- Член од
- 9 октомври 2020
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 231
Koga ti se smeni od finalna?zdravio da vi kazam deka za eden mesec statusot pak mi se smeni ajde belki ke trgne rabotata
Koga ti se smeni od finalna?zdravio da vi kazam deka za eden mesec statusot pak mi se smeni ajde belki ke trgne rabotata
Preku kakvo potekloDenes ukaz kaj mene br 193. So sreka na site!!Прегледај го приврзокот 273227
So izvodi od predok i so potvrda od strumica.Preku kakvo poteklo
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
Ceatitki, ako sakash malce info daj od tvoeto pateshestvie ako ne ti e tesko, falaDenes ukaz kaj mene br 193. So sreka na site!!Прегледај го приврзокот 273227
Ovaja statistika e dobra da se znae kolku uste ukazi falat od 200 sto objavuaat godisno,a sega da polozitelna e losa rabotat 2 meseca paralelno,davaat ukazi nekad pocetok nekad kraj na mesec! Realno prosliot mesec bese krs samo 7 ukazi,ama ovoj 3 Ukazi prvata nedela moze da stigne ko sto bese 16 Ukazi mesecno bar se nadevameGjabe e bratce ....nemozes da Se vodis po taa statistika ....barem unazad vidovme deka e kasa popara se kaj NIV nitu Pak imaat red.....Moe MISLENJE ....samo polozitelno da Se prati I malce Srekja ....kazuvam od licno iskustvo ....by the way cestitki do site koi dobija ukazi denovive I onie Sto kje dobijat
Pocnata procedura noemvri 2016 proizhod..zemen nekade pocetok na mart 2017. intervju vo sofija 2018 juli... 15 avgust 2019 promena vo finalna.. odneseni izvodi i potvrda po vtor pat... vo noemvri 2019 pobaraa potvrda za neosuduvanost nova zasto mislele deka taa sto sum ja dal e kopija....i januari 2020 polozitelno do denes... i denes ukaz.Ceatitki, ako sakash malce info daj od tvoeto pateshestvie ako ne ti e tesko, fala
Pa mislam deka ja sum najstar clen 2010g se reg,ama napraviv greska koga mi vikase posrednikov moj sto ni e fam prijatel vo 2010g za 150e ke ti izvadam pasos jas ne ne se pisuvam Bugar,i na kraj 2018g podnesov i plativ 650e procedura plus 100e dop dokumenti x4 od porano ama sam sum si kriv....E da . Prosliot 7 ukazi ....a septemvri mesec imase 7 ukazi vo Eden den ( kade Sto injas bev potpisan ...) Taka da Pak kje recam Cista Srekja I Kako se sluzbenucite naspani ne se soglasuvam so toa deka imaat nekoe pravilo ....megjutoa od Moe iskustvo I Moe sledenje....do sega izleze poloztitelnoto najverodostojno...eve ako Jas gresam prasaj nekoj drug postar clen
jas bev na dopolnitelna i pred okolu dva meseci mi se smeni statuso deka mu pretstoi finalna proverka denes gledm deka se smenil povtorno koga tocno ne znamKoga ti se smeni od finalna?
neznam koga se smenil tocno denes proveriv i vidov deka e smenetДенес ти се смени во положително?
Извод дали треба интернационален или не, истото и за венчаница ме интересира. А ако имам деца дали треба изводи и за нив.И венчаница копија ако си женет/мажен
Не треба интернационален обичен извод и копија од венчаница.Извод дали треба интернационален или не, истото и за венчаница ме интересира. А ако имам деца дали треба изводи и за нив.
Благодарам
Da Eve denes mi Dade posrednikot ovaa adresaОдлично! Фала ти.
Знае некој дали уште можам да пријавам адреса на Лаге 6?
Dali za maticen br falaоколу два месеци
So sreka da si go koristis Kade ja vodese procedurata konzulat ambasada ako ste bile preku ambasada ne e loso da mi dades inf kolku vreme cekase maticen broj blagodaramKOOOOOOONECNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!Прегледај го приврзокот 273120
Izvadi si go da si gi imas I mene posrednikot prvo mi vika obicno pa posle intrnacionalno da mi e mirna glavata mu napraviv so e sig sig eИзвод дали треба интернационален или не, истото и за венчаница ме интересира. А ако имам деца дали треба изводи и за нив.
Благодарам