Еј, за ова еден дел од маката ми се симна, фала многу, поздрав, затоа форумот ни е многу важен..Aj da te utesham malku, so dokumenti od sestra bez nisto dopolnitelno i bez potvrda dobiv potpis pred 3 meseci
Еј, за ова еден дел од маката ми се симна, фала многу, поздрав, затоа форумот ни е многу важен..Aj da te utesham malku, so dokumenti od sestra bez nisto dopolnitelno i bez potvrda dobiv potpis pred 3 meseci
Decki mojot posrednik mi kaza za okolu 3 nedeli ke go izvadel drzavjanstvoto preku bitola
Jas sum so postapka preku sofija
Kako sto gledam na forumov kazuvaat deka do 2 meseci se cekalo
Mozno li e da se izvadi za 3 nedeli
Da ama jas znam preku brat bez dopolnitelni dokumenti isto taka e odbien.Само знам дека без дополнителни документи , од брат , сестра, неколку на форумот кажаа дека добиле без проблем.
DaАко си со документи од брат треба ли дополнителни документи?
preku sofija za skopje mozes i pobrzo...Decki mojot posrednik mi kaza za okolu 3 nedeli ke go izvadel drzavjanstvoto preku bitola
Jas sum so postapka preku sofija
Kako sto gledam na forumov kazuvaat deka do 2 meseci se cekalo
Mozno li e da se izvadi za 3 nedeli momentalno?
Kako?preku sofija za skopje mozes i pobrzo...
Isto, bez odgovor, nie se slikavme podocna, na 15ti oktomvriДечки се сликав за ЛК и Пасош на 23 Септември во конзулатот во Битола, дали има некој некое инфо дали се стасани пасошите? Ми рекоа ќе ми се јават но сеуште се немат јавено.
Секој ден им звонам порано кај 10 часот, и ми велат јави се после 12-1 часот. Им звонам покасно и ми спуштат или никој не се јавува.
Јас документи преку сестра бев без дополнителни документи веќе имам пасош не се секирај само моли се денот да му е погоден кога ќе ја фатат твојата папка за потпис.А јас со документи од брат, коски ми се тресат, многу на форумот си зедоа без дополнителни документи, трпение само
Ете јас не ми побараа дополнителни документи.Само знам дека без дополнителни документи , од брат , сестра, неколку на форумот кажаа дека добиле без проблем.
Jas go imam za sk eden advokad bugarski mi ja napravi slicna e na ovaja ke ja objavam da dojdam od rabota nakaj 17 30 casot
Не мрдаKosnica zaribano preku roditel
Sent from my SM-G960U using Tapatalk