Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
Колку време ги задржуваат на сервис телефоните, дали е како во Мобико и трае цела вечност? Имам Redmi Note7 и имам проблем со звучникот за зборење, многу слабо се слуша кога зборувам со некој, мора да ставам на спикер за да го слушнам убаво... И ме интересира ако го однесам на сервис за овој проблем дали прават формат на телефонот, пошто имам доста апликации со зачувани пасворди :D

Колку време ги задржуваат на сервис телефоните, дали е како во Мобико и трае цела вечност? Имам Redmi Note7 и имам проблем со звучникот за зборење, многу слабо се слуша кога зборувам со некој, мора да ставам на спикер за да го слушнам убаво... И ме интересира ако го однесам на сервис за овој проблем дали прават формат на телефонот, пошто имам доста апликации со зачувани пасворди :D
Човече истиот проблем го имам, исто Редми Ноут 7 ... (n)

На покофонот лани одма ми завршија работа. Ништо чепнато. But, your mileage may vary...

Interesno , kaj nemam bareno zastitno staklo za Xiaomi Mi 10 lite ne mozam da najdam , edniot mwstese od Huawei pro30 apsolutno nema razlika , no po stranive pocna da se odlepi

Сакам да земам xiaomi mi note 10 lite,па да прашам тука ако го има некој како е задоволен.Пред се камера и брзина?.

Сакам да земам xiaomi mi note 10 lite,па да прашам тука ако го има некој како е задоволен.Пред се камера и брзина?.
Jas go imam , go zedov od Neptun , navistina top telefon , nemam mnogu poznavanje po telefonite , no kamerata i brzinata se dobri , a i bateriata drzi dobro , barem 2 dena

Menav od Honor 8x na Redmi Note 9 pro, me interesira dali mozam datata od Huawei Health da ja prefrlam na Mi Health?

Zasega ja instalirav i Huawei health ama taa ne mi meri cekori, vo pozadina, isto i mi Health.

Inace mob e okej, edino bateriajata dupi, mn brzo se prazni, i bez cepkanje.

Android 11 ke ima za note 9?

Што мислење имате за Ми 10Т Лајт

Вака на спецификација изгледа одлично поготово кога ке ми текне дека е за повозрасно лице кое уствари ке го користи за сликање и фб

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom