La Liga Santander 2016/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не се бламирај...Жесус Манзано е најдобар судија во Шпанија...Топ 3 во Европа. заедно со Лахоз и Клемент Турпин....сигурно ние повеќе од него не знаеме тука.
Не постои добар судија во светов. Тоа е багра што треба да се лежи на сред терен. :kafence:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Голем кур ако е најдобар судија, чист фаул беше врз Асенсио за вториот гол.
Moжи и да беше прекршок...ама да напиши дека најдобрите судии во Европа се лоши поради една грешка е смешно...Манзано е доктор за судење и е вистински професионалец...тој се смета за Меси помеѓу судиите во Европа.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.954
Поени од реакции
30.975
Moжи и да беше прекршок...ама да напиши дека најдобрите судии во Европа се лоши поради една грешка е смешно...Манзано е доктор за судење и е вистински професионалец...тој се смета за Меси помеѓу судиите во Европа.
Епа има Вар а има и очи да го види тој прекршок.
Да се сметаше за Роналдо ќе судеше прекршок не вака ко некој второрангиран.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Епа има Вар а има и очи да го види тој прекршок.
Moжеби го видоа и сметаат дека не е,можеби не го видоа..ете не знам што се случи и неможам да тврдам нешто што не знам....ама судиите во Шпанија се далеку од слаби и лоши.

O

ob1

Гостин
Moжеби го видоа и сметаат дека не е,можеби не го видоа..ете не знам што се случи и неможам да тврдам нешто што не знам....ама судиите во Шпанија се далеку од слаби и лоши.
Епа како бе брат тогаш доаѓаш во одбрана на судиите кога сам викаш дека апсолутно ниту една ситуација не си видел?

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Епа како бе брат тогаш доаѓаш во одбрана на судиите кога сам викаш дека апсолутно ниту една ситуација не си видел?
Кое од пеналите не е пенал?

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Нејмар напиша дека судиите се катастрофа...јас му враќам дека Манзано е сметан за најдобар Шпански судија од луѓе што се многу постручни од мене, од тебе и од сите тука...плус Шпанските судии се најдобри во Европа...ако тие се лоши тогаш другите што се?.

Второ ја видов ситуацијата на Асенсио ама реков не знам зошто не ја свирнаа...како и да е.

O

ob1

Гостин
Нејмар напиша дека судиите се катастрофа...јас му враќам дека Манзано е сметан за најдобар Шпански судија од луѓе што се многу постручни од мене, од тебе и од сите тука...плус Шпанските судии се најдобри во Европа...ако тие се лоши тогаш другите што се?.

Второ ја видов ситуацијата на Асенсио ама реков не знам зошто не ја свирнаа...како и да е.
Врз база на ШТО го базираш твоето мислење дека шпанските судии се најдобри во Европа?
Дај ми факти, не твое објективно мислење.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Ова е фаул у напад, не пенал :tapp:
И кај аутоголот чист фаул на пола терен имаше...
Варленсија :icon_lol:
Да се жалиш дека губиме ради судииве денеска е исто ко другар ти Трамп што се жали дека губи на изборите оти биле „наместени“ ... :unsure:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
А кај кажав ја дека некој од пеналите не беше пенал?
Па ако се пеналите правилно досудени, значи судиите не се за кривење. Ти го обвинуваш/прашуваш Џони зошто иде да ги брани судиите ако не му е гледана утакмицата. Не глеам како е релевантно :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom