Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Zavisi kojeg... Ali sta da ja prićam.. Onaj tko nezna ionako ne vjeruje.. A onaj tko zna ljubomoran je.. Pola ih ovdje ionako samo zajebava s duplim nikovima.. Ja mislim da sam ja jedini koji je na svim forumima a istim nikom i da svugdje imam samo taj jedan..
nisi jedini,imaj malo vere u ljude.
Автоматски споено мислење:

i sve razlicite :D
kad budes imao 200 kom razlicitih uip od jedne liste, bices dobar
jbg.moram da izbrisem ono preko 200,da i ja budem dobar. ;) ;);)

Последно уредено:
zdravo sakam da prasam nesto instalirav iptv stalker na tv i sega za da gledam full screen mi bara da platam preku G PAY dali ima nekoj plakjano taka i dali e ok poz

Treba do tog satica zelog sad i doci, a to je malo zeznuto,mislim za taj doticni server.

Pa mac od tv ti za aplikaciju smart tv.Tu mac upisivas sta si javno postavio

Netiptv isto nije losa za samsung a slicna je ko smart iptv
Pa rekao si jučer da svaki server dvije minute.. A sad kao art zajeban..

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom