- Член од
- 31 октомври 2016
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 355
Фала ти )Eve link od forumot,ako e problem neka go brise Nikola Srpski forum
Фала ти )Eve link od forumot,ako e problem neka go brise Nikola Srpski forum
Ima, na 17 avgust deckoto sto zaedno ja teravme cela procedura dobi otkaz so dokumenti od vujko, jas pominav so od sestra. Nisto dopolnitelno ne odnesovme dvajcataima li nekoj sto vo posledno vreme od POLOZITELNO dobil otkaz??
dajte decki spodeluvajte sigurni provereni informacii, se tresime kako listoi sekoj den
ps edvaj cekam vo polozitelno da mi se smeni (mislev od toj status natamu e samo cekanje), ama sega nesto me zaplasuvat ovie komentari
Најчести примери за откази од вицепретседателот се барања во кои се поврзувате само со подалечна роднина (вујко, тетка) кои се веќе бугарски државјани, што не се смета за доволен доказ за бугарско потекло според Законот за бугарско државјанство. Odozgore sto pisale ti si od sestra ne te faka....Ima, na 17 avgust deckoto sto zaedno ja teravme cela procedura dobi otkaz so dokumenti od vujko, jas pominav so od sestra. Nisto dopolnitelno ne odnesovme dvajcata
U redu, jas samo dadov primer deka odbivaat...Најчести примери за откази од вицепретседателот се барања во кои се поврзувате само со подалечна роднина (вујко, тетка) кои се веќе бугарски државјани, што не се смета за доволен доказ за бугарско потекло според Законот за бугарско државјанство. Odozgore sto pisale ti si od sestra ne te faka....
10тина месеци до указ со ова темпо. Може да ми кажеш кога беше на интервју и финална? Јас чекам исто промена на статус со интервју 12 феб.Dobro vecer na site I od mene samo sto proveriv na potpis mi e moze da mi kaze nekoj uste kolku moze da cekam? Vi blagodaram
Na intervju bev 28.1.201910тина месеци до указ со ова темпо. Може да ми кажеш кога беше на интервју и финална? Јас чекам исто промена на статус со интервју 12 феб.
Автоматски споено мислење:
Ако го одбиле готово е, може само од почеток да почне. Така да другар ти нека го отера тој посредник во пм, ај што не му побарал/кажал да достави дополнителни документи на време и дозволил да биде одбиен, туку и сега ОТКАКО го одбиле и кога е веќе се готово - он сега му бара документи само за да му собере пари, чист грабеж. Нека ме поправат другите членови ако сум грешка.Здраво дали може да ми одговори некој, мој другар е одбиен од советот по гражданство, па посредникот му бара дополнителни документи да достават. Дали има можност да се стори нешто после одбивањето од советот или посредникот сака да му земе уште некое евро? Благодарам
Веќе на 8 месеци е сведено до указ моментално.10тина месеци до указ со ова темпо.
Jas cekav poveke od 2 meseciDecki cekam okolu 3 nedeli da mi go pratat ukazot vo ambasada od sofija (so podnesena molba) Odprilika kolku se ceka ?