Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Дали изводот од матична книга треба да биде тазе или може и постар? Пошто јас живеам во Германија и нема да се враќам во Македонија, туку директно ќе одам во Бугарија, и не сум во можност да извадам нов извод.

Fala polozitelno bev kraj na noemvri 27-28 a ukazot mi ispadna 11.09.2020 i Sega preku posrednik podnesov baranje da mi se dostavi vo ambasada. I Sega koja e procedurata ako moze nekoj neka mi objasni ili da mi dade kontakti. Fala odnapred.

Дали изводот од матична книга треба да биде тазе или може и постар? Пошто јас живеам во Германија и нема да се враќам во Македонија, туку директно ќе одам во Бугарија, и не сум во можност да извадам нов извод.
Прифаќаат извод од било кога.
Не е како кај нас.
Јас од 2005 год однесов ич не е проблем освен ако не си менувал презиме мислам...

Evevi go najnoviot update,kolku Ukazi falat tekovnava godina,kolku Ukazi se objaveni zadni 4 meseci vkjucuvajgo i segasniov po broevi,kolku ukazi za stranci se objaveni isto taka komplet podatoci!
Gjabe e bratce ....nemozes da Se vodis po taa statistika ....barem unazad vidovme deka e kasa popara se kaj NIV nitu Pak imaat red.....Moe MISLENJE ....samo polozitelno da Se prati I malce Srekja ....kazuvam od licno iskustvo ....by the way cestitki do site koi dobija ukazi denovive I onie Sto kje dobijat ;)

Прифаќаат извод од било кога.
Не е како кај нас.
Јас од 2005 год однесов ич не е проблем освен ако не си менувал презиме мислам...
И венчаница копија ако си женет/мажен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom