- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.401
- Поени од реакции
- 10.334
Zelen caj dva pati u zivot sum se napila I mislam deka pogrozno nema nisto....bljakЈас комбинирам зелен чај со неколку семки кардамон.
Zelen caj dva pati u zivot sum se napila I mislam deka pogrozno nema nisto....bljakЈас комбинирам зелен чај со неколку семки кардамон.
Crn, zelen i najnovo bel, sve ti e toa isto, zavisi vo koj stadium na zrelost e sobran listot! E sega i jas ne go mozam, ama ete zena mi po navika pie i smeta deka e polezno. Mene me ubiva taninot vo tie caevi!Zelen caj dva pati u zivot sum se napila I mislam deka pogrozno nema nisto....bljak
Кардамомот му дава друг вкус и мирис пробај.Zelen caj dva pati u zivot sum se napila I mislam deka pogrozno nema nisto....bljak
Чај каков што ние Македонците го разбираме, во основа се ароматични треви и цветови( нане, маточина, липа, кантарион...) и не верувам дека од нив може да имаш проблем! Од друга страна ориенталните чаеви(црн, зелен,.....) имаат многу танин и ако си со начаран желудник, толку од приказната!Јас па имам пробано со чај наутро ама го исповратив
Ако си мамурен, не е.нели е срање кафе на празен стомак?
Оти на празен? Абе тоа ти е еден од најдобрите лекови против бацили!нели е срање кафе на празен стомак?
Да да, за чај зборам. Тешки ми се да ги пијам на празен стомакЧај каков што ние Македонците го разбираме, во основа се ароматични треви и цветови( нане, маточина, липа, кантарион...) и не верувам дека од нив може да имаш проблем! Од друга страна ориенталните чаеви(црн, зелен,.....) имаат многу танин и ако си со начаран желудник, толку од приказната!