Езотерија, Окултизам - А. Кроули, П. Дунов, Д. Фортуне ...

• Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување
Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Да си ми жив и здрав еве ти и мејлче пиши кога сакаш,од други причини не сакам да активирам пп,иначе луѓево со кои што се контрам ми имаат и мејл и број ,а и нови години,1мајови,родендени све имаме заедно славено,не е заради нив секако :)

rahorakti@mail.com
Има и еден демек будист може и него на пиво, таман да ми објасните за фудбалот, цел ден се зачитав таму во темите, не сум поблиску до сознание.

Осеќам дека поздрав има силен вајб, неколку пати кога ја читам ми затреперува агна чакрата и осеќам архангели у астралот. Баш на 11.11 сеа, пред пет дена, кога беа отворени порталите, ѝ прочитав еден пост у „Прашања до модераторите" и одма осетив Светлина. Неколку саати чантав ом шива со восклик и Светлината победи!
Ми се чини ко да и ти си почнал појакичко да лачиш дмт сам од себеси како таков :)

H

Hyperion VI

Гостин
Осеќам дека поздрав има силен вајб,
Имаш право многу е топла стварно ;)
Има и еден демек будист може и него на пиво, таман да ми објасните за фудбалот, цел ден се зачитав таму во темите, не сум поблиску до сознание.
Кога сакате јас сум во СК претежно,ќе ми биде мило.

Ми се чини ко да и ти си почнал појакичко да лачиш дмт сам од себеси како таков :)
[/QUOTE]
Ботко е бизнисмен,а ДМТ-то е ЛСД за бизнисмени ;)

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.735
Има такви пракси со кои можеш да лачиш ДМТ ко хит од 100 mg и да си ја катапултираш душата како што има кажано еден искусен психонаут на форумов @Trolejbus.

Ама тоа бара многу пракса, медитација и да ги знаеш вистинските техники. За среќа, јас ги знам. И можам да ти ги пренесам знаењата за соодветна парична надомест. Цена у инбокс!

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Има такви пракси со кои можеш да лачиш ДМТ ко хит од 100 mg и да си ја катапултираш душата како што има кажано еден искусен психонаут на форумов @Trolejbus.

Ама тоа бара многу пракса, медитација и да ги знаеш вистинските техники. За среќа, јас ги знам. И можам да ти ги пренесам знаењата за соодветна парична надомест. Цена у инбокс!
Јеботе Ботко, па ти конкуренција си ми бил, и ја дојдоа овде за да уновчам мрсимуда, мислев холотропно да ги учам.

Профаундли Ступид од моја страна!

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.735
:P@Hyperion VI and @Botko and @ПрофаундлиСтупид дај намалете од колачињата со марихуана:P

топла сум топла, ама кога ве читам доаѓам до точка на вриење :vozbud:
Осеќам силен вајб од твојата Muladhara, моја Regina summa sanctissima!
Автоматски споено мислење:

Јеботе Ботко, па ти конкуренција си ми бил, и ја дојдоа овде за да уновчам мрсимуда, мислев холотропно да ги учам.

Профаундли Ступид од моја страна!
Стар вук сум, бе, ја! Макаја ми е другар од детство. Заедно вежбавме аштанга у Вудсток!

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.401
Поени од реакции
10.332

Стар вук сум, бе, ја!
Чудо..ја не осеќам ништо...ил сум фригидна или на вас чакрите ви зарѓале:confused:

H

Hyperion VI

Гостин

Стар вук сум, бе, ја! Макаја ми е другар од детство. Заедно вежбавме аштанга у Вудсток!
Бизнисот те закочи иначе ти и порано ќе им покажеше на чупинава кој си што си :)

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.735
Чудо..ја не осеќам ништо...ил сум фригидна или на вас чакрите ви зарѓале:confused:
Изглеа така те доживуваме у нашиот микрокосмос. Оганот ти е доминантен елемент, ама треба да поработиш на воздухот.

Бизнисот те закочи иначе ти и порано ќе им покажеше на чупинава кој си што си :)
Нема леб од бркање чупиња у езотериската субкултура. Или се психотични интроверти или се у школине со пост ко Харе Кришна и ти зборуваат како јадеш мртви лешеви кога застануеш да јадеш у 7-ца после макотрпни тантра практики.

Чупиња се знае каде се ловат. У Океаник, со BMW 6+ серија, стан и троа поише кеш. Дури и Ошо имал 50 ролс ројса. Не се бива култ лидер ако си сиромав.

Каде и да е, Ники ќе ни здрви казнени.

Последно уредено:
H

Hyperion VI

Гостин

Бизнисот те закочи иначе ти ти порано ќе им покажеше на чупинава кој си што си ;)
Нема леб од бркање чупиња у езотериската субкултура. Или се психотични интроверти или се у школине со пост ко Харе Кришна.
Е за оваа духовна мудрост имаш флаша Jameson и една рака од мене ;)

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932

Ее па одлично Ботко чим си стар, кај и да е ќе се пензионираш, ќе почекам ,таман плус уште некоја финта да купам... акаша, оган ваздух.... мастери!

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.735
Ее па одлично Ботко чим си стар, кај и да е ќе се пензионираш, ќе почекам ,таман плус уште некоја финта да купам... акаша, оган ваздух.... мастери!
Така само, ама мора да научиш и практични техники, ако булшиташ само, не стигаш далеку. Давам пакет часови за ментализам (хипноза, колд ридинг и трикови за виткање лажици и телекинеза). Успут, мора да имаш елементарни разбирања за филозофија и религија, инаку ќе те обрука некој скептик. Јес да ако углавиш со хеклер, увек можеш да кажеш дека неговата скепса ти го кочи вајбот и да го искористиш менталитетот на групата за да го осудиш. После ќе му кажеш (love bombing) дека го сакаш, он е спешл и све тоа е голем тест за него. Сто проценти загарантиран успех. Учи од најдобрите како Џим Џонс!

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Така само, ама мора да научиш и практични техники, ако булшиташ само, не стигаш далеку. Давам пакет часови за ментализам (хипноза, колд ридинг и трикови за виткање лажици и телекинеза). Успут, мора да имаш елементарни разбирања за филозофија и религија, инаку ќе те обрука некој скептик. Јес да ако углавиш со хеклер, увек можеш да кажеш дека неговата скепса ти го кочи вајбот и да го искористиш менталитетот на групата за да го осудиш. После ќе му кажеш (love bombing) дека го сакаш, он е спешл и све тоа е голем тест за него. Сто проценти загарантиран успех. Учи од најдобрите како Џим Џонс!
Добро, понапреден курс завршиф, владеам тоа, религии метафизики, платона аристотела ми, па ведите, југите... мантри, па тао у флоуто, туку и косичка така подолга пуштив, викам кје значи онака у уан он уан сесии?

H

Hyperion VI

Гостин
Е затоа Славински го поштуем најмногу од сите шарлатани,
оти си кажува дека
Спиритуалниот Бизнис е најдобар бизнис.
Ем волкот сит,ем овците на број

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.735
Е затоа Славински го поштуем најмногу од сите шарлатани,
оти си кажува дека
Спиритуалниот Бизнис е најдобар бизнис.
Ем волкот сит,ем овците на број
Хабардчо е злато затоа. Знаеш дека троа доста одамна, у изгревот на моите тинејџерски години, бев скиентолог една година и ги имав завршено тие курсевите за аудитинг?
Полагањето ми беше хипнотизирање на една баба што ми раскажуеше трауматична меморија за една сообраќајка милион пути. :D

Требаше да останам таму, сеа ќе се греев со долари ко Пабло Ескобар.

Kajgana Shop

На врв Bottom