Швалерисување....

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
...
Тебе криво ти е дека неможеш да се триеш со Агда? Well get a number.
Со Агда веќе договорот направен, уште од прошлиот живот, ќе уживам додека ги гледам со жена ми, и двајцата сакаме мрсничко.

:coffee:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.874
Поени од реакции
20.462
Со Агда веќе договорот направен, уште од прошлиот живот, ќе уживам додека ги гледам со жена ми, и двајцата сакаме мрсничко.

Ти чекај на договорот, ние си се лижеме секој ден :pipi:

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Ти чекај на договорот, ние си се лижеме секој ден :pipi:
Договорено Луси, се надевам не си себична и маж ти ве гледа.

Поздрави го Говинда.

Don Huan

Alter Ego
Член од
12 јануари 2020
Мислења
256
Поени од реакции
333
Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Брату, сенсам прејудицирање да твојот мистичен гуру Говинда е маж на Луси? :eek:
Неее, третото око ми кажува дека Говинда и е гуру, дека работи на нејзиното просветлување.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.874
Поени од реакции
20.462

Don Huan

Alter Ego
Член од
12 јануари 2020
Мислења
256
Поени од реакции
333
Неее, третото око ми кажува дека Говинда и е гуру, дека работи на нејзиното просветлување.

Па добро. Сепак јас само сенсам, а сенсот знае да дава погрешен филинг. Немам активно трето око, така да подложен сум на грешни импресии. Очигледно Говинда ви е гуру на многумина од вас. Сепак не ми се романтични тие хинду гуру окултистички тенденции.
Туку каква врска има се тоа со швалерисувањето?

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
The word "schizophrenia" comes from the Greek roots schizo (split) and phrene (mind) to describe the fragmented thinking of people with the disorder.
Има една висока фаза у просветлењето - шејпшифтер, или во поновата литература го викаат Говинда левел оф кончснес - д сајдефект оф д рут чакра овереклокинг.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.903
Поени од реакции
21.892
Има една висока фаза у просветлењето - шејпшифтер, или во поновата литература го викаат Говинда левел оф кончснес - д сајдефект оф д рут чакра овереклокинг.
Имаше и едн Бендовер на форум.Памтиш ли га?

Добро како можете сс дупли профили.
Па Говинда сам себе се цитира еј.

Боље да ме изневериф, него да иам дупли профил,друг, треќ, лајкови сам на себе, самоцитирање.
И тој људи у године.

:kafence:

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.431
Поени од реакции
10.356
Mene mi nedostasuva Govinda...od vaseto prosvetluvanje samo glava me boli I koga ve citam kako da sum kacena na rolerkoster...a Govinda e simpaticno lud, zbunet I nenormalen:P:icon_lol::jeeee::oleee::tvg:

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Имаше и едн Бендовер на форум.Памтиш ли га?

Добро како можете сс дупли профили.
Па Говинда сам себе се цитира еј.

Боље да ме изневериф, него да иам дупли профил,друг, треќ, лајкови сам на себе, самоцитирање.
И тој људи у године.

:kafence:
Ма што се немало тука, и ја ко Ботко го следев форумот офлајн, и што се не видоф, и прочитаф.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom