Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Не ставаат веќе дополнителна, после финална следи или положително или отказ. Во секој случај на финална се поголеми шансите за отказ отколку на положително. Ако веќе пројдеш од советот на финална тогаш помали се шансите вицепрезидентот поинаку да реши.
Fala @Bibo
Znachi sega ke bide gusto... praznici, novi godini, bozik, politicki previranja, korona... da se prezivee do mart, pa polesno ke se dishi cekajki potpis
Автоматски споено мислење:

Momentalno finalna ti e najopasna, ako ja pomines 90% dobivas drzavjanstvo.
Da preziveam do mart, april... pa lesno ke disam do potpis :)
Fala @Marakov

Дечки се сликав за ЛК и Пасош на 23 Септември во конзулатот во Битола, дали има некој некое инфо дали се стасани пасошите? Ми рекоа ќе ми се јават но сеуште се немат јавено.
Секој ден им звонам порано кај 10 часот, и ми велат јави се после 12-1 часот. Им звонам покасно и ми спуштат или никој не се јавува.
Dali seuste ne dobivte odgovor za pasosite?

Здраво, поднесов молба во Амбасада указот да го земам во Скопје. Колку време ке се чека? Некое искуство?
Se e neizvesno. Može i za 10 dena, a može i za tri meseci. Zavisi od toa koga ja praćaat diplomatskata pošta, pošto taa se praća na sekoi tri meseci.

Дечки, поднесов за адреса пред 2 месеци. Посредников цело време ми вика не ти е стигнато, а со другар исти ден поднесовме, него му е стигната. Има некој начин сам да си проверам да не ме вози посредников?

Поздрав

Дечки, поднесов за адреса пред 2 месеци. Посредников цело време ми вика не ти е стигнато, а со другар исти ден поднесовме, него му е стигната. Има некој начин сам да си проверам да не ме вози посредников?

Поздрав
Na 1 va strana imam pisano broj od opshtina sredec za adresa i EFN ,ke se javis i prasas..

Последно уредено:
Decki cekam okolu 3 nedeli da mi go pratat ukazot vo ambasada od sofija (so podnesena molba) Odprilika kolku se ceka ?

Ајде со Господ напред нека биде неделава полна со укази. Честитки до сите кои добија укази, а ние што чекаме да си дочекаме што побрзо, сите до еден.

Поздрав

+359 2 987 2801 oPstina sredec

9ff87015cc92a7f594f45b634dae4544.jpg

Pred 15 m spodeleno

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom