Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување

Значи многу добро дете беше, многу мирно. Последните години само што пушти брада, носеше панталони до глуждови и се дружеше со нам добро познатите оџи кои регрутираат млади лица за џихад, им го перат мозокот и ги тераат да тероризираат население низ Европа, но освен овие мали работи со друго ништо не се посомневавме дека е исламист.

Јасно е, мора некако да се перете затоа што имате најмногу учесници и приврзаници на ИСИС по глава на жител во Европа и пошироко, па сеа ќе вадите специјалисти по ортопедија, масери, болничари, сестри што учествувале во операцијата на полицаецот.

Imas li za ova nekoe istrazuvanje? Bas me interesira sakam da vidam. Od kade ti e podatokov?

Imas li za ova nekoe istrazuvanje? Bas me interesira sakam da vidam. Od kade ti e podatokov?

Kosovo, the tiny Muslim-majority Balkan nation of just 1.8 million, has produced more foreign fighters per capita than any other Western nation since the Islamic State declared its now-defunct caliphate in 2014.

Kosovo, the tiny Muslim-majority Balkan nation of just 1.8 million, has produced more foreign fighters per capita than any other Western nation since the Islamic State declared its now-defunct caliphate in 2014.

Imas istrazuvanje nekoe naucno ili samo na Washington post si?
Автоматски споено мислење:

Eve ti istrazuvanje naucno od Filip Stojkovski i Natasia Kalajdziovski za radikalniot islam vo Makedonija. Komparativno Makedonija i Srbija izvezuvaat najmnogu radikalni muslimani vo bliskiot istok.

Attachments

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    26,1 KB · Прегледи: 16
Имаше за оваа проблематика заедничко научно истражување на Никола Тесла и Томас Едисон, али поради подоцнежните меѓусебни недоразбирања, биле повлечени од јавност.

Последно уредено:

Значи многу добро дете беше, многу мирно. Последните години само што пушти брада, носеше панталони до глуждови и се дружеше со нам добро познатите оџи кои регрутираат млади лица за џихад, им го перат мозокот и ги тераат да тероризираат население низ Европа, но освен овие мали работи со друго ништо не се посомневавме дека е исламист.

Istrazuvanjata vikaat deka se borat vo Irak i Sirija, a ne niz Evropa. Proizvolno vleces zaklucoci. Kako sekoj los navivac. ha ha

Да бе, докторатот ми е на тема, "Секој дневното среќавање со брадоњи и забулени низ Скопје и чаршија". Изгуглај ќе го најдеш.

Istrazuvanjata vikaat deka se borat vo Irak i Sirija, a ne niz Evropa. Proizvolno vleces zaklucoci. Kako sekoj los navivac. ha ha
Се бореле, но после тоа се враќаат назад во земјите од каде што потекнуваат и продолжуваат со терор низ Европа, како што видовме во Виена и на многу други места.

Да бе, докторатот ми е на тема, "Секој дневното среќавање со брадоњи и забулени низ Скопје и чаршија". Изгуглај ќе го најдеш.

Vlakno ne ti fali znaci dobar si. <3

Се бореле, но после тоа се враќаат назад во земјите од каде што потекнуваат и продолжуваат со терор низ Европа, како што видовме во Виена и на многу други места.

Primerot so Viena pokazuva deka otkako ne mu dozvolile da otide da se bori, prezel akcii vo mestoto kade sto mu bilo zabraneto. Sprotivno od tvojata logika.
Da ne sakas da kazes nesto drugo? :)
Koi se tie drugi mesta vo koi povratnici sponjari od makedonija i kosovo prezemale teroristicki akcii?

Последно уредено:
Чекаме на истражување од лидерот АлКуреши, ние само на него веруваме. Ова Вашингтон Пост не веруваме. Они само сакаат да го извалкаат чесното име на џихадистите од Косово.
....

Него, на страна морониве ретрадирани, најбоље од све е што на жими мајка ги примаат муслиманиве у Аустрија.

https://www.mkd.mk/svet/vesti/teroristot-od-viena-se-prepraval-deka-se-otkazhal-od-dzhihadizmot

Чекаме на истражување од лидерот АлКуреши, ние само на него веруваме. Ова Вашингтон Пост не веруваме. Они само сакаат да го извалкаат чесното име на џихадистите од Косово.
....

Него, на страна морониве ретрадирани, најбоље од све е што на жими мајка ги примаат муслиманиве у Аустрија.

https://www.mkd.mk/svet/vesti/teroristot-od-viena-se-prepraval-deka-se-otkazhal-od-dzhihadizmot, знам, глупости пишуваат, само сакаат да ги обвинат Албанците за џабе.

Jas cekam da se raduvas ti eks-1307 deka muslimani umiraat i se kolat megu sebe, ti tuka mi problematiziras.

Имам повеќе пати кажано, единствен лек за ова, некои ќе гледаат во вонинституционално казнување на семејството и роднините на починителите, па да видиме дали друг пат на некој Албанец, Турчин, Торбеш, Ром... ќе му текне да убива рандом каури во име на Алах.
Нема друг лек. Никад нема да знаеш на кој комшија Албанец, или друг муслиман, на детето му текнало дека Алах ќе го награди, ако убива каури.

Имам повеќе пати кажано, единствен лек е вонинституционално казнување на семејството и роднините на починителите, па да видиме дали друг пат на некој Албанец, Турчин, Торбеш, Ром... ќе му текне да убива рандом каури во име на Алах.
Нема друг лек. Никад нема да знаеш на кој комшија Албанец, или друг муслиман, на детето му текнало дека Алах ќе го награди, ако убива каури.

Toa bre 1307 se ceka. Kazi, da se sobereme nie makedoncite i da gi tepame skontite kako sto tie ne tepaat nas.
Ajmo imas li plan, organizacija, sredstva, ke pocnes prv da tepas, imas li hrabrost, stavovite kako sto mozeme ne gi menuvas 15 godini si na forumov so isti stavovi i bajati ironicni formulacii na self-moaning monkey, zgora na toa se popaluvas na ricarski risjanski legendi (kako alternativa na islamskite gluposti), sigurno biblijata ja pees naizust.
Si sposoben za von-institucionalno resenie? Kade predlagas da se sobereme za da se dogovorime?
Dosta placevme veke, ni treba ricar kako tebe da ne organizira.

eve ti edno podaroce na paint. bidi nasiot brejvik.

Attachments

• breivik_newzealand.jpg
    breivik_newzealand.jpg
    88 KB · Прегледи: 13
Последно уредено:
Primerot so Viena pokazuva deka otkako ne mu dozvolile da otide da se bori, prezel akcii vo mestoto kade sto mu bilo zabraneto. Sprotivno od tvojata logika.
Значи они, види мајката, му забраниле да се тепа у Сирија, па он сирот, немал што да прави, се тепал на лицу места.
Па што не кажа дека е така бе? Ние тука цело време човекот го ружиме, ни крив, ни должен. Па ние не ја знаевме оваа супер-олеснителна околност. Среќа што си ни ти тука, да ни разобличиш австриски лаги, кои не тераат да мсилиме дека е овој некаков си терорист. Oн да ти бил борец. За слобода вероватно. Слобода на убивање каури.

Koi se tie drugi mesta vo koi povratnici sponjari od makedonija i kosovo prezemale teroristicki akcii?
прво што ми текна:
(ова извини, али од Гардијан ми е, не е од независно истражување на медресата во Џеда)

Што ќе ти се вакви вести?
Немаш материјал за маструбација или нешто друго?

Toa bre 1307 se ceka. Kazi, da se sobereme nie makedoncite i da gi tepame skontite kako sto tie ne tepaat nas.
Ajmo imas li plan, organizacija, sredstva, ke pocnes prv da tepas, imas li hrabrost, stavovite kako sto mozeme ne gi menuvas 15 godini si na forumov so isti stavovi i bajati ironicni formulacii na self-moaning monkey, zgora na toa se popaluvas na ricarski risjanski legendi (kako alternativa na islamskite gluposti), sigurno biblijata ja pees naizust.
Si sposoben za von-institucionalno resenie? Kade predlagas da se sobereme za da se dogovorime?
Dosta placevme veke, ni treba ricar kako tebe da ne organizira.

eve ti edno podaroce na paint. bidi nasiot brejvik.
Брејвик е нешто слично на вас. Никој нормален не би сакал да биде ко него. Но, некогаш ќе се најдат некои кои немаат долг фитиљ, на кои ќе им пукне филмот. Е тогаш, ќе почнат и такви работи.

Не е тоа посакувано решение, но на некој може да му се види како единствено. Тоа решение го спроведуваат некаде, на Филипини на пример.

Значи они, види мајката, му забраниле да се тепа у Сирија, па он сирот, немал што да прави, се тепал на лицу места.
Па што не кажа дека е така бе? Ние тука цело време човекот го ружиме, ни крив, ни должен. Па ние не ја знаевме оваа супер-олеснителна околност. Среќа што си ни ти тука, да ни разобличиш австриски лаги, кои не тераат да мсилиме дека е овој некаков си терорист. Oн да ти бил борец. За слобода вероватно. Слобода на убивање каури.

прво што ми текна:
(ова извини, али од Гардијан ми е, не е од независно истражување на медресата во Џеда)

Што ќе ти се вакви вести?
Немаш материјал за маструбација или нешто друго?

Abe vo red e toa. Ustanovivme sipcite se teroristi i nam ni smetaat kako narod.

Koga ke pocnes da organiziras osloboditelni ceti da se spravuvaat so nivnite semejstva. 15 godini kosata ti obele na forumov so istite gluposti deka sipcite se stetnici i teroristi. Ajde prezemi odgovornost.
Auu da, ti glasase za Apasiev i Levica zatoa sto na debata na kanal 5 na Ismet Ramadani mu kazal deka sipcite bile licemerni i deka ne ja sakale ovaa drzava.
Mislam me razbiras koj stepen na pateticen makedonec, ups, skret, si? Kao qr te zabole tebe za avstrija i za evropa, sam velicis krstonosci i slicni gluposti. Komu dokazuvas tuka na dardania i na puno deka sipcite se licemerni i teroristi? pa 15 godini toa go pravis. razbiras kolku e toa za grev neli?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom