Швалерисување....

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne Bidi siguren nikogas , nitu vo sebe, nitu vo drug....ako ti dojde Kardashian ili nekoja seksi lepotica(ne mi teknuva ime sega I ne e bitno,) ti so racete mrtov laden u dzep ke stoish!?
Hmmmm...
... женско е мор, не разликуваш мушко од женско и ти ќе ми зборуваш за швалерација :pos:

...факт е дека човечката раса не е моногамна
...факт е дека свеста е основен двигател во процесот на еволуција и самосознавање
...факт е дека имаме право на избор
...затоа и избираме,нели?...узми јаго што ти драго :)

...факт е дека човечката раса не е моногамна
...факт е дека свеста е основен двигател во процесот на еволуција и самосознавање
...факт е дека имаме право на избор
...затоа и избираме,нели?...узми јаго што ти драго :)
images k.jpg Adam_Eva,_Durer,_1504.jpg

... љубопитноста е двигател, а богами и причина за напредок! :)
Opasna milfica si ti :ROFLMAO:
ne znam zasto uopste se vpustam u cringe dijalogov :pos:
... :neetaka:, ...само е искусна.... искуството не мора секогаш да биде лично! (y)

...само појаснување за мојот коментар:
- читањето и интерпретацијата се сепак одлука на читателот
- може да се чита од почетокот кон крајот и обратно
- може да биде веродостоен а може да биде и ироничен
...и секако,изборот е секогаш неотуѓиво личен :D

Ехее колку рекле така па порекле :)
....затоа ќути си, ако си решила да прекинеш со пушење цигари не го кажувај јавно, ниту пак да си дадеш рок....од утре...од понеделник...!
едноставно прекини со пушење без коментар и навистина ќе ги оставиш цигарите!
...ако се коментира? еееее тогаш доаѓа „брачедот Марфи“ и ОП за инат дента ќе се препушиш (читај швајцуваш) цигари, а не пак да се прекине со пушењето!
што вели Џошуа, текстот може да биде сватен различно, ама и вистинит кој сака да ги остави вистинските цигари! :)

Не е главно! Се сведува на тоа дека надворешната привлечност дава повеќе шанси да бидеш таргет на некој кој не е исполнет во својот брачен живот! Колку ќе истраеш во тоа, друга приказна!
Автоматски споено мислење:

Тоа пак тргнува од првото мое тврдење. Пробување туѓо, значи барање одговор дали бев прав во изборот!
Сваќам и донекаде одобрувам секс за една ноќ или една прилика, швалерисувањето ми е глупо!
Господине Иствуде, воопшто не е романтично да го нарекуваш швалерисувањето глупо.

“Kad neka žena kupuje mušku košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla, onda je udata. Ako pri tome i pjeva, onda je i prvo i drugo.”
Salvador Dali
...убава задача за машката популација :) :D

“Kad neka žena kupuje mušku košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla, onda je udata. Ako pri tome i pjeva, onda je i prvo i drugo.”
Salvador Dali
...убава задача за машката популација :) :D
Ја згреши темата ти скроз :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom