Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Кучка што јаде маст јаде и стап, може тебе не ти се погодилоNormalno....ke si molcis zadovolna I srekna ko nisto da ne bilo![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Кучка што јаде маст јаде и стап, може тебе не ти се погодилоNormalno....ke si molcis zadovolna I srekna ko nisto da ne bilo![]()
...факт е дека човечката раса не е моногамна
...факт е дека свеста е основен двигател во процесот на еволуција и самосознавање
...факт е дека имаме право на избор
...затоа и избираме,нели?...узми јаго што ти драго![]()
Господине Иствуде, воопшто не е романтично да го нарекуваш швалерисувањето глупо.
Швалерисување, како јас го сФаќам е шврљање на страна, на постојана база! Може и не е романтична мојата констатација, ама не гледам романтика во водење двоен живот( освен ако не си близнак во хороскопА сексот за една ноќ како да го карактеризирамеако не е швалерација тоа, што е тогаш, еве не знам
. @fennel
Не ти гледам никаква логика тука, поготово во реченицата кај шо викаш дека швалерацијата не се одразува добро и за децата, а потребата таткото да го пикни во некоја е сосема ок за тебе ? Исто ти се фаќа, ако веќе осеќаш дека не ти е во бракот најдобро, не те задоволува повеќе женати подобро развод, според твојата логика.Швалерисување, како јас го сФаќам е шврљање на страна, на постојана база! Може и не е романтична мојата констатација, ама не гледам романтика во водење двоен живот( освен ако не си близнак во хороскоп). Тоа подразбира криење, лажење (остај партнерот, тука ги вклучуваш и децата во таа игра) а ти треба ли тоа? Што рече @Наќо Скопски, одење на одмори, изнајмување на стан......
Атлетико! Сексот за една ноќ е секс за една ноќ, ако остане таков! Нема ништо заедничко со швалерисувањето, освен сексуалниот однос! Тука се јасни улогите, јас си останувам јас, таа си останува таа, само сме се истресле здраво за задоволство или љубопитност. После тоа секој се враќа во својот свет. Некогаш таков секс има и позитивно влијание на постојаната врска или брак
Од друга страна швалерисувањето е процес, игра на двојни улоги...............................
Да не ме разберете лошо, не попувам јас овде! Не сум цвеќе ни јас, сум ја преминувал линијата( ретко, ама сепак не сум за у рајот)
Чисто ви кажувам од искуство, да не речете не сте знаеле!
Nas barem kosata ni stoi na glava.Жената со години губи повеќе убавина од мажот
ЕNas barem kosata ni stoi na glava.
Who cares. На мажите во глобала никогаш убавината не им била предност или привилегија туку на потешкиот начин доаѓале до некои работи во животот, е сега за грото жени (секоја чест на исклучоци) ситуацијата е тотално поинаква. Па кога ќе се случи тој drop во убавина ситуацијата станува зафркнатаNas barem kosata ni stoi na glava.
Косата на глава и цицките до колена. Како ќесе полно со вода ви се после 40та.Nas barem kosata ni stoi na glava.
Za cickite ima lesna operacija.Косата на глава и цицките до колена. Како ќесе полно со вода ви се после 40та.
Ќељавица златнаNas barem kosata ni stoi na glava.
Маж може до 70 год. деца да прави, дал господ...маџунче, вијагра. Ако направи пари нема гајле...ќе си купи некоја 30 годишна и така за пари жениве лесно се продаваат.Е
Не само косата, туку нив и други работи не им стојат![]()
Што муж си ако немаш пивско стомаче и не си ќељав? Оној кој нема барем едно од двете одма ме асоцира на елџибитизам и метросексуализамNas barem kosata ni stoi na glava.
Требни ми се деца на 70 годиниЌељавица златна
Автоматски споено мислење:
Маж може до 70 год. деца да прави, дал господ...маџунче, вијагра. Ако направи пари нема гајле...ќе си купи некоја 30 годишна и така за пари жениве лесно се продаваат.
Ќелав маж и со мев па уште ако е кепецШто муж си ако немаш пивско стомаче и не си ќељав? Оној кој нема барем едно од двете одма ме асоцира на елџибитизам и метросексуализам