Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Neznam zosto vcera ne go pusti Tonali, izgleda go planira so Lille da izrotira posto e epten gust rasporedov. Gledam i Conti se vratil taka da moze on desno a Dalot levo vo cetvrtok.

Keseto ja zaeba za golot ama izdominira dosta vcera.

2-3 недели

Фиорентина, Сампдорија ќе ги пропушти, ЛЕ небитна. Би требало со Парма да се врати.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Ќе одмори Сашко од Ибра...

Леао ако се врати брзо топ, ако не Ребич шпиц а малиот крило и тоа е тоа.

да видимо колку не бива без Ибра

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Kje bide zaebano bez Ibra..Rebic e vo nikakva forma. Edino Leao da se vrati bar vo Seria A..

Keseto ja zaeba za golot ama izdominira dosta vcera.

Не заеба ништо, чист фаул беше тоа од Бакајоко, само мисирон не сакаше да го даде.
Тонали, додека е ваков Бенасер , нема да види терен и тоа е веќе јасно. Едноставно нема што повеќе да пружи и да покаже од него и сега веќе е прашање дали се заеба со трансферот. Минутажата во Куп Уефа ќе мора максимално да ја користи , да се одржава во добра форма и да чека повреда.

Hauge levo ke zavrsi rabota, momakot ima izigrano 60minuti u dresot na Milan dva gola dade

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да ти ебам ѕверот а истрча до крај до 95 минута.

Не заеба ништо, чист фаул беше тоа од Бакајоко, само мисирон не сакаше да го даде.
Тонали, додека е ваков Бенасер , нема да види терен и тоа е веќе јасно. Едноставно нема што повеќе да пружи и да покаже од него и сега веќе е прашање дали се заеба со трансферот. Минутажата во Куп Уефа ќе мора максимално да ја користи , да се одржава во добра форма и да чека повреда.

Moze i bese ali trebase da ja isfrli on..sekako izigra super, a Politano za laktot nisto ne dobi ako ne se lazam.
Kje ceka Tonali a treba LE da iskoristi sansa..sekako ke ima povredi, suspenzii a i so virusov nikogas neznaes.

Treba da pocne so Lille on, na krila Hauge a desno najverovatno Barbikata iako e vo ocajna forma.

Treba da pocne so Lille on, na krila Hauge a desno najverovatno Barbikata iako e vo ocajna forma.

Како игра Салемакерс последните натпревари и не би било лошо да седне на клупа (и здрав), а нека играат Кастиљехо или Диаз.

А може и дефанзивно побезбедна варијанта, да игра и Ребиќ десно, а лево Хауге.

Повеќе шанса за Диаз и Хауге. Леао исто спремен ќе е за 2-3 дена. Среќа што добро сме покриени на тие позиции.

Probable Milan XI vs Lille(4-2-3-1): G. Donnarumma; Dalot, Kjaer, Gabbia, Theo Hernandez; Bennacer, Tonali; Castillejo, Calhanoglu, Hauge; Rebic.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom