:
На времето некаде крај на средна школа. Сите веќе со женски, искусни, ова-она шта да ти причам. Само еден од друштвово немаше никогаш женско у живот фатено, а нели веќе 18ка фатил и време му е. А не дека беше грд или нешто друго, само беше премногу срамежлив и се укочуваше пред женски па му требаше некоја чашка алкохол како на Koothrappali за да се опушти.
Решивме јас и тогаш една девојка со која одев да му ја местиме една нејзина другарка, симпатична ама срамежлива и неискусна,иста како него. Таман, погодени. :D
Договараме средба во еден кафич, онака да изгледа тотално случајно, без воопшто овие да помислат нешто. Углавно седевме јас, другарчево и уште еден кој е слободен, па дојде мојава со другарка и уште една. Таман 3 на 3.
Си тече така времето...Зезање, смеење, разговор помеѓу сите, се супер, ама овие 2јцава едвај збор да прозборат. Он одговара со да или не, а она само хихиихихихи. :D
И решаваме да одиме по план Б, јас и бившава стануваме и као мора да одиме, бла бла, ги оставаме нив 4 сами.
Другиов ден ги прашуваме што како се десило..
Овој другиов си заминал одма после нас, а другарка и поседела некое време и она си заминала за да ги остави овие двајцава сами.
Седеле 2јцава така некое време, некоја нелагодна тишина, без никој да прозборе некој збор. Можам да замислам како целиот бил вцрвен од срам..
И на крај она му рекла: Немој сега само и ти да си заминеш и да ме оставиш сама. :tapp:
А овој па и рекол: Не бе, нема шанси, само да отидам до ВЦ и одма се враќам.
И ја збришал. :vozbud:

Го оставил само кутрото девојче. ЕЕЕЈ. С-А-М-О! :tapp::pos::pos::pos:Можам да замислам кој блам и било... :D

После ми вика, не бе брат, никаква беше оваа, со стап не би ја чепнал (а он како поарен да беше), ја високо циљам. :icon_lol:

Се ожени со првата што ја фати у живот, сега е*е почесто од сите у друштво, по 4 пати на ден, како што знае сам да се пофали. Да си ми жив и здрав братко. :icon_lol:

Член од
12 јули 2016
Мислења
2
Поени од реакции
6
Pred 5 godini na fb se dopisuvam so edna tipka i po 10 dena dogovarame da izlezeme izlegovme ja cekav edno 15 min ajde si vikam zenska rabota ajde da pocekam konecno dojde tipkata.. I ajde se dogovarame da sedneme vo restoran sednuvame i pocnavme kako si sto si taj film.. Po edno vreme i dzvone telefon na tipkata stanuva iizleguva i se vraka so edno dete jas zbunet gledam i vikam sto ti e bratuced fnuk neznam tamu sto drugo rekov i taa mi vika ne sin mi e... Kako sin neli nemase deca ne mazena i ona mi vika ne greska sme se razbrale mazomi e vo avganistan i ima dete eve gledas.. Stanav od stolo frliv pari na masata za pijackite.. I trgnav da si odam i tipkata mi vika da ne se naluti... BOG da cuva

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Бреј која тема. :pos: Ја разлистав сега пак, какви бламови се дешавале.

Ај и јас.

Летово бев на викенд у Охрид и глеам сторито што го стаив на инста го видела една девојка со која си праев муабет пред 1-2 години ама сум ја отследил у меѓувреме и така останало. Поднапиен си викам чек да видам што ќе каже оваа, ја заследувам и и пишувам еј кај си ми се изгубила вака така некој глуп муабет. Ок го решивме тоа и почнуваме муабет што како се дешава, бла бла, и полека полека иде муабетов накај добропознатиот смер. Ај викам деновиве ќе се вратам у Скопје па може да се видиме, и така бидна, се вратив у Скопје и уште некој ден траеа муабетиве и си викам ок мачорот ќе иде на топло.

