La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се бламирај...Жесус Манзано е најдобар судија во Шпанија...Топ 3 во Европа. заедно со Лахоз и Клемент Турпин....сигурно ние повеќе од него не знаеме тука.
Не постои добар судија во светов. Тоа е багра што треба да се лежи на сред терен. :kafence:

Голем кур ако е најдобар судија, чист фаул беше врз Асенсио за вториот гол.

Moжи и да беше прекршок...ама да напиши дека најдобрите судии во Европа се лоши поради една грешка е смешно...Манзано е доктор за судење и е вистински професионалец...тој се смета за Меси помеѓу судиите во Европа.

Moжи и да беше прекршок...ама да напиши дека најдобрите судии во Европа се лоши поради една грешка е смешно...Манзано е доктор за судење и е вистински професионалец...тој се смета за Меси помеѓу судиите во Европа.
Епа има Вар а има и очи да го види тој прекршок.
Да се сметаше за Роналдо ќе судеше прекршок не вака ко некој второрангиран.

Епа има Вар а има и очи да го види тој прекршок.

Moжеби го видоа и сметаат дека не е,можеби не го видоа..ете не знам што се случи и неможам да тврдам нешто што не знам....ама судиите во Шпанија се далеку од слаби и лоши.

16048706204944.jpg

Ова е фаул у напад, не пенал :tapp:
И кај аутоголот чист фаул на пола терен имаше...
Варленсија :icon_lol:

Moжеби го видоа и сметаат дека не е,можеби не го видоа..ете не знам што се случи и неможам да тврдам нешто што не знам....ама судиите во Шпанија се далеку од слаби и лоши.
Епа како бе брат тогаш доаѓаш во одбрана на судиите кога сам викаш дека апсолутно ниту една ситуација не си видел?

Епа како бе брат тогаш доаѓаш во одбрана на судиите кога сам викаш дека апсолутно ниту една ситуација не си видел?
Кое од пеналите не е пенал?

Нејмар напиша дека судиите се катастрофа...јас му враќам дека Манзано е сметан за најдобар Шпански судија од луѓе што се многу постручни од мене, од тебе и од сите тука...плус Шпанските судии се најдобри во Европа...ако тие се лоши тогаш другите што се?.

Второ ја видов ситуацијата на Асенсио ама реков не знам зошто не ја свирнаа...како и да е.

Нејмар напиша дека судиите се катастрофа...јас му враќам дека Манзано е сметан за најдобар Шпански судија од луѓе што се многу постручни од мене, од тебе и од сите тука...плус Шпанските судии се најдобри во Европа...ако тие се лоши тогаш другите што се?.

Второ ја видов ситуацијата на Асенсио ама реков не знам зошто не ја свирнаа...како и да е.
Врз база на ШТО го базираш твоето мислење дека шпанските судии се најдобри во Европа?
Дај ми факти, не твое објективно мислење.

16048706204944.jpg

Ова е фаул у напад, не пенал :tapp:
И кај аутоголот чист фаул на пола терен имаше...
Варленсија :icon_lol:

Да се жалиш дека губиме ради судииве денеска е исто ко другар ти Трамп што се жали дека губи на изборите оти биле „наместени“ ... :unsure:

А кај кажав ја дека некој од пеналите не беше пенал?
Па ако се пеналите правилно досудени, значи судиите не се за кривење. Ти го обвинуваш/прашуваш Џони зошто иде да ги брани судиите ако не му е гледана утакмицата. Не глеам како е релевантно :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom