H
Hyperion VI
Гостин
Сега ради вештачкиот вирус што го пушти му имат дадено 97ца,не знаев97 е, но кажав премногу.
Сега ради вештачкиот вирус што го пушти му имат дадено 97ца,не знаев97 е, но кажав премногу.
Не знам ваљда него го жртвуваат?И одкога ќе му дадат 100ка, што после?
Добива дозвола да се даунлодира во сервер, и тука лежи целата тајна на Короната, вакцината со чипот не е за да не следат, туку за нашата ДНК.И одкога ќе му дадат 100ка, што после?
И така ќе воскресне и ќе врати.Не знам ваљда него го жртвуваат?
за да воскресне и после да се врати и да владее со Новиот светски поредок.
Ова е претпоставка,не знам @ПрофаундлиСтупид што мисли?
Тие се тие Стражарски кули значи што ги спомињаат Јеховистите,а и Регардие во ритуалите(Ваљда му се од Golden Dawn?).Добива дозвола да се даунлодира во сервер, и тука лежи целата тајна на Короната, вакцината со чипот не е за да не следат, туку за нашата ДНК.
Дојдовме до лимотот на технолошкиот развој, мораме да се свичнеме на квантни компјутери.
Потебна ни е нова технологија за сториџ на огромни податоци, а тоа е нашата ДНК.
Чипот со густо поставени 5Г кули ќе овозможи пристап до сите нас.
Кај нема кули, ќе има сателити од Елон Маск.
Автоматски споено мислење:
И така ќе воскресне и ќе врати.
А што ако е се ова припрема за детето на Елон?Тие се тие Стражарски кули значи што ги спомињаат Јеховистите,а и Регардие во ритуалите(Ваљда му се од Golden Dawn?).
Кој да знае и тој Маск е Антихрист,види на детето какво име му стави....
Имаш право,можно е и да постојат милијарди Гејтсови,а да се само агенти во Матриксот,а никој не го видел вистинскиот Гејтс.А што ако е се ова припрема за детето на Елон?
Што ако оно е правиот антихрист, а името е за полесно и брзо да се даунлодира?
А Бил Гејтс е генерална проба?
Не е сеуште, се чека на вакцините за системот да биде во функција.Имаш право,можно е и да постојат милијарди Гејтсови,а да се само агенти во Матриксот,а никој не го видел вистинскиот Гејтс.
Да па може и девојче да биде,Антихристка.
Само уште не е даунлодирана до крај.
Кој да знае?
Можеби, не би сакал да шпекулирам, мислам дека Никола вчера со Бил Гејтс тенденциозно ја насочи темата во оф топик за да има покритие да ја заклучи.А што ако веќе антихристот или антихристката е доунлодирана (како волк маскиран во јагне )
во секој компјутер, лаптоп и мобилен, во секој можен сервер и само чека прав момент да делува?
Неточни информации или ајде да кажеме погрешно разбрани информации (ако ги има истите на форумов напишани од мене) ...
Морам да те корегирам, ова бивши телемити во ОТО, претпоставувам мислиш на @Hyperion VI или некој друг, лично не сум членувал во вашата организација, и секако не сум материјалист.Неточни информации или ајде да кажеме погрешно разбрани информации (ако ги има истите на форумов напишани од мене) ...
каде тоа јас или @Ipsissimus сме зборувале дека верувањето во божества или што и да е што го тера човекот кон „повисокото“, „највнатрешното“ или што и да е симболот за постигнување кај индивидуата дека е „старо-еонско“?
Што, „бивши Телемити во О.Т.О.“ како вас не веруваат во ништо сега или верувањето како почетна точка е зло? Такви размисли не може мене да ми калимите, а всушност вие ги имате истите...
Материјалисти бевте, заборавив... или сега сте, претходно верувавте во Кроули, ама се разочаравте од кој знае што и ете ве - ќе го разбивате митот за Кроули и О.Т.О. и целата езотерија со сарказам, бидејќи ви беше дадена на тацна, на вам - напредните кои надминавте.
Сонца... насекаде
Или сега следува лајк и нема објаснување
Досадно станува, ништо ново, веќе видено...
Да, како што членови на О.Т.О. може да бидат масони, исто и масони можат во О.Т.О. . Дури ние не се ниту заморуваме дали доаѓа човекот од „призната“ или „непризната“ ложа...
Кроули убаво го има искусено ова, но за тоа мора да се консултираат неговите „Исповеди“ или „Автобиографијата“ за да се разбере сето ова во однос на слободното ѕидарство и О.Т.О. ...
си членувалМорам да те корегирам, ова бивши телемити во ОТО, претпоставувам мислиш на @Hyperion VI или некој друг, лично не сум членувал во вашата организација, и секако не сум материјалист.
Така тврдеа (ако се множина) кога „сите заедно“ дојдоа на подфорумов да се заморуваат со Кроули и О.Т.О. - сигурно О.Т.О. им/му должи нешто ако биле дел од О.Т.О., кој знае да ти каже, а и зошто би расправале за тоа кој бил кој е, ако тоа не е нивна волја да се изјаснат со име и презиме?си членувал
не знаеш ти
Он мисли дека јас сум мултипрофилМорам да те корегирам, ова бивши телемити во ОТО, претпоставувам мислиш на @Hyperion VI
Со Fra. „Држи Ми Боже Душата“