- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.124
- Поени од реакции
- 341
A Ј6 што процесор има? На Самсунг или овие другиве?
Америка, Канада вака од прва. За некој месец веќе се што ќе биде Exynos ќе биде скоро исто со Snapdragon, истите јадра ќе ги користат.Всушност кои Самсунзи ги носат Снапдрагон?
Jas denes od Mobifliks poracav uste eden Samsung A51, no ovoj pat so 8 Gb RAM memorija, i toa za 14 700.TCL 10L
Nokia 5.3
Huawei p40 lite
Samsung galaxy A20E
Ми треба помош, се мислам помеѓу овие
Некој што се разбира да ми кажи кој е подобар
P40 liteTCL 10L
Nokia 5.3
Huawei p40 lite
Samsung galaxy A20E
Ми треба помош, се мислам помеѓу овие
Некој што се разбира да ми кажи кој е подобар
Лажете се тоа дека ексинос и и снапдрагон е исто или блиску.[
Америка, Канада вака од прва. За некој месец веќе се што ќе биде Exynos ќе биде скоро исто со Snapdragon, истите јадра ќе ги користат.
Ако уште немаш земено, размисли повторно за Hauwei, јас зедов П40 Про Плус пред 10тина дена и до сега уште не ми затребал гугл плеј стор.Мислење за најдобар телефон моментално на пазарот? Не сум за Apple, користев еднаш и не бев задоволна од многу работи, батеријата на прво место. Се мислам меѓу Huawei и Samsung.
Моментално имам Huawei Mate 10 Pro, пре пре презадоволна сум од се, и од камера и батерија и перформанси.
Се мислев за Huawei 40 Pro ама искрено ме кочи банот со Google. P 30 Pro ги има Google услугите, па и тоа е опција.
Од друга страна е Samsung Galaxy S20, изгледа за нијанса подобар од Huawei ама сите се жалат дека Самсунг општо многу им загреваат телефоните.
Од работи што ми се најважни се батерија и камера.
Или Note20U/S20+ од надвор, со Snapdragon чип, или стрпи се 2 месеца ќе искочи S21 серија.Мислење за најдобар телефон моментално на пазарот? Не сум за Apple, користев еднаш и не бев задоволна од многу работи, батеријата на прво место. Се мислам меѓу Huawei и Samsung.
Моментално имам Huawei Mate 10 Pro, пре пре презадоволна сум од се, и од камера и батерија и перформанси.
Се мислев за Huawei 40 Pro ама искрено ме кочи банот со Google. P 30 Pro ги има Google услугите, па и тоа е опција.
Од друга страна е Samsung Galaxy S20, изгледа за нијанса подобар од Huawei ама сите се жалат дека Самсунг општо многу им загреваат телефоните.
Од работи што ми се најважни се батерија и камера.
Дали ти влијае некако фактот што немаш play store? Како оди интеграцијата со Гугл,пример најава на некој сервиси преку гугл или еве обичен YouTube?Ако уште немаш земено, размисли повторно за Hauwei, јас зедов П40 Про Плус пред 10тина дена и до сега уште не ми затребал гугл плеј стор.
Во конкуренција ми беше Ајфон 12 но мислам дека направив правилен избор, телефонот е прекрасен
Јутуб ти иде преку browser.Дали ти влијае некако фактот што немаш play store? Како оди интеграцијата со Гугл,пример најава на некој сервиси преку гугл или еве обичен YouTube?
Ова веќе нe работи или е значајно отежнато, купување Huawei уред at this point e или грешка, или катастрофа во зависност од како ќе се понаша google.Јутуб ти иде преку browser.
Фејс, Инста и Месинџер треба самата од нет да си ги симнеш. (Можеш од apk.pure) како Апк фајлови и си ги инсталираш рачно Претпоставувам дека и Lightroom или некој таков програм ќе сакаш да симнеш, и тој ќе треба рачно од apk pure да си го симнеш.
Вака за програмчиња генерално и не е некој проблем. Основните ги симињаш кога ќе го земеш телефонот и тоа е тоа. Околу Gmail и останатите алатки (освен јт) не знам како иде.
мислам дека официјалните апликации на гугл нема баш и некој начин да ги инсталираш но за тоа некој поупатен.
Како мислиш? Што не работи?Ова веќе нe работи или е значајно отежнато, купување Huawei уред at this point e или грешка, или катастрофа во зависност од како ќе се понаша google.