Швалерисување....

Статус
Затворена за нови мислења.
C

CoolIris

Гостин
Па не знам, што би можело друго да биде ? Недостаток на страст, недостаток на внимание од моменталниот партнер, повеќе причини се ... Лично јас не оправдувам неверство, пишав наназад, ако веќе сметам дека не ми е убо со партнерот ќе раскинам и то е то.
... епа тоа! Зошто нечија потреба за швалерај ја поврзувате со недостатоците и маните на партнерот што е дома?!

... што знам, да се потпира деценискиот соживот на сексуалната страст, која е прилично варијалбилна е многу нереално и површно.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.432
Поени од реакции
10.357
Абе нормално дека не е исто еден испад и постојано швалерисување со некој/а, ама ај како да го карактеризираме тоа мрцнување шо викаш ти :D
Друго прашање, ништо лично, само ме интересира твое мислење, дали ќе ти смета ако на твојот партнер/ка и го мрцни некој еднаш, онака од ќеф, , пошто гледам полиберално мислење имаш околу тие ствари :)
Nema da znae:P..a nejze na celo ne ke I pisuva..;)

Член од
5 март 2018
Мислења
17.125
Поени од реакции
19.527
... епа тоа! Зошто нечија потреба за швалерај ја поврзувате со недостатоците и маните на партнерот што е дома?!

... што знам, да се потпира деценискиот соживот на сексуалната страст, која е прилично варијалбилна е многу нереално и површно.
Не знам еве нека се изјаснат оние кои се склони на неверство :)
Искрено јас освен обичен флерт не сум искусила ништо повеќе, затоа ќе се воздржам од коментари :)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Тие што не ,,мрцале" на младост, ,,мрцаат" со деца и жена за да ги покажуваат со прст и им се смеат другарчињата.
Неверство е класично немање свое јас и издавање на семејството, па и на фамилијата. Стари магариња и магарици ќе ,,мрцале". Одете скријте се таму да не не дај Боже ве мрцне ковидов.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.125
Поени од реакции
19.527
Тие што не ,,мрцале" на младост, ,,мрцаат" со деца и жена за да ги покажуваат со прст и им се смеат другарчињата.
Неверство е класично немање свое јас и издавање на семејството, па и на фамилијата. Стари магариња и магарици ќе ,,мрцале". Одете скријте се таму да не не дај Боже ве мрцне ковидов.
Јарец да не си во хороскоп случајно ?:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јарец да не си во хороскоп случајно ?:)
А што мења што е во хороскоп со тоа што го напишал? Да беше шкорпија да не ќе му беше погрешен постот?

Се испоожениле, испоомажиле на 22-3 години од што ќе каже комшијата синдром, направиле деца и сега ќе штракаме настрана. Неизживеаност класична. Разведи се па скитај по куќи и станови.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.125
Поени од реакции
19.527
А што мења што е во хороскоп со тоа што го напишал? Да беше шкорпија да не ќе му беше погрешен постот?

Се испоожениле, испоомажиле на 22-3 години од што ќе каже комшијата синдром, направиле деца и сега ќе штракаме настрана. Неизживеаност класична.
Го гибам, обично јарците се најлојални знаци :)

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.720
Поени од реакции
25.142

ako e potreba ko sto vikas togas od nekade toa mora da e proizlezeno. nekogas toa e od bas od doma, od partnerot nekogas i ne e... ti probuvas da baras logika i odgovor na custvo koe nekogas e posilno od razumot.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.125
Поени од реакции
19.527
Мене ми се најаки оние, обично од машкиот пол кои шврљаат редовно настрана и кога ќе осетат на своја кожа неверство од партнерката следи бунт, скандал, во многу случаи и ќотек, па како таа била курветина, дрн дрн, а ако тој го пика кај ќе стигни.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.720
Поени од реакции
25.142
Мене ми се најаки оние, обично од машкиот пол кои шврљаат редовно настрана и кога ќе осетат на своја кожа неверство од партнерката следи бунт, скандал, во многу случаи и ќотек, па како таа била курветина, дрн дрн, а ако тој го пика кај ќе стигни.

i tuka li ednakvi prava barate be :)

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Го гибам, обично јарците се најлојални знаци :)
Никој не знае што ќе му се испослучува во неколку децениски брак, но ако си мрцнал треба да си признаеш дека си згрешил и дека си ги усрамил жената и децата, а не демек партнерот бил крив, па не било возбудливо со една, па една ноќ не било изневерување, па ова, па она.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.685
Поени од реакции
8.321

Се испоожениле, испоомажиле на 22-3 години од што ќе каже комшијата синдром, направиле деца и сега ќе штракаме настрана. Неизживеаност класична. Разведи се па скитај по куќи и станови.
Ок, не до толку па ти! Макар што не знам како стои работава со младите генерации!
Блада Бланко, раскажува прикаски! Во ред е и верност и ценење на семејството, јас исто не сум поборник на ова такозвано швалерисување.
Мојот муабет беше сосема друг, ама деца што ќе правам муабет со нив! Ко ќе им дојде, ако им дојде на глава ќе лафиме :D
Nema da znae:P..a nejze na celo ne ke I pisuva..;)
Тоа де:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom