Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 6.862
- Поени од реакции
- 8.425
Не е тоа шлеп служба бе! Тоа е новиот автопилот на алфа ромео. Мора да се италијанците у чекор со времето
Не е тоа шлеп служба бе! Тоа е новиот автопилот на алфа ромео. Мора да се италијанците у чекор со времето
Јас лани од тука купив гумиНезнам каде ги видов овие даваат ама ќе проверам на тоа егуми (незнам ни каде да гледам барам низ МКД)
сега гледав на тоа е гуми за Сава и НР2 ги има само од 195/55 немаат помали
Од тоа што имам слушнато добри зборови за нив затоа и кога ги видов дека влагаат во цената мислев дека се добар избор (ама немам искуство)
затоа викам кога веќе има луѓе што имаат повеќе искуство и се разбираат повеќе од мене подобро е да прашам
Ајде сигурно ќе има уште некој што ќе сподели мислење/искуство во наредниве два три дена
clown applying makeup.jpgСериозно споредуваш астра Х со алфа 147? Земјоделско возило со германска машина
ЕГР, дури добро изгледа за километражатаEve kako izgleda throttle body valve(ne znam kako e na mk lol) na audi a4 b8.5 2.0tdi posle izvozeni 218k km.
Eve kako izgleda throttle body valve(ne znam kako e na mk lol) na audi a4 b8.5 2.0tdi posle izvozeni 218k km.
И јас се земав пред некој ден зимски гуми и 2/3 недели недели читав тестови и барав понуди за да го одберам најдоброто за парите(земав Нокиан заради цена, предходно искуство и солидни тестови) па ќе ти предложам 3/4 моделиДечки да препорачате каде да се побараат зимски гуми и што гуми би биле добри да се купат
Станува збор за опел корса Д (2010 модел), појма немам што големина се, сестра ми бара (а јас не живеав во мкд) па каде е најубаво да ја пратам
Мала допуна: 185ки им биле летните 15ки бандажи
дали Сава ескимо с3+ е добар модел? Или некој друг околу 3000-3500 денари (по можност)
Ne e EGR, bar ne na mojata kola iako moze slicbo izglea so nekoi EGR. Egr menjav pred 2 godini. Jaj mene EGR koa bese zaeban cela kola ja stavi u limp mode.ЕГР, дури добро изгледа за километражата
Пред година и пол го чистеше мајсторот кај мене, вака беше затнато со околу 150к во тој момент, ама пак ќе да е за чистење иако од тогаш имам минато уште скоро 20к.
Isklucigo softverski i rajat za sekogas.Ne e EGR, bar ne na mojata kola iako moze slicbo izglea so nekoi EGR. Egr menjav pred 2 godini. Jaj mene EGR koa bese zaeban cela kola ja stavi u limp mode.
Клапна/лептир ги викаат кај нас. Последица од EGR вентилот. Еве корисен линк за подобрување на состојбата. Изненаден сум што клапни може да бидат во ваква состојба и после 60-80.000 км.Eve kako izgleda throttle body valve(ne znam kako e na mk lol) na audi a4 b8.5 2.0tdi posle izvozeni 218k km.
Poeftino mi e da go menjam, kaznata e 2500 funti tuka, plus mozno e da be pomine tehnicki radi izduvnite gasovi.Isklucigo softverski i rajat za sekogas.
Mislev deka si vo mk poso kajnas se se resava so isklucvanjePoeftino mi e da go menjam, kaznata e 2500 funti tuka, plus mozno e da be pomine tehnicki radi izduvnite gasovi.
Drugar na skoda superb benzinec dva pati go menja via del u 4 godini, mada on se nesto kinesko stava
Haha u mk znam deka se taka mineMislev deka si vo mk poso kajnas se se resava so isklucvanje
Na mojava nemam ni katalizator, ni lonci ni egr, se e iskluceno i vcera naprvo pominav na tehnicki so znaci kajnas zakon seuste nema.
не ти мереа издув? Мене неколку години по ред ми мерат. Оваа година рекоа ЦО покажало 0.1, а макс било 0.3. И што прајте на 0.3? Ништо, нема регистрација, мора да го средите проблемот. Ова е за нормална процедура, без врски.Mislev deka si vo mk poso kajnas se se resava so isklucvanje
Na mojava nemam ni katalizator, ni lonci ni egr, se e iskluceno i vcera naprvo pominav na tehnicki so znaci kajnas zakon seuste nema.