- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 265
- Поени од реакции
- 349
Толеранција, на бетон играат [emoji23]Чекори со километри се прават![]()
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Толеранција, на бетон играат [emoji23]Чекори со километри се прават![]()
на некој од порталиве прочитав дека ќе оди во Фуксе Берлин.Навистина штета доколку е вистина. Можеби добил некоја побогата понуда?
Да не испадне дека изигравам полицаец, ама колку што знам Стоилов е од Струмица. Да не речам е скопјанец исто колку што Грчеви се стари скопјани.Види види,неписменоќа,Столе струмичанец го направија![]()
Струмица мора да е горда: Има ЧЕТИРИ великани кои испишаа спортска историја!
Македонската фудбалска репрезентација обезбеди пласман на едно големо натпреварување. Со гол на Горан Пандев падна Грузија (0-1) и со тоа уште една струмичка легенда влезе во аналите на македонскиот спорт и никогаш нема да биде избришана. Фудбалерите конечно влегоа во друштво на ракометарите...www.gol.mk
Деуше неам ништо против Струмица,али Столе не е СтрумичанецДа не испадне дека изигравам полицаец, ама колку што знам Стоилов е од Струмица. Да не речам е скопјанец исто колку што Грчеви се стари скопјани.
Се' ок, само велам дека така имам чуено.@Ilumious ти што ќе кажеш?
Автоматски споено мислење:
Деуше неам ништо против Струмица,али Столе не е Струмичанец
Си пишува јасно по потекло, а не дека е струмичанец, фамилијата му е од Ново Село и се населува во Скопје кај што си е роден и израснат. Цела поента на муабетот е дека за секој успех мора да има нешто струмичко кај спортистот (со исклучок на Лазаров), нема потреба од такви чувства, не ви ја зима никој иконата не се плаши@Ilumious ти што ќе кажеш?
Си пишува јасно по потекло, а не дека е струмичанец, фамилијата му е од Ново Село и се населува во Скопје кај што си е роден и израснат. Цела поента на муабетот е дека за секој успех мора да има нешто струмичко кај спортистот (со исклучок на Лазаров), нема потреба од такви чувства, не ви ја зима никој иконата не се плаши.
Татко му е од Ново Село ама дај не заебавајте каква црна Струмица, роден Ѓорчевец, покасно преселен во НЛ. Права скопска фаца е дебелото, во Ново Село два пати дали е биден, не ни знае да збори на струмички дијалект, во Лешок, Тетовско од кај што е мајка му е сто пати поредовен.@Ilumious ти што ќе кажеш?
А колку да му дадат?Кладилнициве ептен го потценуваат Вардар
1,37 за Кјелце 4,25 за Вардар.