Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
pa ako djelis sa poznanicima pustis N i onda nema frke :) jer CS se samo djeli sa poznanicima ili povjerljivim likovima , inace upotrebom oscam-cccam 256 moze se svaka C linija prikazat kao lokal tj da posjedujes karticu ;)
Linija se prikaziva kao local ali ako pustis neki kanal koji taj peer kaze da mu je local (prio) a oscam otvori taj kanal iz neke druge linije znaci da taj per nema tu karticu :)

Sve je to dobro sa SAT ali nadjes dobar i stabilan IPTV server i sve ti ljudi vec nastimali , netreba ti ni antena ni moduli ni resiveri ! Mislim da je puno jednostavnije ;) i jeftinije :)
сателитската антена ,веќе е минато за урбана средина!

Linija se prikaziva kao local ali ako pustis neki kanal koji taj peer kaze da mu je local (prio) a oscam otvori taj kanal iz neke druge linije znaci da taj per nema tu karticu :)
Pa zato je u najbolje vrijeme bilo djelit sa dobrim prijateljima od povjerenja
@iptv sta ti znaci to "dobar i stabilan IPTV server" i jel' ti to placas (koliko)
mislis na listu
Jos uvijek ne a u buducnosti ko zna ! Ako budem primoran :)

Sve je to dobro sa SAT ali nadjes dobar i stabilan IPTV server i sve ti ljudi vec nastimali , netreba ti ni antena ni moduli ni resiveri ! Mislim da je puno jednostavnije ;) i jeftinije :)
A rekao sam trenutno mi nestabilan net za IPTV, moze da gura na pc, telefonu povremeno! Al bih nesto stabilnije za svakodnevno..
Автоматски споено мислење:

Sad cemo kajganu pretvorit u cardsaring
Pa naziv ove teme je Internet, Radio i Televizija ne Iptv :D Svakako se u zadnje vrijeme sve manje pisalo o IPTV-u :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom