Лопов
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.575
- Поени од реакции
- 4.424
Ако користи сичко значи дека ти се обраќаат со пичкоТи ке ми го гушнеш курот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако користи сичко значи дека ти се обраќаат со пичкоТи ке ми го гушнеш курот.
Кога капитулира Блгарија им текна на германците и тука да направат како во Хрватска, 08.09.1944 се формира НДМ, ама бргу пропадна, не стигнаа ни свои поштенски марки да испечатат, па и самиот Ванчо Михајлов се откажа од проектот, процени дека е премногу доцна и дека Германија ја губи војната...Хрватите добија номинално независна држава во НДХ. Србите во Белград си имаа влада на националниот спас. Никој од нив не администрирал или служел директно на германците.
Во Македонија, македонците беа директно дел од бугарската администрација и воено-полициски апарат.
Заборавив- и да признаете дека од бугарите нема поголеми ебачи а од нив најголемите ебачи се македонските Бугари. (вие како не бугари не сте во оваа категориja )Вау, ова е како прифаќење религија.
Љубов кон бугарските корени.... вие сте како тилансдија.....без корен
Очигледни факти.....тешки дроги да гледаш кон тие факти да ти треба
Книжевен бугарски.....користите азбука и зборови од друг дел на европа
Антифашистички карактер....за кого симповавте се извињавам?
Негова добрина и човечност..... да го бараше ова немаше да го бараш претходново...
Под педери да.Заборавив- и да признаете дека од бугарите нема поголеми ебачи а од нив најголемите ебачи се македонските Бугари.
Може да капитулира само посточека држава. Непосточека не може не само да капитул;ира ами и да претендира за било што. Ова е како сега бе некоj постоечки седи на маста а некоj седи во подруимот и од таму вреска и навредува. И забележите очекува да го поканат на масата. Како тоа? Му го испила чавка мозокот на тоа седнатитот на масата со парите на фраерот и големата работа? Некоja си мааала работа антибугарска во своjата суштина ке ми вреска и ке навредува и ja ке ги пуштим тие предавници и секогашни губитници на маса????Кога капитулира Блгарија .
Ako vaka ve ucat u evrora da serete kaj ke stignete duri i od avioni necime u EU nie. Ke ve ostavime da bide ednistvenite poserkovci u EU.Аjде со здраве дано измрете побрзо гнаси, ке сме преговарале, ке преговараме со вас само на jазикот на пушката. Ке сме им го чувале небото море ке се изсерам од авионот.
Ako na patiki se palish prav cigan si....Овоj неписмениот така и не разбора дека воопштто не го ни читам.Купи си тастатура бе. Аjде си одам во ЕУ.Абе да знаете во ЕУ е поубаво одошто во глупавата Србославиja.Се купам во пари фондови европски патеки абе како еден пат помирисате софиja скопие ке ви се стори длабока провинциja.
Cek da ti replicaram poso ne me citas. I da si odis ,patem ic da ne ti cue za nas Makedoncite.Nit ni trebate nit sakame da imame bilo sto so nuznik od drzava!Овоj неписмениот така и не разбора дека воопштто не го ни читам.Купи си тастатура бе. Аjде си одам во ЕУ.Абе да знаете во ЕУ е поубаво одошто во глупавата Србославиja.Се купам во пари фондови европски патеки абе како еден пат помирисате софиja скопие ке ви се стори длабока провинциja.
Ало Симка Ибраимов ти ли си бе? Или амди? Да и бугарските цигани се во ЕУ циганин да си во Бугариjа да си циганин2019 EU bulgaria
Ало Симка Ибраимов ти ли си бе? Или амди? Да и бугарските цигани се во ЕУ циганин да си во Бугариjа да си циганин)))))