Јас мислам да смениш дилерСветото писмо завршува со зборовите "Еве ќе дојдам скоро? Да дојди Господе Исусе!"- Што мислите на ова прашање?
Имаше и ваков проект за клонирање на Исус,Светото писмо завршува со зборовите "Еве ќе дојдам скоро? Да дојди Господе Исусе!"- Што мислите на ова прашање?
Не разбирам, си го цитирал Светото Писмо и после прашуваш дали се твои зборови?Јас го цитирав Светото Писмо.Тоа не се мои зборови?
Не. Знам дека го сметаат за пророк и дека го викаат Иса(или така нешто)Знаете дека и муслиманите вереуваат во Второто доаѓање?
Е до толку, во тоа, не сум навлегол.Какво толкување имаат они за неговото доаѓање, исто како кај христијаните или поразлично?
До прашалникот требаше да стои извичник или можеби само точка, вака погрешно е разбрано. Во секој случај не се тоа мои зборови и не се прашувам јас себеси туку ги прашувам оние кои на ироничен начин пристапија на темава.... Инаку тое се зборови од последната книга од библијата Откровение која ја напишал св.Јован Богослов.Но изјави за повторното Христово доаѓање(пришествие) во слава и сила со присуство на сите свети ангели од небото, кога и ќе има и крај на овој свет, има и на други места низ библијата.Не разбирам, си го цитирал Светото Писмо и после прашуваш дали се твои зборови?
wtf?