- Член од
- 4 февруари 2012
- Мислења
- 5.943
- Поени од реакции
- 5.140
Ресетирај ја од земја камерата и купи друга.https://www.driverscape.com/download/facecam-300
Овај го симнав, ист беше како оригиналниот од ЦДто. Пробав и со твојов линк, џабе не бива пак.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ресетирај ја од земја камерата и купи друга.https://www.driverscape.com/download/facecam-300
Овај го симнав, ист беше како оригиналниот од ЦДто. Пробав и со твојов линк, џабе не бива пак.
Ај симни го еден од овие два софтвери: Driver Booster (го имаш на замунда) или Driver Hub (free download) и види кои драјвери на pcto ќе ти ги најде за апдејт.https://www.driverscape.com/download/facecam-300
Пробано е и ова, не бива. Очигледно не се прај.Ај симни го еден од овие два софтвери: Driver Booster (го имаш на замунда) или Driver Hub (free download) и види кои драјвери на pcto ќе ти ги најде за апдејт.
Немој само да го апдејтираш на графичката преку овие, а другите горе долу не би требало да ти направат проблем.
Сепак пред да почнеш со автоматски апдејт со ваков софтвер направи си Restore Point
Откако ќе направат апдејт на драјверите рестарт преку апликацијата или преку старт-рестарт (немој хард ресет преку копчето на пц-то).
П.С камерата обавезно да биде конектирана на пц-то додека бараат апдејт на драјвери апликациите.
П.П.С ако не може и така пробај рачно да ја додадеш преку Add Hardware
Ovoj Recuva vrsi povrajkanje na fajlovi koi se skoro izbriseni ili fajlovi koi se izbriseni i poveke od godina dena?Дечки, ме интересира дали знаете добар начин за поврат на избришани фајлови без додатен софтвер?
Али ако мислите дека има софтвер што ова го прави подобро кажете.(го пробав Recuva, онака ми е)
Мислам дека е за само скоро избришани. Пробав со фајлови кои се пред неколку недели, ми ги врати корупирани.Ovoj Recuva vrsi povrajkanje na fajlovi koi se skoro izbriseni ili fajlovi koi se izbriseni i poveke od godina dena?
Не знам кој е тој.Дечки, дали некој од вас го има користено TOX клиентот за комуникација(поточно qTOX) и дали мислите дека е добра замена за ZOOM?

ПОМОООООШ!!!!

Тоа се појавува ако стиснеш F12.Ми рикна тастатурата на лаптопот. Му ставив УСБ тастатура пошто неможат да најдат заменска по сервисиве. Е сега проблемот е следен. На секое второ копче кое ќе го прицнам, ми излегува прозорецов и буквално премногу ми пречи и не можам да работам рает. Дали постои можност да го тргнам да не ми излегува? Излегува ако прицнам спејс, ентер, 2, а, т, 9 и ногу други.ПОМОООООШ!!!!
Прегледај го приврзокот 274205
Тастатурата од лап топот не ни ги има F копчињатаТоа се појавува ако стиснеш F12.
Може на новата е нешто зезнато тоа копче, види да не е заглавено, може таа од лаптопот не е целосно цркната па се активира тоа копче.
Не сум сретнал такво нешто.Тастатурата од лап топот не ни ги има F копчињата
Нова ја купивНе сум сретнал такво нешто.
Како и да е, другава тастатура од кај ја најде?
Оди купи некоја од 200 денари и пробај. Или сегашнава пробај ја на друг компјутер.
Мора да го направиш повторно бутабилно усб-то,користи го бесплатниот и одличен програм руфус,кај partition scheme одбери MBR а кај target system BIOS or UEFI,после бутирај од вакво припремано усб,пиши тука што си направилИмам проблем при форматирање на лаптопот. Кога идам у биосот да го сменам хдд-то со бутираното усб со новиот виндоус , воопшто не ми го прикажува за да го сменам. Пробав и со друго усб истото се случува.