Влада на Македонија

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.836
Поени од реакции
40.309
Замисли го само нервниот слом што ќе го доживееше комуњарата ова да се дешаваше за време на "режимот". Замисли Груевски во ек на пандемија со 1000 заболени и 50 мртви на ден, да добиеше вето за во ЕУ. За денес, тоа да ни го претставуваат како нормално, дека Вмро за 11 години ништо не направиле, па не требало да очекуваме овие дека за 4 години ќе го решат тоа, ИАКО, 4 години се изнагледавме разни прослави во парк, слики од авиони и што ти не дека готово само што не сме почнале преговори. Самите се фалеа и од уста не го вадеа тоа дека сме добиле датум за преговори, за сега кога добија вето и бараме одговорност, пак ние сме криви што сме очекувале дека за 4 години ќе почнеме преговори.

Дволичност, дрско однесување и понижување на народот својствено за комуњарата.

Член од
20 декември 2015
Мислења
226
Поени од реакции
84
И во 1941 се осеќавте семоќни, заедно со останатите ваши сојузници, ама знаете како се заврши во 1945 :)
Ми смо увек на победничкој страни;)

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.838
Поени од реакции
17.504
Ми смо увек на победничкој страни;)
Видовме со Дејтонски споразум и Кумановскиот договор. А и во 2006 видовме дека победивте кога ви го одзедоа единствениот излез на морето. И поради такви како тебе ги мрзат Србите.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.730
Сеа да не се лажеме, победни сте вие што се расправате со бугари и не ги ставате на игнор и глумите дека се којзнае колку активни демек ако ставиш на игнор двајца ќе никнат тројца нови.

Член од
20 декември 2015
Мислења
226
Поени од реакции
84
Видовме со Дејтонски споразум и Кумановскиот договор. А и во 2006 видовме дека победивте кога ви го одзедоа единствениот излез на морето. И поради такви како тебе ги мрзат Србите.
Шала бе пријател,Бугарин сум.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Сеа да не се лажеме, победни сте вие што се расправате со бугари и не ги ставате на игнор и глумите дека се којзнае колку активни демек ако ставиш на игнор двајца ќе никнат тројца нови.
Прав си. Све изигнорирав. :D

Член од
6 август 2011
Мислења
2.067
Поени од реакции
2.344
Дежурни масерманги, дајте линк од некој ваш форум да замараме и ние таму

ама треба да си регистриран иначе не може да пишеш..

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
Дали сте за членство во ЕУ и НАТО со прифаќање на Договорот помеѓу Република Македонија и Република Грција? Кој го смисли ова прашање, ќе одговара ли некој што и покрај неуспешниот референдум и покрај промената на името, по две и пол години се' уште не сме во ЕУ?!
До пред две години беше името.
Лани Франција беше против проширување, наводно ние сме биле ОК, ама Албанија не била ок, не можело така, морало ние две да идеме во пакет.
Годинава Бугарија, не важи веќе ова со пакетот, Албанија може да иде напред.
Абе Македонија, сите те ебат, никој не сака да те земе дома. Нема тука потреба од преговарање и прифаќање на туѓи погледи на историјата - Кирил и Методиј биле Бугари, Тито бил диктатор, Гоце Делчев не бил наш, ние за втора светска сами себе сме се окупирале, ова не поминува ни во science fiction филм. Не ги ни обвинувам Бугарите, кој ќе се докаже по едно 100 години дека овие 100.000+ што потпишале дека пет генерации пред нив им се Бугари, се фалц Бугари.
Едноставно е, небитни сме, ниту една од светскиве сили не сака да застане позади нас и да не турка по патот кон ЕУ, цело време не пуштаат по слепи козји патеки. Факт е дека на некој не му одговара проширување на унијата и ќе се наоѓаат вакви (небитни ко нас) земји како Грција/Бугарија да не блокираат. Треба да си го бараме чарето на други места, во ЕУ очигледно нема столче за нас.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.283
Поени од реакции
15.424
Борисов не ми честиташе за наградата, следните денови јас ќе му се јавам :facepalm:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.107
Поени од реакции
23.567
Еве нема за мене да зборувам.....сакаш да ти прераскажам како моето друштво помина во Варна во 1990 година?????

Сакаш да ти објаснам како се полни резервозар на безниска со пуштена касета од Лепа Брена, и ја трампаш касетата за бензин....

нешто околу средби на ,,учителки,, во дискотека со македонски тинејџери??? знаеш како те гледаат во дискотека некои што неможат да порачаат кока кола, а ти порачуваш да речиме.....некој поскап пијалок(да не претерувам сега со брендови)

а ,,кинењето,, солзи на испраќај за некоја марка плус????

прашај си по дома, бидејќи јас сум малку постар и ти зборувам во прво лице
Jas sekoj moment ocekuvam nekoj da ti reci Tate ti si :свиркам:.

M

Macedon1um

Гостин
Ова болвариве да ги читаш на форум ќе помислиш кој знае колку напред е Бугарија како членка на Европска унија, а реалноста пример со просечни плати

1.png

Kajgana Shop

На врв Bottom