Швалерисување....

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.717
Поени од реакции
37.697
Кама Вчера е повеќе у мојов случај :pos:
...не си токму :lolzz:
Mozi uste nema sfateno deka masko vo 99.999999% od slucaite izneveruva so polesna a ne so pouba.
ееееее како да не, ако женската сака да ги скрати маките и ќе прифати побрзо да има повеќе време и да каснат нешто освен тркалење, не значи дека е полесна отколку другата која не си оди дома ама нон стоп возвраќа „нееее“, „ не можам“....„не смеам“ „ не може така“... а не си оди, седи да биде молена, тоа значи дека оваа не е лесна женска? нема лесна женска има само нетрпелив, неромантичен, мрзлив маж! :sneaky:

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.520
Поени од реакции
18.369
... временски? мислам погоденото ... и заинтресираноста во друга?
Ако убаво те разбирам што ме прашуваш, да, временски дур ти е погодено, нема да те интересира друга. За времето на погоденост и неговото траење може друг муабет да се прави.
Зошто би мирисал пички не ми е јасно (n)
Попридно ми е на нос дишење при pussyeating.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.717
Поени од реакции
37.697
Ако убаво те разбирам што ме прашуваш, да, временски дур ти е погодено, нема да те интересира друга. За времето на погоденост и неговото траење може друг муабет да се прави.

Попридно ми е на нос дишење при pussyeating.
...е па за другиот муабет беше! инаку колку е тоа временски?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.404
Поени од реакции
24.121
...не си токму :lolzz:

ееееее како да не, ако женската сака да ги скрати маките и ќе прифати побрзо да има повеќе време и да каснат нешто освен тркалење, не значи дека е полесна отколку другата која не си оди дома ама нон стоп возвраќа „нееее“, „ не можам“....„не смеам“ „ не може така“... а не си оди, седи да биде молена, тоа значи дека оваа не е лесна женска? нема лесна женска има само нетрпелив, неромантичен, мрзлив маж! :sneaky:
Se si mislam deka ne sfati, ama pak opravdano, zensko si. Si imate vie nekoja druga logika, nesfatliva za univerzumot i posiroko. Razmisluvas za masko izneveruvanje od zenska gledna tocka. Ne e tolku slozeno kaj nas, ne se vkluceni emocii tuku nesto da klecnis na strana, da se broj, da si potvrdis deka uste mozis i taka nesto bezveze. Najbitno da go maknis vo tugjo. Ako e kamen jaka super, uste podobro, ako ne e jbg, daj sta das.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.520
Поени од реакции
18.369
...е па за другиот муабет беше! инаку колку е тоа временски?
Зависи, од многу фактори. Евентуално, секогаш можеш да најдеш личност која ќе ти биде доволна за да не бараш нешто на страна, во колкав и да е временски период.

Don Huan

Alter Ego
Член од
12 јануари 2020
Мислења
256
Поени од реакции
333
Зошто би мирисал пички не ми е јасно (n)
Точно. Пичките не мирисаат убаво откако ќе поминат 5 мин за време на секс. Не звучи романтично и не е мој стил, ама за да бидам прецизен морам да кажам дека смрдат.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.717
Поени од реакции
37.697
... секогаш пред секс мора миење барем на полови органи, ако нема можност за туширање, или бришење со влажна марамица,
како им смрди на едните (мушки пол)така и на другите (женски пол), мушките полесно поминуваат оти исплазнуваат јазик вон устата, што да речат женските што сето тоа што можеби смрди го пикаат внатре во устата? :cenzura:

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.445
Поени од реакции
10.369
da klecnis na strana, da se broj, da si potvrdis deka uste mozis i taka nesto bezveze. Najbitno da go maknis vo tugjo. Ako e kamen jaka super, uste podobro, ako ne e jbg, daj sta das.
Владе душо, си ме разочарал ептем:(
Јас те мислев за машко створење што држи до себе, кој има некој критериум..па не ти е пимпекот ратни злочинац па да го мацнеш во било што??????
аууууу......:facepalm:....сигурно рецки над креветот ставаш колку женски си клецнал:vrtioci:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.404
Поени од реакции
24.121
Владе душо, си ме разочарал ептем:(
Јас те мислев за машко створење што држи до себе, кој има некој критериум..па не ти е пимпекот ратни злочинац па да го мацнеш во било што??????
аууууу......:facepalm:....сигурно рецки над креветот ставаш колку женски си клецнал:vrtioci:
Duso ne ti sum jas kriv so imas pogresna pretstava za maskite. Ima isklucoci, ne velam ne, posebno vo filmovite i kaj pederite inaku vo globala maskite se vodat po mototo toj so nejki tugjo da umri ;).

Joshua_Tree

Samo na minuvanje...
Член од
21 март 2010
Мислења
1.414
Поени од реакции
4.783
Да, таа категорија на луѓе треба да биде осудена од припадниците на една заедница, маало, кварт, село, град без разлика. На тој начин се дестимулира изневерување и слични кукавички ситуации.
А што треба, да ги пофалат? Лелел кој фрајер ја изневери сопругата уау опнал нешто помладо или браво сестро си ја истражуваш сексуалноста, сопругот нек оди по ѓаволите.
Си постојат т.н. отворени бракови, па кој сака нек изволи но не, луѓето како што реков сакаат да имаат колач, т.е. да уживаат предностите на моногамност а од друга страна да го изедат колачот истовремено, као Шредингерова мачка му доаѓа :D

Морално-етичкото релативизирање е една од најстрашните појави во 21.век.
Често се вели дека жените не знаеле што сакаат, од мое искуство не е тоа точно. Жената на мојот живот и тоа како знаеше што сака, а тоа беше маж кој многу добро знае што сака :)
Од некое скромно искуство би рекол дека на многу жени им се одбивни мажи кои не знаат што сакаат.
..е добро,ете го и мојот став по оваа тема и тоа таксативно бидејќи мразам долги постови:
- човекот е битие кое се развива интелектуално и духовно согласно со социјалните,моралните и интелектуалните капацитети што во моментот му стојат на располагање
-традиционализмот и закоравените сваќања за животот и бракот полека ама сигурно ја губат битката со новиот склоп на гореспоменатите капацитети...и добро е што е така,инаку сеуште би палеле вештерки... :)
-бракот не е институција и никој на никого не му е лична сопственост...бракот е еден активен спој на две единки на повеќе нивоа...кога мислам активен спој,тоа значи со времето се менуваат многу нешта,а со тоа и неговиот изглед
...и за крај,никој нема право да биде судија и џелат во дадениов случај

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom