- Член од
- 29 октомври 2020
- Мислења
- 48
- Поени од реакции
- 105
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gotov e zvoni ponedelnik ili so dobar posrednik sto ima vrski da sredi rabota da cepne lugje nekoi da mu gi dadat dokumentitepa mozno e..... Isto i jas tolku praam
kje vidime nareden period kako kje se odviva
![]()
Znam, taka i on mi rece.... Covekot ( mojot posrednik e ziva legenda) kako sto mi kaza do Sega taka izleze....Gotov e zvoni ponedelnik ili so dobar posrednik sto ima vrski da sredi rabota da cepne lugje nekoi da mu gi dadat dokumentite
Ova ironicno ti e ili ?Gotov e zvoni ponedelnik ili so dobar posrednik sto ima vrski da sredi rabota da cepne lugje nekoi da mu gi dadat dokumentite
Prasaj go od koga bil na polozitelnoNe moj na drugar izlezeno
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
Ova ironicno ti e ili ?
inace imam Info deka taka idelo posrednicive imale lugje sto gi informiraat deka se stignaati dokumentite posle brkaat za maticen i ides da se slikas...Ova ironicno ti e ili ?
Ma kaki skorz ispravno motiviracki znae cicko bigoOva ironicno ti e ili ?
Bruka brukosana
Postapkata e ista za site(vremenski,) da pobrzo mozes samo po DHL ZA DA GO PODIGNES ( a ti vekje go imas podignato vo tvohov slucaj, taka da 1.5 do 2 dodeka ti izleze maticniot![]()
Da ne svatiš deka sega delam pamet, ama mnogu pari ti zemal, preteral. Jas sam brkav rabota. Site tie trošoci iznesuvaat točno 113 evra za pomladi luđe od 58 godini- Pošto jas imam poveće od 58 godini, mene me koštaše vkupno 85 evra. Preteruvaat posrednicite, ama luđeto posle tolku čekanje se pomireni so toa.
Posleden ukaz za 2019 bese ukaz 204/2019 objaven na 24.01.2020@palekrstic Edno prasanje do tebe,dali kalendarskata godina na Ukazi im zavrsuva so 225,znaci uste ovie Ukazi ostanuvaat
216,217,218,219,220,221,222,224,225 i od 1 pak
I dali e vo pravo mojot posrednik koj mi kaza deka Ukazite sto falat 150, 151, 152, 153, 155, 159, 188, 196 deka se od 15 mart do 1 maj i deka nema da se objavat...
Dali moze elektronski da se promeni datumot ako ima nekoj problem za ponatamu?zdravo denes bev za podnesuvanje za proishod.
na notar napraviv edna greska kade sto go pisuvam deteto ime prezime go zgresiv mesecot mesto 3 go pisav 5 s ali bi imalo nekoj problem za ponatamu?
ili e formalno samo