Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
I

IBIZA SOUND

Гостин
mislam deka hiding se misle dali da igra pootvoreno so barsa ili da igra kako prviot pat so site vo odbrana
ako igra pootvoreno moze da prime barem 2 gola i normalno da zagube,a ako igra zatvoreno so site vo odbrana taka moze ke mu bide najubavo i da ceka na penali ako voopsto moze da stigne na penali
a inaku so vikat navivacite na celzi pa i nekoj drugi navivaci na drugi timovi deka mnogu visoko letame,pa kako ne ke letame i vie da da imate vo vasiot klub vakva teska artilerija i vie ke letate vo oblaci

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
mislam deka hiding se misle dali da igra pootvoreno so barsa ili da igra kako prviot pat so site vo odbrana
ako igra pootvoreno moze da prime barem 2 gola i normalno da zagube,a ako igra zatvoreno so site vo odbrana taka moze ke mu bide najubavo i da ceka na penali ako voopsto moze da stigne na penali
a inaku so vikat navivacite na celzi pa i nekoj drugi navivaci na drugi timovi deka mnogu visoko letame,pa kako ne ke letame i vie da da imate vo vasiot klub vakva teska artilerija i vie ke letate vo oblaci
Абе нe за џабе кажав погоре дека у навика ви е веќе тоа дека обавезно давате по 2-3 гола :pos2: :pos2: :pos2: Дај не ме смеј, и почните веќе да рачунате дека ќе примите голови, а не само дека ќе давате.....А Гус кога ќе ви изведе некоја формација, има да се чудите што ве снашло :vozbud:...и да не заборавам да потсетам дека играте без Анри

Еве сега малку историја

Chelsea 2 - 0 Barcelona (Fairs Cup: 11-05-1966)
Chelsea 3 - 1 Barcelona (European Cup: 05-04-2000)
Chelsea 4 - 2 Barcelona (European Cup: 08-03-2005)
Chelsea 1 - 2 Barcelona (European Cup: 22-02-2006):bravo:
Chelsea 1 - 0 Barcelona (European Cup: 18-10-2006)

Значи се е свртено против вас...

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не ја земам во предвид историјата... и вие викавте дека е невозможно некој да ве победи на домашен терен па изгубивте. Така да тоа воопшто не е важно. И како нема да викаме дека ќе постигнеме по 2-3 гола кога просекот оваа сезона е 3 постигнати голови на секој натпревар. Не велам дека ова значи нешто, бидејќи не постигнавме гол против вас. А за Анри немој да се секираш многу... сезонава Пеп покажа дека составот што го вади на хартија може да биде километри далеку од она што е на теренот... така да можно е да играме со двајца напаѓачи. Не се секирај Гвардиола се покажа далеку поспособен од она што сите мислеа. Така да немојте да го сметате натпреварот за завршен. Останете ми со здравје до среда, се читаме тогаш:smir:

В

Вори

Гостин
Еее дечко грешиш...не знам кој го смета натпреварот за завршен..вие од ваш фанклуб после победата над Реал викавте дека ќе ни дадете исто толку голови дека сигурно сме во финале..а ние скромно викаме дека ќе поминеме но и дека ќе биде тешка утакмица.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ај не генерализирај... и самиот знаеш дека не викаат сите така. Инаку повеќе треба да се плашите од Иниеста, да не игра тој на крилната позиција отколку од Анри. Ако треба да бидам кој од тие 2ца би играл таму би го одбрал Анри само заради тоа што знае да биде многу смртоносен пред голот. Инаку далеку подобро решение е Иниеста поради тоа што прави пасови и дриблизи 100 пати подобро од Анри.:smir:

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Уфффф. тремава почна уше сеа да иде. Наутро пред да станам, ја сонував утакмицата со Барса. Атмосферата страшна на Стемфорд Бриџ. Започнува утакмицата, и започнува иницијатива на Челзи. Прва минута, шут на Есиен во една мешаница во 16никот на Барса, и ја вадат овие од линијата. И продолжува Челзи да напаѓа и шутира кон голот на Валдес и доаѓа повторно до голема мешаница во 16никот и досуден пенал за Челзи. Се мести Лампард да бие. Се залетува, шутнува и?

ТИТ ТИТ, ТИТ ТИТ, ТИТ ТИТ, ТИТ ТИТ..............алармот ме разбуди......:nesum::nesum:

В

Вори

Гостин
Гарант има дадено Лампард што те разбудил алармот..и ја нешто слично сонував ама нема везе...Иначе Босингва ќе ги изеде или Анри или Иниеста така да не се замарам со нив многу.Меси е проблемот друг никој.

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/05/04/1245685/barcelona-deny-henry-out-of-chelsea-encounter

Знаев...леле копилиња.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.808
Поени од реакции
44.126
И јас сонував :pos:

Ама Манчестер-Челзи(финале)..

Ај со среќа против Барса!!

N

navivacka

Гостин
Гарант има дадено Лампард што те разбудил алармот..и ја нешто слично сонував ама нема везе...Иначе Босингва ќе ги изеде или Анри или Иниеста така да не се замарам со нив многу.Меси е проблемот друг никој.

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/05/04/1245685/barcelona-deny-henry-out-of-chelsea-encounter

Знаев...леле копилиња.

Што се плашите толку од Меси не ми е јасно...ке биде добро затворен.Според мене најопасен е Андрес Иниеста...

В

Вори

Гостин
Иниеста не може ништо без Меси,затоа Меси да го фатиме па за Иниеста ќе се погрижи Есиен.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не ми е јасно зошто зборуваш глупости. Иниеста неможе ништо без Меси или Меси неможе ништо без Чави и Иниеста ?? Ај размисли малку па кажи ми.:smir:

В

Вори

Гостин
Не ми е јасно зошто зборуваш глупости. Иниеста неможе ништо без Меси или Меси неможе ништо без Чави и Иниеста ?? Ај размисли малку па кажи ми.:smir:
Брат да не е Меси нема да бидете тоа што сте..со еден збор ќе бидете ко лани..просечни.Затоа не се филозофирајте сеа.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Абе незнам како да ти докажам дека сезонава Меси НЕ е главниот фактор за играта на Барселона... средниот ред Е. Нема што натаму да се зборува. Ти зборуваш на памет, очигледно не ја следиш Барселона толку и читаш што се пишува по фан клубовите за тоа кога Меси не игра ние губиме... го гледаше натпреварот против Севиља ?? 1 секунда не играше Меси па им брцнавме 4 гола. Така да немој тој филм да го вртиш дека сме биле просечни без Меси.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom