Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobro e nese losi snimkite,ke ima covek pretstava koj/sto/kako ma da ova e premnogu so infoo. najdobro e nekoj sto ne se zamara za toa i ja gleda samo smetkata za strija...rajat mue mozokotСе заиграв јас деновиве.... на каналот имам прикачено повеќе видевца од последниве 4-5 дена.
Сеуште го греам цел спрат 65m2, последниве 3 дена со max-fan и барана 22С навечер за да добивам малку повеќе топлина и во спалната.
Еве едно од сабајлево, неполни 30 мин (алармот ми го прекина).... али ај доста е.
![]()
Mitsu LN35 heating morning @ +2C with fan 4/5 (510m3/h), input ~800w output +47C & COP~4
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Овие 3 дена кога ја шибам на max-fan ми јади по ~16kw
Прегледај го приврзокот 276611
Aма па затоа и во спална држи 18С- 20С
Прегледај го приврзокот 276613 Прегледај го приврзокот 276614
Ne se razbirame ali toa e toa ...epa drugarot ima stan isto na vtori kat nov stan juzen 10ka izolacija 40m2 soba gree I pak pravi defrosti taka da ne ti drzi muabetot deka ne e pogodena kvadraturata I zatoa pravi defrost, camce muabet
Автоматски споено мислење:
bas ako e pomal prostor pobrzo zagreva I raboti so pomal kapacitet I ne treba da pravi df
Bas za istoto sakav da mu kazam ama ajde,eve ne mozime da se razbereme ... ako se pogodam tuka koga ke go pravi toa ke snimam nebitno kolku vreme ke eИмам амбер веке 3 години и навистина ми е чудно кога зборите за кратки или суви дефрости, до сега јас имам видено еден тип на дефрост кој трае 10 мин и тоа се случува кога надворешната е целосно побелена,
Moze da isklucuva, ama da pravi defrost na 23 zadadena nesto si greska.epa drugarot ima stan isto na vtori kat nov stan juzen 10ka izolacija 40m2 soba gree I pak pravi defrosti taka da ne ti drzi muabetot deka ne e pogodena kvadraturata I zatoa pravi defrost, camce muabet
Автоматски споено мислење:
bas ako e pomal prostor pobrzo zagreva I raboti so pomal kapacitet I ne treba da pravi df
Klimata raboti postojano, ne Ja isklucuvas?mozi da e samo greska od fabrika , kinezo da e greska jas kazuvam toa sto e mozam I video da prikacam pa videte
raboti od prilika od 13- 17h I od 20 do 2 po plnok zadadena 23 ili 24c na fan 1caKlimata raboti postojano, ne Ja isklucuvas?
Ova voopsto nee jasno sto si pisal, od 1pm do 17pm ??? i od 20pm do 02am ???raboti od prilika od 13- 17h I od 20 do 2 po plnok zadadena 23 ili 24c na fan 1ca
Ostavi ja klimata na 18C, pred da dojdes (imas Wi-Fi), stavi ja na 24C i UZIVAJ.raboti od prilika od 13- 17h I od 20 do 2 po plnok zadadena 23 ili 24c na fan 1ca
sto ne e jasno? od 13:00 do 17:00h I od 20:00 do 02:00hOva voopsto nee jasno sto si pisal, od 1pm do 17pm ??? i od 20pm do 02am ???
ako ova i go pravis toa e katastrofalna GRESKA !!!
SAmo teraj taka druze ! tolku tie tesko daja konektiras na wi-fi ...???sto ne e jasno? od 13:00 do 17:00h I od 20:00 do 02:00h
Eve veke @Sv B ti pisal sto da napravis. ! probaj vaka i ke vidis deka nema da pravi d.fSAmo teraj taka druze ! tolku tie tesko daja konektiras na wi-fi ...???
Klimata sto ja imas e zver, tie 16m2 sauna moze da gi napravi, bez zidovi, samo so najlon da si.znaci klimata ne se maci postignuva brzo , ne znam koj e rezonot da raboti cel den demek so toa nema da pravi df na minus?
ok, ajde ke probam ne e problem pa ke pisam sto kakoEve veke @Sv B ti pisal sto da napravis. ! probaj vaka i ke vidis deka nema da pravi d.f
a btw 2500 srani tuka se pisuva deka inverter klima nese isklucuva koga e vo mod greejne, samo odis +/- so temperatura i +/- so fan .! tolku ! tocka! TheEnd !