Една вечер си доаѓам од работа, 7 саат навечер, полууморен ми се спие и оваа ми вика ај бе вечер да се видиме слободна сум. Си викам самиот на себе ајде пиј едно кафе и мрш да не те глеам, не одолговлекувај да не останеш ладен.
Искачам, ја собирам со кола, кај ќе идеме вика ај кај градинката има клупи мирно место нема никој. Во ред идеме таму, ај надвор на цигарче, ок за почеток, после у кола на главното. Сехехехекако. Седиме на клупа и почна да ме мрзи да праам муабет а знам за што сум дошол, и и се приближувам да ја залапам и ми се потргнува и ми вика ааа не корона има. :pos: wait whaaaaaaaaaaaaat? OЗБИЛНО?
И нишо, седиме така и ме фати нервоза малце, тотален шат даун осетив а оваа си продужува си збори нешо ко све најнормално да е. Вика многу се плашам од кучиња и и викам па нема, ми вика може има у темницана и ко за беља се појави едно лингурче и срипа оваа на клупа испаничи ко Годзила да дошол. И ајде ја тешам ја смирувам и си викам чек пак ќе пробам, рампа, корона има. Ај иди у пичку матер си викам у себе.

Си седам така, веќе ми умреа сите надежи и мотивации, и ми вика многу си тивок бе, да не пушиш трава. Ја гледам и и викам не бе не дувам. Ми вика ааа не, зошто стонираш тогаш? Ја глеам чудно и у себе си викам зошто ми се ебе а ти ми глумиш медицински освестена персона. И викам па не знам уморен сум нешто ваљда бла бла. И си течат бош муабети, она збори ја тлеам, пушта нешто Тупак, Биги, си викам кај кур дојдов глупо дете. Ми вика кажи што музика слушаш да пуштам и и викам не знам бе било што, нешто рок пушти и вика ја па само тоа не слушам. Ок ми е гајле што сакаш пуштај да пушам уште една цигара и си бегам - заклучувам у себе.
Кажи бе ми вика, добро ајде да не бидам намќор скроз и викам пушти нешто од Рамштајн, ме гледа и вика што е тоа, и и викам германци бе добри се, ментиши, Du Hast не ли ја знаеш? Не бе ми вика, па не слушам јас тоа. Српско слушам и Тупак. Ја барам камерата од The Office да погледнам у неа. Си викам Тупак кујзне колку се превртува у гроб после ова.
Нејсе, ја пушта Du Hast и ми вика што е ова бе сатанистичко. Е да ти ебам мајката од кај кур заклучи дека е сатанистичка песна? Ти Ангела Меркел ли си па одма разбра што пее германецот. Секако и ова у себе си го изговорив.
И пак да бидам учтив и викам не бе кои сатанисти, имаат и љубовни песни и секакви, не е така ко што мислиш. Она убедена, сатанисти биле. Дојдов да ебам а испаднав дрвен адвокат на Рамштајн.
Се убедуваме све тоа, не попушта, ок смени и викам пушти што сакаш. Водена по муабетот за сатанизам ми вика абе ти веруваш у религија. Ладнокрвно и реков не, и се насмеав цинички.
Ми се чини боље око да и истерав него ова што и го кажав. Таква зачудена ме гледа и ми вика ниеднаш до сеа не си бил на лигургија? хахахахаха не бе, што ќе праам таму. И кажав дека последен пат иам влезено у црква за еден велигден пред повеќе од 10 години, мртов пијан у сред црква у сред народ на 3 реда до попот се глупиравме цело друштво.
Почна тука да ми држи литургиски беседи, да ме замара, ме умре.

Ај викам ќе идеме у кола малце, последна шанса или ја носам дома. И седиме у кола она од телефон пушта САРС и Саша Ковачевиќ почнува да ми збори за врски, да ме испрашува колку сум бил најдолго со девојка, што очекувам од врски, што она добивала, какви и биле дечковците. Еднаш-два пати пробав со муабет, глеам си стои категорично на ставот дека има корона. Издржав уште 10 минути и и викам ај си бегаме и ми вика еј што ти стана одеднаш. Ништо што ми стана, доста е, ќе се видиме друг пат, ми се спие сега.
Ок ајде, ја носам дома, на искачање од кола поздрав со боксче, чао чао, се гледаме друг пат. Секако, обавезно, ќе си пишеме, ајде чао.

Еееееее копиле бе, си викам у себе, идиоту еден, класичното себеругање и понижување. Си отидов дома, си легнав.

После ден-два ете ја се појавува, ми пишува, кај ме снемало. Кај да ме има бе? Еве у црква сум ебати мајката. Го однесе муабетот ко јас да сум крив, не сум праел многу муабет, остана категорична на ставот дека сум бил напушен и сум стонирал, ако продужев да и праам муабет на таа тема гарант ќе ми дадеше број од Бигорски манастир да идам да се лечам од дрога.
Брзо го заклучив муабетот и ја баталив.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.027

Ај и јас.

