Uste pred Edna nedela e izlezeno a deneska se javiv vo ambasada mi vikaat deka uste ne e stignato tuka i mi kaza da se javam kraj na mesecot. Dali e vozmozno tolku da se ceka.
Attachments
-
445,5 KB Прегледи: 124
samo od finalna u poloziteno nemaIma i dosta promeni od zadolzitelna vo finalna do prepiska 9754/2019
Aj prati im mejl do ambasadava tuka.Xosto na tel ne sakaat da odgovaraat ili da proveruvaat,a na mejl podrugo e ,mora da odgovorat!Uste pred Edna nedela e izlezeno a deneska se javiv vo ambasada mi vikaat deka uste ne e stignato tuka i mi kaza da se javam kraj na mesecot. Dali e vozmozno tolku da se ceka.
имаш две полиња, првото поле e Молба вх.номер и ПИН ( доколку си бил интервју Софија тогаш го пополнуваш со бр. на молбата и пинот кој што ти е издаден) а доколку си имал интервју во конзулат/амбасада внесуваш во полето Преписка N:/година . Еве ти линк https://publicbg.mjs.bg/BgInfo/Zdravo
Dali nekoj chlen ima ist vakov problem?
Statusot pri proverka mi e sleden:
“Образувана преписка N:XXXX/2018/27.04.2018 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ 123 от 2020 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација.”
Otkako kje pritisnam na „Записване“, mi otvara prozorec so drugo ime i prezime. Poleto e zamrznato i ne mozham da go promenam imeto.
Извини грешка сум напишала 2019Od 22.05.2018 intervju seuste na zadolzitelna proverka mnogu e,da ne si greska.
Денес, потешко...нема, сеуште.Ajdee decki ukaz 198/2020 za stranci.
Ocekuvajte za brzo promena vo statusi tie shto cekaat polozitelno ,ke ima ukaz i za nashi
Spored statistika ako ima za stranec denes ima i za nas Ukaz ,ama vo 2 navrati imase za stranec i odma utre denta za nas...bi trebalo da ima utre samo za nas...Денес, потешко...нема, сеуште.
Аххх, ќе се изедам самиот себе. Хаха
Овој е 195 указот од вчера!Na stranata na fb objavil nekoj ukaz polozitelno od 20 ili 30 Februar 2020 Прегледај го приврзокот 274053