Влада на Македонија

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.313
Поени од реакции
15.479
На шибицаров му ја дале наградата за учество во шарената револуција......кој идиот човече кога неговите ,,шарени,, се откажуваат од тоа..... :facepalm:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
И јас не пишувам повеќе дури не се испобанираат Татариве. Нека си прават сами муабет со Македонецов со дедовци Бугари. А администрацијава нека си ја чукнат тиквата малку од малку. Кога има наши со дупли профили ги банирате за 2 дена, а овие со години си свиркаат. Не знам која е поентата, ама океј нека си прават сами со себе муабет сега.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.711
Поени од реакции
16.924
На шибицаров му ја дале наградата за учество во шарената револуција......кој идиот човече кога неговите ,,шарени,, се откажуваат од тоа..... :facepalm:

баба Најче си плати 200евра казна за фрлање боја, она мислела ако зајче и шеќерка фрлат може и она :cool:
Душко млекарот па заврши во ЗАТВОР, го екстррадираа од Германија:facepalm:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
И јас не пишувам повеќе дури не се испобанираат Татариве. Нека си прават сами муабет со Македонецов со дедовци Бугари. А администрацијава нека си ја чукнат тиквата малку од малку. Кога има наши со дупли профили ги банирате за 2 дена, а овие со години си свиркаат. Не знам која е поентата, ама океј нека си прават сами со себе муабет сега.
Чекај не бегај, сега ќе ни стават анкета да гласаме

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.313
Поени од реакции
15.479
баба Најче си плати 200евра казна за фрлање боја, она мислела ако зајче и шеќерка фрлат може и она :cool:
Душко млекарот па заврши во ЗАТВОР, го екстррадираа од Германија:facepalm:
А ,,овие,,????? :tapp:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.350
Поени од реакции
21.743
Кога веќе администрацијата не си ја врши работата и не ги банира бугарскиве испрдоци кои спамираат со провокации и пропаганда во несоодветни теми, барем нека ги подзачистува темиве, нека ги префрла мислењата во оваа тема. А ако ве мрзи да го правите тоа, барем банирајте ги од тема, кога веќе не ги банирате трајно од форум.

Нека си има една тема за нив, нека служи таа тема како септичка јама за нивните постови, па кој сака нека повели во неа, нема потреба ние останатите 99,99% членови на форумов да читаме и скроламе бугарска пропаганда од источниве цигани во теми кои се несоодветни за такви натегања.

Се надевам @Нuкола ќе го разгледа предлогов, бидејќи има премногу поплаки за циганскава наезда со спамерски постови, провокации и пропаганда.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.711
Поени од реакции
16.924
воа ковид полициски час таман одговара за да се спречат демонстрации ако се даде и идентитето и јазикот...
..само чекаат што ќе каже старата дама (курва)... а всушност ние сме последна дупка на кавалот, туку ова ако се дозволи на Блгарија би било преседан, многу лоша работа што ќе ја води во ќор-сокак цела ЕУ..., па веќе имаше некој опозициони италијански функционери го бараа островот Палагружа од Хрватска, демек Тито им го украл :facepalm: , а па и од унгарски опозициони имааше пробни балони кон Хрватска... а знаеме дека Грција пред 4-5 ? години издејствува од владата на Албанија и морска територија богата со плин, ама Уставен суд на Албанија го оспори тоа... ( они барем ИМААТ Уставен суд)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.416
Поени од реакции
24.140
Кога веќе администрацијата не си ја врши работата и не ги банира бугарскиве испрдоци кои спамираат со провокации и пропаганда во несоодветни теми, барем нека ги подзачистува темиве, нека ги префрла мислењата во оваа тема. А ако ве мрзи да го правите тоа, барем банирајте ги од тема, кога веќе не ги банирате трајно од форум.

Нека си има една тема за нив, нека служи таа тема како септичка јама за нивните постови, па кој сака нека повели во неа, нема потреба ние останатите 99,99% членови на форумов да читаме и скроламе бугарска пропаганда од источниве цигани во теми кои се несоодветни за такви натегања.

Се надевам @Нuкола ќе го разгледа предлогов, бидејќи има премногу поплаки за циганскава наезда со спамерски постови, провокации и пропаганда.
Sega sto ke im pravime enklava na bugarite i bugarofilite na forumot za da ne se navredat slucajno, kao politicki korektni. Abe bojkot bate na celi temi kade jadat gomna, neka zjaat prazni i bez postovi temite, neznam sto ne vi e jasno tuka. Ni posebna tema ni butur, cim zabelezis bugar i bugarofil da jadi gomna odma bojkot na temata i kraj. Porano ili pokasno nekoj valjda ke se seti deka ne e dozvollivo nekoj da ti dojde doma i da ti jade gomna, ete neznam.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.939
За што точно е муабетов?
За тоа што се бараа млади специјализанти што е можно побрзо да почнат да помагаат низ болнициве. Еве ја целата твитер нишка:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
За што точно е муабетов?
Би требало ова да е

Член од
16 ноември 2020
Мислења
880
Поени од реакции
2.053

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
За тоа што се бараа млади специјализанти што е можно побрзо да почнат да помагаат низ болнициве. Еве ја целата твитер нишка:

Би требало ова да е
ЉОЉ

Па ни најзакоравениот партиски пацов нема да им работи бесплатно. Идиотизам.
А, приватна специјализација значи дека тие сами си плаќаат/финансираат така? Ем ти да плаќаш за доктор да станеш, ем бесплатно да им помагаш пошто се неспособни. Нема проблем.

Kajgana Shop

На врв Bottom