Добро секогаш сум се чудел на тоа Алфа срање муабетите и вицовите кој ги има за извоз..... јас до пред некоја година имав 147 јтд-м , купена од автоплац у Софија , на невидено, исчистена хемиси као демек 147 к км , колата пали вози беше некој 4200 лева... 2 к евра... на компјутер ја пруклучија отидов сам без мајстор без бутур, плус јас лаик за коли , две чисти си немам од коли од шо не ме инспирирало никогаш ја возев до Струмица 160, Софија- Благоевград... колата ја возев добри 3 години пред да морам да ја продадам ради преселба у туѓина( Струмица-Дормунд, Струмица-Торино и назад меѓу подолгите стази кој ги извози без никаква маана) ... улје мењав регуларно годишно, колку што знам еднаш предно десно колено некој дел 2-3 к сменив.. и то беше у глобала... еднаш ме фати град у Минхен и од силен ветер падна парче од кроф ми ја сјеба хаубата... у СР ја сменив за џабе со половна , но тоа е козметика, од мотор не чепнав ништо.... 3 години.. е сега ќе кажам можда сум бил некој ксметлија и сум налетал на зачувано ауто... но реално 2003 беше колата , 15 години живот .. колку и да била чувана ќе ме јебаваше и мене.. но напротив. Супер искуство имам . Сега сум на форд фокус , исто имам пофални зборови , 98 е колата , година ипол ја возам 250к км има , единствено шо ме јебеше беше акумулатор односто алтернаторот, за 100 евра ставив друг алтернатор и тоа е тоа .... 22 години стара кола... сега пролетта планирам да пробам Волксфаген , голф или поло ... толку фалено ауто.. економично ... или тоа или алфа 149 , но сакам бензинец а бензинец тешко се наоѓа .. дизел не ми врши работа бидејќи има забрана до еуро 3 преку зимскиот период.. и така.