Влада на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
Вашиот министер /бивш/ Д. Малески ви каза вистината ама кој да го чуе...

Денко низ целиот негов живот има различни фази и вистини, често пати и контрадикторни и често пати антибугарски и антигрчки, во зависност од приликите и напатствијата. Ако Денко ви е црква за крстење, браво.
Времето ќе каже за кого Бугарија одработи, ама сигурно не за нејзино добро.

Денко низ целиот негов живот има различни фази и вистини, често пати и контрадикторни и често пати антибугарски и антигрчки, во зависност од приликите и напатствијата. Ако Денко ви е црква за крстење, браво.
Времето ќе каже за кого Бугарија одработи, ама сигурно не за нејзино добро.
Вашите министри се такви..?:vrtioci:

Денко Малески да. А ако идеме по твојата глупа логика, и Каракачанов е свиња глупа дебела, па сите министри ви се такви?
Ако е така, би било подобро да имате Албанска влада, можеби:P

Ако е така, би било подобро да имате Албанска влада, можеби:P

Иронично, ама тоа е единствената константа кај Денко и жена му. Шиптарофилијата едноставно цути во тоа домаќинство, кај него и кај Сашо Ордановски.

Најако од све ми е ова антибугарска кампања, кое им се провлекува на секој медиум и интервју. Демек сега некој од дип стејтот кпнтролиран од УДБА водел кампања против Бугарите. :D
Се отепаа од плукање, вреѓање, крадење песни, снимање емисии, ботови по интернет. Буквално нема што не изговорија против нас. Еве на крај и Тито го спомнаа и чим некој рече 2 реда муабет против нивните константни провокации тогаш тоа да ти било антибугарска кампања.

Здраво на сите.

Ги читам сите постови со внимание и не можам да разберам едно: како може да го трпите овој луд горски татар што во секоја тема знае да с*ре и да шири бугарска пропаганда? Толку е глуп, што не знае за никаков сарказам (како што се сите бугари такви), решил да води дискусија во македонски форум.

Нов член сум, ги прочитав правилата и еве го потенцирам ова:

3. Официјален јазик на форумот е македонскиот, а препорачливо е користење на кирилица. Сите пораки напишани на странски јазик ќе бидат избришани, а членовите ќе бидат опоменати дека ги прекршуваат правилата.

Овој бугарин цело време ги крши правилата. Зборови како: Б'лгарија, д'ржава, д'ржи, обеснуваш, подуржвач итн. не присуствуваат во македонскиот јазик.
Значи треба да се банира.

Читам за таа "антибугарска пропаганда" на нивните сајтови и само едно исто...што знае баба, тоа си бае...ептен глуп народ се бугарите.

Луд горец татар: кажи ми зошто народ со имиња како Асен, Кубер, Кубрат, Аспарух...не се признава сам како татарско/монголски? Бидете барем искрени и не треба да се навредувате кога ве нарекуваме татари. Вие треба да се гордеете со вашето потекло.
Тоа е исто како нас некој да нѐ нарекува македонци.

Сериозно мислиш дека после сите овие негирања од ваша страна за посебноста на нашата нација, јазик и култура некој ве смета за блиски или симпатични во Македонија? Сериозно мислиш дека сето ова ќе поминеше без реакција кај Македонскиот народ па сеа демек сте изненадени зашто сме промовирале антибугарска пропаганда? Одвратни сте, ни се гадите како народ, не знам како да ви објаснам, не сакаме да имаме ништо со вас, а најмалку да сме братски народи, или не дај боже ист народ. Тоа што Димитров и Заев предавниците ќе потпишат све што ќе им ставите на маса, не ви дава за право ни вас ни нив да ми кажуваат јас што сум, татко ми, дедо ми и прадедо ми што биле. Основно човеково право е да се кажувам и претставувам како што се осеќам, и ниту ти, ни Бојко ни Заев не можете да ни го земете тоа право. Терајте си вака, со оваа фашистичка политика, со целото тоа негирање и покрај тоа што постоиме, живејте си во некој ваш не реален свет, после друг ќе ви биде крив.

Ае мрш.

Едит:

Еве ти еден мим за да го сфатиш идиотизмот на Захариева, Каракачанов и останатата Бугарска багра.

Прегледај го приврзокот 274891
еве ти и од мене еден
fb_img_1604856222203-jpg.711804

Најако од све ми е ова антибугарска кампања, кое им се провлекува на секој медиум и интервју. Демек сега некој од дип стејтот кпнтролиран од УДБА водел кампања против Бугарите. :D
Се отепаа од плукање, вреѓање, крадење песни, снимање емисии, ботови по интернет. Буквално нема што не изговорија против нас. Еве на крај и Тито го спомнаа и чим некој рече 2 реда муабет против нивните константни провокации тогаш тоа да ти било антибугарска кампања.
Радувај се, не е лошо, но не гледам зошто. :rolleyes:
На почетокот на следната година, ЕУ ќе одвои милијарди за Ковид, некои трошки може да стигнат и до РСМ.

еве ти и од мене еден
fb_img_1604856222203-jpg.711804
Ова вие што го правите нема никаква врска со Европа и Европски вредности. Само си докажувате дека не припаѓате таму. Можда не сум во ЕУ ама барем не сум Бугар. Хк пу.

Здраво на сите.

Ги читам сите постови со внимание и не можам да разберам едно: како може да го трпите овој луд горски татар што во секоја тема знае да с*ре и да шири бугарска пропаганда? Толку е глуп, што не знае за никаков сарказам (како што се сите бугари такви), решил да води дискусија во македонски форум.

Нов член сум, ги прочитав правилата и еве го потенцирам ова:

3. Официјален јазик на форумот е македонскиот, а препорачливо е користење на кирилица. Сите пораки напишани на странски јазик ќе бидат избришани, а членовите ќе бидат опоменати дека ги прекршуваат правилата.

Овој бугарин цело време ги крши правилата. Зборови како: Б'лгарија, д'ржава, д'ржи, обеснуваш, подуржвач итн. не присуствуваат во македонскиот јазик.
Значи треба да се банира.

Читам за таа "антибугарска пропаганда" на нивните сајтови и само едно исто...што знае баба, тоа си бае...ептен глуп народ се бугарите.

Луд горец татар: кажи ми зошто народ со имиња како Асен, Кубер, Кубрат, Аспарух...не се признава сам како татарско/монголски? Бидете барем искрени и не треба да се навредувате кога ве нарекуваме татари. Вие треба да се гордеете со вашето потекло.
Тоа е исто како нас некој да нѐ нарекува македонци.

Зборовете може да ги нема во вардарскиот македонски ,али ги има во пиринскиот македонски
не се татари зашто умрели 600 години пред да има татари :tapp:

Зборовете може да ги нема во вардарскиот македонски ,али ги има во пиринскиот македонски
не се татари зашто умрели 600 години пред да има татари :tapp:
Добро де косооки туркофони Балгари...

Ти не си пирински, ти си татарски.
Баш ме насмејa со тоа дека умрели 600 години...врска немаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom