Влада на Македонија

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
Доцниш неколку години со „ВМРО барем градеше“.
odgovori mi sto prodade drzavno
ako ne bar nisto znaese da se ponasa
ovoj od strumica azbukata angliska ne ja znae da ti ja kaze a kamoli da vodi drzava
mi se gadu kako novinarite od sdsm gi izvrtuvaat rabotite
i falenje demek donirale
ALO DONACIJA E KOGA NEKOJ BIZNISMEN KOJ NEMA VRSKA OD POLITIKA DONIRA SO NEGOVI PARI
SRAMOTA E.PREMIER NA DRZAVA DA SE FALI DEKA DONIRA TOJ ZIMA PLATA ZA DA SE GRIZI ZA GRAGANITE DA IMAAT USLOVI A NE DA SE CEKA OD DONACII PA I USTE DA SE FALI ZA TOA
NEGOVA RABOTA E DA NABAVI VOZILA I DRUGI RED RABOTI ZA GRAGANITE KOI PLAKAAT DANOK OD KOJ TOJ ZEMA.PLATA

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
odgovori mi sto prodade drzavno
ako ne bar nisto znaese da se ponasa
ovoj od strumica azbukata angliska ne ja znae da ti ja kaze a kamoli da vodi drzava
mi se gadu kako novinarite od sdsm gi izvrtuvaat rabotite
i falenje demek donirale
ALO DONACIJA E KOGA NEKOJ BIZNISMEN KOJ NEMA VRSKA OD POLITIKA DONIRA SO NEGOVI PARI
SRAMOTA E.PREMIER NA DRZAVA DA SE FALI DEKA DONIRA TOJ ZIMA PLATA ZA DA SE GRIZI ZA GRAGANITE DA IMAAT USLOVI A NE DA SE CEKA OD DONACII PA I USTE DA SE FALI ZA TOA
NEGOVA RABOTA E DA NABAVI VOZILA I DRUGI RED RABOTI ZA GRAGANITE KOI PLAKAAT DANOK OD KOJ TOJ ZEMA.PLATA
SITE REKI GI TURI U CEFKI, ZA MALI HIDROCENTRALI. BASKA SO TIE NE SI NI DRZAVNI, OPSTESTVENI SE. PRODADE RUDNICI EDEN KUP.

M

Macedon1um

Гостин
Пример 1600 рамковни седат дома а зимаат плата
1600 x 600 евра плата просек (со придонеси) скоро 1 милион евра месечно или 12 милиона евра годишно

Колку комбиња за брза помош, возила и опрема за пожарникари можеа да се набават со овие пари наместо да се фрлаат за плакетолепачи на Дуи што седат дома

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
1600 x 600 евра плата просек (со придонеси) скоро 1 милион евра месечно или 12 милиона евра годишно

Колку комбиња за брза помош, возила и опрема за пожарникари можеа да се набават со овие пари наместо да се фрлаат за плакетолепачи на Дуи што седат дома
poradi toa ke prodavame se i sesto ....za zal

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.674
Поени од реакции
4.154

Пробај со поголема бројка ако сакаш да добиеш приближно точен резултат со реалноста...
Таа бројка ти што си ја пишал е просек во едно министерство...

Член од
21 мај 2012
Мислења
330
Поени од реакции
104
Па освен полиција како Гестапо да се воведе ќе ги натера луѓето да не кажуваат Македонија, антички, Тито и што ти ја знам што како што сакаат источните и јужните. Ваљда ако се укине слобода на говорот тогаш може во ЕУ.
Не бе, можете да зборувате за сè, важно е што ќе потпишете. во денешниот свет ова е важно

Prometheus Alpha

Војвода
Член од
16 октомври 2020
Мислења
182
Поени од реакции
74
Не бе, можете да зборувате за сè, важно е што ќе потпишете. во денешниот свет ова е важно
Абе они се добри,све ќе потпишат Охридски,Дојрански,Преспански,Вештачки.
Добри играчи се тоа сакав да кажам.
Искачаат да протестираат,само ако им фрлат некоја пара и сендвич.

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Само да инфоримирам.....во врска со Албанците и нивните ветени нови работни места.
Вчера вечер, возам по автопат кон Скопје и на наплатна Градско, отварам прозор да платам патарина и слушам гласна Албанска музика од куќарката.....пуштам поглед и гледам бљантави очи....типично препознатливи. Останав без збор и просто не ми се веруваше дека Албанец работи на наплатна Градско. Затвроив прозор, појдов.....па и богами доста се изнервирав и се прашувам од каде тој таму?????? изгледа го преселиле да живее таму и да се реплицира во тој предел.
Редовно ја возам таа релација......немало никогаш Албанец по патарините во тој дел на Македонија.
И јас не сум забележал на патарините Велес и Градско таков услужител, ама по линија на железничката пруга од прилепско Долнени до велешка Чашка има многу села со Шќиптари и Босанчероси, не мора да значи дека е доселен. Тоа трескање гласна шќ музика јавно личи на некој од Црнилиште.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.785
Поени од реакции
5.060
Само десети обид за окупација може да го остварат тоа што им е цел. Така да однапред се лузери...

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Ово го зборуваш како љубител на народ на кој што му менувале цар како чорапи да се?

Мислам да ти донесат цар германец, католик и ти како православен словен или бугар што и да е, да му се поклониш, се разбира дека имаш големо искуство за пиши бриши куртон. :)

Prometheus Alpha

Војвода
Член од
16 октомври 2020
Мислења
182
Поени од реакции
74
Ово го зборуваш како љубител на народ на кој што му менувале цар како чорапи да се?

Мислам да ти донесат цар германец, католик и ти како православен словен или бугар што и да е, да му се поклониш, се разбира дека имаш големо искуство за пиши бриши куртон. :)
Е да бе на вас Груевски божем ви го брцна во вариво,
па толку насилно сакавте да го срушите,па и со роднини и пријатели се испокаравте,оти крадел.
Па сите политичари крадат,голем стојко :)

Член од
16 ноември 2020
Мислења
867
Поени од реакции
2.011

Скролнете надоле и погледнете ги коментарите на таа статиjа, за да видите за какво племе станува збор.
Таму ако случаjно се поjави некоj македонец, модераторите веднаш го бришат, а овде треба да ги трпиме татарите.

После каj нас се ширела бугарска антипропаганда...

Прометеjчо омега: зошто не идеш таму да си коментираш со останатите татарски будали, а не овде само да замараш?

Член од
16 ноември 2020
Мислења
867
Поени од реакции
2.011
Ти си ги знаеш твоите корени многу одамна, нема што ние да те убедуваме. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom