Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Абе се читате ли воопшто, заштитени сведоци, а цела Македонија дозна што националност се, патетика.
Не сите, ама овие со замаглени мотиви секако дека да.
Значи овие се невини, затоа што заштитените
Абе се читате ли воопшто, заштитени сведоци, а цела Македонија дозна што националност се, патетика.
Тебе да ти скине некој мрсен каур роднина-дете, за Бајрам, па ја после кога ќе дојдам тука и ќе ти релативизирам со глупости, ти речи - еј Берик стварно бе, овој кауров е невин.
Проблемот со сите вас муслимани кои ги браните овие гомна, е што вас такво нешто не во се деси.
Автоматски споено мислење:

Кољете каури по Европа, кољете каури тука.

И сега проблем се тие кои посочуваат на ова. Нема гајле колењето што си продолжува.

(за жал пекинезерот кога дозна дека знаеме кој е, у ствари, го снема, one-hit wonder ви беше)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Значи овие се невини, затоа што заштитените

Тебе да ти скине некој мрсен каур роднина-дете, за Бајрам, па ја после кога ќе дојдам тука и ќе ти релативизирам со глупости, ти речи - еј Берик стварно бе, овој кауров е невин.
Проблемот со сите вас муслимани кои ги браните овие гомна, е што вас такво нешто не во се деси.

Кољете каури по Европа, кољете каури тука.

И сега проблем се тие кои посочуваат на ова. Нема гајле колењето што си продолжува.

(за жал пекинезерот кога дозна дека знаеме кој е, у ствари, го снема, one-hit wonder ви беше)
Ниту тебе некој ти скинал роднина, па што шириш омраза, цело време!?

Ниту тебе некој ти скинал роднина, па што шириш омраза, цело време!?
Абе ти можеш да викаш све што ќе ти текне. Еве ја мислам дека си паметен и интелегентен. Ама никој не ми веруе пошто немам ни еден пост да приложам и тоа да го докажам.

Инаку да, тоа е најсмешно што ти, но и куртони неколку од другата страна, проблемот не го гледате во сите тие колежи и напади, туку во луѓето кои посочуваат на тоа. Они се црниот ѓавол. како уопште се дрзнале да ги споменат тие ствари.

Овие убиваат деца за Велигден, кољат на сред улица, бомби поставуваат.... не. Тоа не е проблемот. Проблемот е Берик кој збори за тие ствари.

Тебе те разбирам и навикнат сум на тоа лицемерие, ама кауриве кои така зборат би ги наслелил само еден месец у Чаир.

Абе ти можеш да викаш све што ќе ти текне. Еве ја мислам дека си паметен и интелегентен. Ама никој не ми веруе пошто немам ни еден пост да приложам и тоа да го докажам.

Инаку да, тоа е најсмешно што ти, но и куртони неколку од другата страна, проблемот не го гледате во сите тие колежи и напади, туку во луѓето кои посочуваат на тоа. Они се црниот ѓавол. како уопште се дрзнале да ги споменат тие ствари.

Овие убиваат деца за Велигден, кољат на сред улица, бомби поставуваат.... не. Тоа не е проблемот. Проблемот е Берик кој збори за тие ствари.

Тебе те разбирам и навикнат сум на тоа лицемерие, ама кауриве кои така зборат би ги наслелил само еден месец у Чаир.
А кога сум викал јас или било кој дека убивањето, оштетувањата на гробишта не е проблем?
Ама Берик нејќе решавање на проблемот, сака поделување на државата.
Затоа во ниту еден твој пост не си пишувал што можеме да направиме да го решаваме овој проблем, како да го намалиме влијанието на исламот во нашето општество, како да ги образуваме необразованите итн.
Ти цело време ги повторуваш проблемите, веќе 8 години одкога сум во форумов а сигурно и пред тоа. Ги повторуваш очигледните проблеми кои никој не ги крие.
Затоа берик, барем наваме дај некоја твока идеа што да направиме како држава?

Заштитените сведоци :pos:
Патем и Сопот со заштитени сведоци и принудно признавање вина се обвинети.

Непостоечки а, добро за припадник на нација која се негира од сите соседи.
Јас ве негирам?
Славите во историјата личности со словенски имиња како свои. Вие сами си се негирате и си давате словенско потекло.

А кога сум викал јас или било кој дека убивањето, оштетувањата на гробишта не е проблем?
Ама Берик нејќе решавање на проблемот, сака поделување на државата.
Затоа во ниту еден твој пост не си пишувал што можеме да направиме да го решаваме овој проблем, како да го намалиме влијанието на исламот во нашето општество, како да ги образуваме необразованите итн.
Ти цело време ги повторуваш проблемите, веќе 8 години одкога сум во форумов а сигурно и пред тоа. Ги повторуваш очигледните проблеми кои никој не ги крие.
Затоа берик, барем наваме дај некоја твока идеа што да направиме како држава?
Ти и другите каури некои, малку погрешно ме сфаќате.
Ја не викам дека Исламот е проблем, туку муслиманите. Сите религии имаат некои архаични текстови, кои не треба да се сфаќаат буквално, кои важеле за други времиња и сл. Исламот сам по себе, едно време бил единствена светла точка во тој еден период од човековиот развој. Не можам да кажам дека е до него проблемот. Проблемот е во муслиманите, поточно во модерното сфаќање на Исламот кај муслиманите. (модерно - само хронолошки)

Сфаќањето на Исламот е проблем. Тоа ја го викам.
Повеќето велат дека самиот Ислам е проблем и во право се, од некој аспект, бидејќи тие зборуваат за Исламот каков што го сфаќа мнозинството муслимани денес.

Јас велам, нема што ние со инка да им сипуваме на муслиманите во глава. Нивна работа е тоа. Ние треба да се заштитиме од нив.

lol

Последно уредено:
Убаво од твоја страна што продолжуваш во манир на сите Албанци генерално, да ги браниш монструмите и да го релативизираш делото со некакви си пародични судски паралели излезени од кујната на оџата што го посетуваш секој петок.

Убаво од твоја страна што продолжуваш во манир на сите Албанци генерално, да ги браниш монструмите и да го релативизираш делото со некакви си пародични судски паралели излезени од кујната на оџата што го посетуваш секој петок.
За тебе можеби пародија е некој да гние во затвор десетици години невин, ама на нормалните не ни е.

Згора на се, на монструмите арачиновци требаше да ги застанат ромите да им ги видат личните карти за да знаат што националност се, па ги пуштиле. Заштитени сведоци.

Ти и другите каури некои, малку погрешно ме сфаќате.
Ја не викам дека Исламот е проблем, туку муслиманите. Сите религии имаат некои архаични текстови, кои не треба да се сфаќаат буквално, кои важеле за други времиња и сл. Исламот сам по себе, едно време бил единствена светла точка во тој еден период од човековиот развој. Не можам да кажам дека е до него проблемот. Проблемот е во муслиманите, поточно во модерното сфаќање на Исламот кај муслиманите. (модерно - само хронолошки)

Сфаќањето на Исламот е проблем. Тоа ја го викам.
Повеќето велат дека самиот Ислам е проблем и во право се, од некој аспект, бидејќи тие зборуваат за Исламот каков што го сфаќа мнозинството муслимани денес.

Јас велам, нема што ние со инка да им сипуваме на муслиманите во глава. Нивна работа е тоа. Ние треба да се заштитиме од нив.

lol
И чаре?
Како да се заштитувате од нив?

Јас ве негирам?
Славите во историјата личности со словенски имиња како свои. Вие сами си се негирате и си давате словенско потекло.
Ова е класична негација на албанската нација, не дека ме навредуваш некако, затоа што било како не можеш.
Само да укажам на твоето лицемерие.

Добро, тоа може да наведе кон верска симболика, ама тоа што не земаа одговорност за делото ми засенува све, а за нив тоа е клучно, и за исис и за тие претходно.
Како и да е, не одрекувам 100% дека е дело на радикални исламисти, не верувам дека има поголем поборник против исламот од мене во форумов.

Ваков поборник си?

Јас ја знам вистината, а ти си читал конспиративни теории.
Секое албанско семејство донирал 3% од проходите секој месец преку движењето *vendlindja theret* (татковината вика) груб превод. Овие приходи мораа да ги даваат минимално, можеш да замислиш дали некој давал минимално.
Треба да си идиот за да веруваш дека албанците во Косово немаа доволно причини за да се бунтуваат.

Ем финансираш исламисти, терористи и сецесионисти, ем се чудиш зошто не сме купувале албански производи.

Врз што викаш дека сме паразити? Дај извор некој, некоја анализа, некоја студија...
Сите албански бизниси се изолирани од македонците, не купувате албански производи, не работите со албанци, а од друга страна албанците не прават разлика, во било кое село имаш македонци кои работат кај албанци.

Дали си поборник против Исламот или поддржувач на исламистите?
Која е твојата татковина?
Зошто очекуваш од Македонците со купување албански производи да ја финансираат Шќипнија е Маде и нејзините терористи, односно активно да работат на својата пропаст?

Ова е класична негација на албанската нација, не дека ме навредуваш некако, затоа што било како не можеш.
Само да укажам на твоето лицемерие.
Не, тоа е прашање на кое немаш одговор... За кое те лажеле дека се христијански имињата, а не Словенски. Тоа е доказ за лоботомија на една цела група на луѓе со која се идентификуваш. Асимилирани Словени кои со петни жили се борат против Словенството... Како што и сам кажа, потурците се поголеми Турци од Турците.

Последно уредено:
Нема продавање недвижнини. Нема доселување на такви луѓе, во место кај што живеат нормални луѓе.
Такви луѓе?

Ваков поборник си?

Ем финансираш исламисти, терористи и сецесионисти, ем се чудиш зошто не сме купувале албански производи.

Дали си поборник против Исламот или поддржувач на исламистите?
Која е твојата татковина?
Зошто очекуваш од Македонците со купување албански производи да ја финансираат Шќипнија е Маде и нејзините терористи, односно активно да работат на својата пропаст?
Сериозен си со ова?

Австрија затвори две џамии во кои доаѓал напаѓачот кој изврши смртоносен терористички напад во Виена на почетокот на оваа недела.

Министерката за интеграција Сузана Рааб денеска на прес-конференција рече дека двете места во западните предградија на австриската престолнина придонеле за радикализација на напаѓачот. Само една од џамиите беше официјално регистрирана, рече Рааб.

Не, тоа е прашање на кое немаш одговор... За кое те лажеле дека се христијански имињата, а не Словенски. Тоа е доказ за лоботомија на една цела група на луѓе со која се идентификуваш. Асимилирани Словени кои со петни жили се борат против Словенството... Како што и сам кажа, потурците се поголеми Турци од Турците.
Лицемерен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom