Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Odakle si ti gdje zivisImam antenu sa motorom postavljena na kuci, imam lika koji ce mi dati linije! Znaci preostaje mi HD resiver oko 50 eura i malo da proucim kako ubaciti
Peers ili hops koliko mi je poznato u svijetu CS peers/user/clan ?Koristio SAT godinama i vecinu Emu-a probao. Od Gboxa do Oscam-a
Prvi linux box mi je bio Triple Dragon a zadnji VU+ Ultimo.
Dbox nikad nisam kupio samo zbog toga sto vecina su ga imali ali nije bio bolji od ovih gore.
Ako covek nema neku karticu cardsaring nema smisla jer ne mozes da izaberes "peers".
P. S.
Moj Vu+ Ultimo VFD skin od BlackHole image servers. Prvi skin koji je imao "Analog Klock"
Na nasem forumu su braca iz Kutine bio sam kod nji doma oni su najaci sta se tice dreamboxa na ovim prostorima
a, sta to oni radeNa nasem forumu su braca iz Kutine bio sam kod nji doma oni su najaci sta se tice dreamboxa na ovim prostorima
Prodaju c,iptv,resivere pomazu sve oko dreamboxa,svastaa, sta to oni rade
Octagon i VU+ nezaostaju za DM , DM se moze samo pohvalit da je jedan od prvih linux resiveraNa nasem forumu su braca iz Kutine bio sam kod nji doma oni su najaci sta se tice dreamboxa na ovim prostorima
e, pa dobro, to je lepoProdaju c,iptv,resivere pomazu sve oko dreamboxa,svasta
veruj mi, sve je to spontano doslo, imam SkyStar2HD karticu, jos od offline downloada,@Starbucks1 i ti si se obezbjedio sa prijemom tih TV signala za dva zivota![]()
BiH, RS, Novi GradOdakle si ti gdje zivis
Peer = clan (sa kojim dijelis liniju)Peers ili hops koliko mi je poznato u svijetu CS peers/user/clan ?
pa ako djelis sa poznanicima pustis N i onda nema frkePeer = clan (sa kojim dijelis liniju)
Hops = "daljina"
hop 1 = samo peer sa kojim dijelis moze da gleda tvoju liniju
hop 2 = peer, i on moze da dijeli tvoju liniju dalje
i. t. d.