Летово бев на викенд у Охрид и глеам сторито што го стаив на инста го видела една девојка со која си праев муабет пред 1-2 години ама сум ја отследил у меѓувреме и така останало. Поднапиен си викам чек да видам што ќе каже оваа, ја заследувам и и пишувам еј кај си ми се изгубила вака така некој глуп муабет. Ок го решивме тоа и почнуваме муабет што како се дешава, бла бла, и полека полека иде муабетов накај добропознатиот смер. Ај викам деновиве ќе се вратам у Скопје па може да се видиме, и така бидна, се вратив у Скопје и уште некој ден траеа муабетиве и си викам ок мачорот ќе иде на топло.

Една вечер си доаѓам од работа, 7 саат навечер, полууморен ми се спие и оваа ми вика ај бе вечер да се видиме слободна сум. Си викам самиот на себе ајде пиј едно кафе и мрш да не те глеам, не одолговлекувај да не останеш ладен.
Искачам, ја собирам со кола, кај ќе идеме вика ај кај градинката има клупи мирно место нема никој. Во ред идеме таму, ај надвор на цигарче, ок за почеток, после у кола на главното. Сехехехекако. Седиме на клупа и почна да ме мрзи да праам муабет а знам за што сум дошол, и и се приближувам да ја залапам и ми се потргнува и ми вика ааа не корона има. :pos: wait whaaaaaaaaaaaaat? OЗБИЛНО?
И нишо, седиме така и ме фати нервоза малце, тотален шат даун осетив а оваа си продужува си збори нешо ко све најнормално да е. Вика многу се плашам од кучиња и и викам па нема, ми вика може има у темницана и ко за беља се појави едно лингурче и срипа оваа на клупа испаничи ко Годзила да дошол. И ајде ја тешам ја смирувам и си викам чек пак ќе пробам, рампа, корона има. Ај иди у пичку матер си викам у себе.

Си седам така, веќе ми умреа сите надежи и мотивации, и ми вика многу си тивок бе, да не пушиш трава. Ја гледам и и викам не бе не дувам. Ми вика ааа не, зошто стонираш тогаш? Ја глеам чудно и у себе си викам зошто ми се ебе а ти ми глумиш медицински освестена персона. И викам па не знам уморен сум нешто ваљда бла бла. И си течат бош муабети, она збори ја тлеам, пушта нешто Тупак, Биги, си викам кај кур дојдов глупо дете. Ми вика кажи што музика слушаш да пуштам и и викам не знам бе било што, нешто рок пушти и вика ја па само тоа не слушам. Ок ми е гајле што сакаш пуштај да пушам уште една цигара и си бегам - заклучувам у себе.
Кажи бе ми вика, добро ајде да не бидам намќор скроз и викам пушти нешто од Рамштајн, ме гледа и вика што е тоа, и и викам германци бе добри се, ментиши, Du Hast не ли ја знаеш? Не бе ми вика, па не слушам јас тоа. Српско слушам и Тупак. Ја барам камерата од The Office да погледнам у неа. Си викам Тупак кујзне колку се превртува у гроб после ова.
Нејсе, ја пушта Du Hast и ми вика што е ова бе сатанистичко. Е да ти ебам мајката од кај кур заклучи дека е сатанистичка песна? Ти Ангела Меркел ли си па одма разбра што пее германецот. Секако и ова у себе си го изговорив.
И пак да бидам учтив и викам не бе кои сатанисти, имаат и љубовни песни и секакви, не е така ко што мислиш. Она убедена, сатанисти биле. Дојдов да ебам а испаднав дрвен адвокат на Рамштајн.
Се убедуваме све тоа, не попушта, ок смени и викам пушти што сакаш. Водена по муабетот за сатанизам ми вика абе ти веруваш у религија. Ладнокрвно и реков не, и се насмеав цинички.
Ми се чини боље око да и истерав него ова што и го кажав. Таква зачудена ме гледа и ми вика ниеднаш до сеа не си бил на лигургија? хахахахаха не бе, што ќе праам таму. И кажав дека последен пат иам влезено у црква за еден велигден пред повеќе од 10 години, мртов пијан у сред црква у сред народ на 3 реда до попот се глупиравме цело друштво.

Ај викам ќе идеме у кола малце, последна шанса или ја носам дома. И седиме у кола она од телефон пушта САРС и Саша Ковачевиќ почнува да ми збори за врски, да ме испрашува колку сум бил најдолго со девојка, што очекувам од врски, што она добивала, какви и биле дечковците. Еднаш-два пати пробав со муабет, глеам си стои категорично на ставот дека има корона. Издржав уште 10 минути и и викам ај си бегаме и ми вика еј што ти стана одеднаш. Ништо што ми стана, доста е, ќе се видиме друг пат, ми се спие сега.
Ок ајде, ја носам дома, на искачање од кола поздрав со боксче, чао чао, се гледаме друг пат. Секако, обавезно, ќе си пишеме, ајде чао.

Еееееее копиле бе, си викам у себе, идиоту еден, класичното себеругање и понижување. Си отидов дома, си легнав.

После ден-два ете ја се појавува, ми пишува, кај ме снемало. Кај да ме има бе? Еве у црква сум ебати мајката. Го однесе муабетот ко јас да сум крив, не сум праел многу муабет, остана категорична на ставот дека сум бил напушен и сум стонирал, ако продужев да и праам муабет на таа тема гарант ќе ми дадеше број од Бигорски манастир да идам да се лечам од дрога.
Заклучок: Не си ја одследил за џабе пред 1, 2 години.

C

CoolIris

Гостин

Ај и јас.

Du, du hast coronavirus, willst du bis der Tod uns scheidet? :pipi:

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.320
Поени од реакции
4.597
Последно блам шо памтам има едно 4 години поминато. Живеев во Скопје, пишував со една ептен кратко и договоривме да се видиме. Некако ко смуртена стоеше на слики али ок изгледаше. Абе едно фалење ја сум добра, фина, спиритуална, ваква онаква, не ми дава да зборнам :D Сигурно си добра, фина и секаква чим сама си кажуваш си викам. Ај смени тема ја, ко да ме игнорира почна за бивши да зборува. Викам не ме интересира ама ич и пак менувам тема, она си продолжи пиштол имал типот. Е сеа ме заинтересира да си одам шо побрзо и да се надевам дека не ја следел. Оф, си викам будала еден рече ли со секакви не излегуваш. Седи сеа и за калаши зборувај со оваа :X3:

И таман се мислиш да станиш да си одиш вика ич не ја сакам музикава, Ријана беше пуштена. Викам и ја, али ме чекаат треба да одам ќе се видиме. Чекај ми вика еве имаме нешто заедничко :D ја многу го слушам Синан Сакич многу длабоки текстови има :X3:
Шо да кажеш ќе згрешиш и таман да се разделиме, ни две ни три ми вика ја сум за ако се сакаме да се сакаме:cuc:
Добро познатото наполнив 27-28 ај ќе му се тупам на некој да го "сакам". Колешка ме праша од кај ја имам на фб, викам појма неам не ја познавам. Подалеку од неа вика не е добра.
И пред 2 год ме додава од нов профил ни две ни три дали сум имал некоја :D ја одбив и ништо не одговорив гледам после 2-3 недели се омажила во Србија.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
и си викам ок мачорот ќе иде на топло.

Седиме на клупа и почна да ме мрзи да праам муабет а знам за што сум дошол, и и се приближувам да ја залапам и ми се потргнува и ми вика ааа не корона има. :pos: wait whaaaaaaaaaaaaat? OЗБИЛНО?
Другиот пат ПЦР тест пред состанок и нема кај да бега :D

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.296
Поени од реакции
13.176
На еден другар женска му работеше фризерка позади универзална,и сум бил со него да ја собере од работа неколку пути.И таму ме има заприметено нејзина колешка,и као ај демек да се упознаеме,се договараме да искочиме сите заедно у Ања на кеј.Лето.А оваа, многу јака пичка,ептен.Јас го оштрам ножот,цела недела.И два сати пред средбата идам и Барселона,да убијам трема,на една две пијачки.Мавам флаша Бомбај Сафајр,со неколку тоника,се убивам максимално.Идам у тоалет се гледам,и сфаќам дека не го чуствувавм лицето,неможам да зборам,ни гримаса да наравам.Искачам надвор,брцам у џеб у кошуља,среќа имав свиткано два џоинта од претходно.Пафкам еден,се средувам,се масакрирам.И си праам филм дека не сум пијан.Се појавувам на средбава,седнувам до нејзе,и нарачувам,дупла вотка.У меѓу време праам некој муабети,безбезе.Ја мавам воткава на екс,и почнувам да повраќам,у врат,у цицки,на маса,секаде.
Ме уби бед...Месец дена од дома не излегов

Kajgana Shop

На врв Bottom