баба Најче си плати 200евра казна за фрлање боја, она мислела ако зајче и шеќерка фрлат може и онаНа шибицаров му ја дале наградата за учество во шарената револуција......кој идиот човече кога неговите ,,шарени,, се откажуваат од тоа.....
![]()
Чекај не бегај, сега ќе ни стават анкета да гласамеИ јас не пишувам повеќе дури не се испобанираат Татариве. Нека си прават сами муабет со Македонецов со дедовци Бугари. А администрацијава нека си ја чукнат тиквата малку од малку. Кога има наши со дупли профили ги банирате за 2 дена, а овие со години си свиркаат. Не знам која е поентата, ама океј нека си прават сами со себе муабет сега.
Neka si glasat bugarite i bugarofilite, koj gi drzi .Чекај не бегај, сега ќе ни стават анкета да гласаме
А ,,овие,,?????баба Најче си плати 200евра казна за фрлање боја, она мислела ако зајче и шеќерка фрлат може и она
Душко млекарот па заврши во ЗАТВОР, го екстррадираа од Германија![]()
Sega sto ke im pravime enklava na bugarite i bugarofilite na forumot za da ne se navredat slucajno, kao politicki korektni. Abe bojkot bate na celi temi kade jadat gomna, neka zjaat prazni i bez postovi temite, neznam sto ne vi e jasno tuka. Ni posebna tema ni butur, cim zabelezis bugar i bugarofil da jadi gomna odma bojkot na temata i kraj. Porano ili pokasno nekoj valjda ke se seti deka ne e dozvollivo nekoj da ti dojde doma i da ti jade gomna, ete neznam.Кога веќе администрацијата не си ја врши работата и не ги банира бугарскиве испрдоци кои спамираат со провокации и пропаганда во несоодветни теми, барем нека ги подзачистува темиве, нека ги префрла мислењата во оваа тема. А ако ве мрзи да го правите тоа, барем банирајте ги од тема, кога веќе не ги банирате трајно од форум.
Нека си има една тема за нив, нека служи таа тема како септичка јама за нивните постови, па кој сака нека повели во неа, нема потреба ние останатите 99,99% членови на форумов да читаме и скроламе бугарска пропаганда од источниве цигани во теми кои се несоодветни за такви натегања.
Се надевам @Нuкола ќе го разгледа предлогов, бидејќи има премногу поплаки за циганскава наезда со спамерски постови, провокации и пропаганда.
За што точно е муабетов?Што е бе со куртониве не ми е јасно....
![]()
![]()
За тоа што се бараа млади специјализанти што е можно побрзо да почнат да помагаат низ болнициве. Еве ја целата твитер нишка:За што точно е муабетов?
Би требало ова да еЗа што точно е муабетов?
За тоа што се бараа млади специјализанти што е можно побрзо да почнат да помагаат низ болнициве. Еве ја целата твитер нишка:
ЉОЉБи требало ова да е
![]()
Филипче во преговори за ангажман на млади лекари, приватни специјализанти почнаа да работат на интерните клиники
Министерот за здравство Венко Филипче изутрината се срена со младите лекари кои се на приватна специјализација на клиниките за нефрологија, гастроентерохепатологија, дерматовенерологија, неврологија, за уво нос и грло и Кожната клиника, кои сакаат доброволно да се приклучат во работата во...a1on.mk