Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Brat mn rano si stanal denesJuni negde
Blagodaram Drugar isto i ti sto poskoro Pasp vo Raka i Begalka od tukaДап, само молбата во два примерока е пратена, па го добив уверението преку конзулат.
All good.
Автоматски споено мислење:
И што побргу чистење од МК.![]()
NeKe ima li denes Ukaz za maj![]()
Zs ne
Mnogu blisku si,kaj i da e ako ne ovaa nedela ,drugata ke ti bide objaveno!!!Mojata prepiska e okolu 17000 mozi da mi kazish uste kolku ukazi ima do mene 2 3 ili mozda pojke (sto se nadevam nema)
Ne im e keif denes da objavatZs ne![]()
Ја мислам Указ 219 е од Мај. Ја и мојот оптимизам пуштени на најјако.Ukaz 219 , od fb ajdeee cisteme go mart
Neznam ke kazat , a gledam ti si od 1 juni na polozitelno, srekna data moj rodenden , do nova godina ukaz i za tebeЈа мислам Указ 219 е од Мај. Ја и мојот оптимизам пуштени на најјако.
Здраво дечки,Живеам во Холандија моментално на црно сакам за Указот да поднесам молба да ми се испрати овде во амбасада дали гледаат во EU-бгабасада влез излез во пасош или само како евиденција го бараат ?
Уште нешто ако не може да се прати овде да пратам молба да ми го испратат во мк-ск бугамбасада дали би можело да биде проблем ако ми стигне за 2-3месеци а го подигнам тек јас во април-мај ?
поздрав се најдобро![]()
Ili ima nekoja kugla doma , ili se konsultira so milan tarot , treto nema hhhCudna rabota deckovo gi objavuva Ukazite kako da mu kazuva nekoj od BG,i posle 2 saati iskaca ukaz![]()
Deckoto.... A i @palekrstic imaat poseben pass i lozinka za sajtot na MP i so toa gledaat kolku ukazi ima, koj ukaz i kolku prepiski.... Me anderstenduvas neli?Cudna rabota deckovo gi objavuva Ukazite kako da mu kazuva nekoj od BG,i posle 2 saati iskaca ukaz![]()