- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.520
- Поени од реакции
- 18.368
*A wise man once said, биди екстремен, ама со умереност.
*Бачатеро мудриот.
*Бачатеро мудриот.
Со Агда веќе договорот направен, уште од прошлиот живот, ќе уживам додека ги гледам со жена ми, и двајцата сакаме мрсничко....
Тебе криво ти е дека неможеш да се триеш со Агда? Well get a number.
Ти чекај на договорот, ние си се лижеме секој денСо Агда веќе договорот направен, уште од прошлиот живот, ќе уживам додека ги гледам со жена ми, и двајцата сакаме мрсничко.
![]()
Договорено Луси, се надевам не си себична и маж ти ве гледа.Ти чекај на договорот, ние си се лижеме секој ден![]()
Брату, сенсам прејудицирање да твојот мистичен гуру Говинда е маж на Луси?Договорено Луси, се надевам не си себична и маж ти ве гледа.
Поздрави го Говинда.
![]()
Неее, третото око ми кажува дека Говинда и е гуру, дека работи на нејзиното просветлување.Брату, сенсам прејудицирање да твојот мистичен гуру Говинда е маж на Луси?![]()
Господ напомош да ми е ако он ми е гуру.Неее, третото око ми кажува дека Говинда и е гуру, дека работи на нејзиното просветлување.
![]()
Па добро. Сепак јас само сенсам, а сенсот знае да дава погрешен филинг. Немам активно трето око, така да подложен сум на грешни импресии. Очигледно Говинда ви е гуру на многумина од вас. Сепак не ми се романтични тие хинду гуру окултистички тенденции.Неее, третото око ми кажува дека Говинда и е гуру, дека работи на нејзиното просветлување.
![]()
Зошто сам за себе си збориш вака?Очигледно Говинда ви е гуру на многумина од вас.
Почитувана госпоѓице докторке. Не е мој стил на изразување, ама некако како да си ги побркала вакцините денес!Зошто сам за себе си збориш вака?
Има една висока фаза у просветлењето - шејпшифтер, или во поновата литература го викаат Говинда левел оф кончснес - д сајдефект оф д рут чакра овереклокинг.The word "schizophrenia" comes from the Greek roots schizo (split) and phrene (mind) to describe the fragmented thinking of people with the disorder.
Имаше и едн Бендовер на форум.Памтиш ли га?Има една висока фаза у просветлењето - шејпшифтер, или во поновата литература го викаат Говинда левел оф кончснес - д сајдефект оф д рут чакра овереклокинг.
Ма што се немало тука, и ја ко Ботко го следев форумот офлајн, и што се не видоф, и прочитаф.Имаше и едн Бендовер на форум.Памтиш ли га?
Добро како можете сс дупли профили.
Па Говинда сам себе се цитира еј.
Боље да ме изневериф, него да иам дупли профил,друг, треќ, лајкови сам на себе, самоцитирање.
И тој људи у године.
![]()