Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Регистриран си март 2020 и вкупно имаш коментирано на 3 теми:
  1. Во темата за Апасиев со Богоевски, каде го ругаш Апасиев
  2. Во темата за Левица, каде си негативно настроен кон партијата
  3. И 85% во оваа тема за тероризам, каде браниш бог знае чива страна
Од кој штаб ве лажат дека ќе смениш нечиво мислење ако паѓаш у трансови на форум? Дете дебиле.
стар член е, кој го снема откога еднаш некому напиша нешто по пп
заканувачки пораки

стар член е, кој го снема откога еднаш некому напиша нешто по пп
заканувачки пораки

Е не сум знаел, не сум у тек.

Али како и да е, дебилен си друже :D

ЗЗ

пс: ...Што го потврдува фактот дека си дебилен.

Screenshot_4.jpg

Види, Албанците имаат најголемо учество по глава во ИСИС.
Тие масовно излегоа да подржат убијци на деца за Велигден.
Редовно сквернават цркви и гробишта.
Напаѓаат рандом деца, само затоа што се каури. Убиваат рандом деца - Ангел, Смилковско, Саздо...
и ред други милион и еден пример, во кои многу добро докажаа дека дека се починители, а не жртви, ако веќе сакаме да генерализараме.

Не гледам тука баш простор за релативизирање. Има милион настани и докази за тоа. Никаква хистерија од твоја или било чија страна нема да го смени, за жал. Настаните ќе си течат и нема да сопре тој систематски притисок од нивна страна.

Колку и да си психијатриски случај (барем според она што порано го пишуваше на форумов и заради кое си отиде), колку и верглаш у круг на темава за мене, тоа нема да се смени. Нема магично они да си речат - ај сега ќе живееме нормално и нема каурите да ги требиме.
Ама вие институционално ги браните вашите убијци, убиецот од гостивар го помиливте, убиецот на Алмир го ослободивте, осуден воензлосторник го направивте народен херој.
Македонец во затвор не оставивте, тие што се, се док не се смени власта.

Зошто морам јас како албанец да се оправдам за некој што сторил дело од други побуди.

Исто како за синот на Жан Митрев, кој побара од македонците да одговарате за него?

Терористот може да биде белец, црнец или албанец, македонец, од мешан брак, посвојуван, клониран... Секој лично ќе одговара.

Бидејќи сношти имаше албанци во 3 улоги: терорист, жртва и полицаец, зошто зборувате само за терористот.
Жртва и полицаецот биле исто така Албанци?:cautious:
Автоматски споено мислење:

Inaku 30 godini na Bliskiot istok se vrsi terorizam od sekakvi vojski, vklucitelno i vojskata na ovaa nasa drzavicka (Irak i Avganistan), ama koga ludi sipci po allah ke ubivaat vo zapadna evropa luge togas toa e terorizam.
И ај кажи каков тероризам извршено нашата војска во Авганистан жити се?

Ја незнам зошто европа почна да ги нарекува терористи а не борци за човекови права како ни објаснуваа на нас овде.

Цело време у праву сте биле и пекинезер и остала менаџерија. Не бил крив земјакот.

австриската полиција си призна дека се они криви, а ние цело време тука го ругаме муџо и им предизвикуваме психотични епизоди на луѓе со ментално растројство

Batali nasilstvo vo bliskiot istok

Оттука заклучивме дека си Албанец(вообичаена грешка е користење ВО место НА од Албанци при говорење/пишување на Македонски). Океј е што си Албанец и можам да се сложам делумно со некои од мислењата, ама зошто лажеш дека не си ме интересира.

Оттука заклучивме дека си Албанец(вообичаена грешка е користење ВО место НА од Албанци при говорење/пишување на Македонски). Океј е што си Албанец и можам да се сложам делумно со некои од мислењата, ама зошто лажеш дека не си ме интересира.

Шќиптар нема шанси да се пише пекинејзер, може пит бул, ротфалјер, боксер, некое покрволочно суштество :D.

Битното е зашто му ги игнорираат точните информации... Помоќните западни земји со децении го цицаат светот, населението нивно К ги боли, глумат дека се културни, хумани, ова она. Сега е време малку во свој двор да осетат. Австријци/ Германци не сметаат за цигани, само нека испијат малку повеќе, па ќе се зачудиш колку се дволични.

Ама вие институционално ги браните вашите убијци, убиецот од гостивар го помиливте, убиецот на Алмир го ослободивте, осуден воензлосторник го направивте народен херој.
Македонец во затвор не оставивте, тие што се, се док не се смени власта.

Сите овие лежеа затвор, и беа малтертирани до нужна одбрана пред да го направат делото. Никаде не видов некој на улица да излезе и да протестира да се ослободат.

Сите овие лежеа затвор, и беа малтертирани до нужна одбрана пред да го направат делото. Никаде не видов некој на улица да излезе и да протестира да се ослободат.
Oва беше насочено кон берик, ама ако и ти викаш дека албанците бранеа убијци со протести тогаш нека важи и за тебе.
Ни јас не видов македонци да протестираат за тоа, затоа што не мораа, си имате институции за тоа.

Oва беше насочено кон берик, ама ако и ти викаш дека албанците бранеа убијци со протести тогаш нека важи и за тебе.
Ни јас не видов македонци да протестираат за тоа, затоа што не мораа, си имате институции за тоа.

Институциите кои ги бранат Македонците, ги осудија Македонците. Не знам какво ти е тоа бранење. Албанците сакаат ослободителна уште пред да се влезе во институција.

Институциите кои ги бранат Македонците, ги осудија Македонците. Не знам какво ти е тоа бранење. Албанците сакаат ослободителна уште пред да се влезе во институција.
Па бранење е ако му даваат 6 години затвор на убиец кој имал обид за убиство на цело семејство, и убисвоо на дете со згмечење со кола, требаше доживотна ат бест.
Исто и за Јохан, типот оди до колата зема пиштол и се враќа и стрела ладнокрвно двајца, убил за паркинг место, добива 19 години кои сигурно нема да ги одржи цели. И беше во форумов прогласен за херој.
Сето ова го пишувам како вие што пишувате, само од спротивната страна. Нема смисла, ама да видите вие што пишувате глупости, демек протестот бил за бранење убијци.

Темава е за терористички напади, ве молам да не се препукувате за кој како што, отворете тема за тоа посебна. Фала ви.

Темава е за терористички напади, ве молам да не се препукувате за кој како што, отворете тема за тоа посебна. Фала ви.
Па егзекуцијата во Смилковци од страна на Албански исламисти, беше исто така терористички напад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom