Терористички напади во светот

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
Бре проклета вера,до тој стадиум ми имаат омраза направено,што видеоно од Нов Зеланд ме остава до толку рамнодушен,мува не ме лази кога го гледам.Прееска гавран утепа глушец,поише жал ми беше неголи за тие у џамијата.Ете до тој степен ми се преку кур.И нај мирољубив човек да си у свет,у монструм ке те претворат гадовите
Овој од Нов Зеланд остави објаснување на 50 страни, само поради екстремноста на ситуацијата никој нејќеше да признае дека е вистина тоа шо го пишува.

Околу 2 милијарди се муслимани во светот така, мислам дека тука некаде беше бројката. Утре да биде извршен геноцид врз сите 2 милијарди, око нема да ми трепне. Мажи жени деца, се у еден правец.

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Овој од Нов Зеланд остави објаснување на 50 страни, само поради екстремноста на ситуацијата никој нејќеше да признае дека е вистина тоа шо го пишува.

Околу 2 милијарди се муслимани во светот така, мислам дека тука некаде беше бројката. Утре да биде извршен геноцид врз сите 2 милијарди, око нема да ми трепне. Мажи жени деца, се у еден правец.
Затоа и единствен успех во животот тие квичење на форум и ширење омраза. Да излезиш од дома да прошеташ малце ќе смениш мисли.
Ме чуди како на деца им посакуваш геноцид?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
Затоа и единствен успех во животот тие квичење на форум и ширење омраза. Да излезиш од дома да прошеташ малце ќе смениш мисли.
Ме чуди како на деца им посакуваш геноцид?

Живеам и работам во најјаката западно европска држава. Секојдневно го гледам племето како се понаша и како арогантно одбива да се прилагоди на системот кој буквално му дава храна без пари. Убаво кажа некој погоре, од Мароко до Индонезија паркинг плац.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.617
Стварно не можам да сфатам што очекуваа земјиве кои пропагираа и прифатија бегалци дека ке се случи со целава инвазија на бандитиве. Да ти е страв да посетиш поголем град во Европа од психопативе.

Го гледам ликот од погоре што го убија, што се вкочани од страв, веројатно никогаш во животот не му поминала мисла дека ова може да му се случи во срцето на Виена.

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Живеам и работам во најјаката западно европска држава. Секојдневно го гледам племето како се понаша и како арогантно одбива да се прилагоди на системот кој буквално му дава храна без пари. Убаво кажа некој погоре, од Мароко до Индонезија паркинг плац.
Не живееш, ти работиш, црнчиш и затоа е јака држава, зош имат јаки аргати ко тебе.

Патем, зависи кое племе гледаш па си земал погрешна слика за луѓето, како на пример да среќаваш амиши во Англија и да мислиш цела Англија е со брада до меот.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.440
Поени од реакции
30.933
Уште еднаш се докажа дека исламот е канцерот на светот и треба да се забрани постоење на оваа секта.

АмА и ХрИсТиЈаНиТе Ги ИмАлЕ кРсТоНоСнИтЕ вОјНи.

STFU !!!!!!!!

Ако некој ми ги спореди Крстоносните војни кои биле пред еден милениум со денешните напади во 2020 на религиска основа све да му ебам !
Da bide posmesno ova sporedbava krstonosni, nisto ne znaat za toj period i edinstvenato se educirale od Kingdom of Heaven.
Tie vojni se zapochnati zatoa sto kalifatot ja drzel spanija porobena so vekovi, i stasal do francuska granica.
Toa sho venecija ja utna 4ta e na steta na pravoslavieto.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Da bide posmesno ova sporedbava krstonosni, nisto ne znaat za toj period i edinstvenato se educirale od Kingdom of Heaven.
Tie vojni se zapochnati zatoa sto kalifatot ja drzel spanija porobena so vekovi, i stasal do francuska granica.
Toa sho venecija ja utna 4ta e na steta na pravoslavieto.
Не би се сложил дека калифатот во Шпанија бил причината. Да била Шпанија причината, многу поедноставно и поблиску било снагите да ги насочат кон Шпанија. Западните владетели, крстоносните војни ги гледале како некаква претходница за освојување на Римските територии на блискиот исток и мала азија.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.440
Поени од реакции
30.933
Не би се сложил дека калифатот во Шпанија бил причината. Да била Шпанија причината, многу поедноставно и поблиску било снагите да ги насочат кон Шпанија. Западните владетели, крстоносните војни ги гледале како некаква претходница за освојување на Римските територии на блискиот исток и мала азија.

Член од
16 декември 2009
Мислења
1.329
Поени од реакции
1.180
Не ми е јасно како можат да ја употребат војската во целава оваа состојба и со тоа да го заплашат целокупното мирно муслиманско население.
Се сеќавам кај нас кога почнаа да користат минофрлачи зољи нагазни мини од таа иста Австрија ни беше сугерирано дека никако не смееме да ја употребуваме војската туку мора се тоа да биде пропорционално.
Се сеќавате на Арачиново и кој тоа ги спречуваше македонските сили да интервенираат со полн обем против терористите кои држеа територија?
Се сеќавате кога пред само неколку години ни пратија 50-тина терористи од Космет во Куманово па по интервенцијата на макоедонските сили и изгубени животи како ги пречекуваа на Космет.Се тоа Австрија го подржуваше и поздравуваше.
Не знам за друг народ на светот како македонскиот кој толку ги обезвреднува своите жртви и толку плаче за непријателот.
Кај нас терористите таа истата Австрија ни ги седна во власта/
Има ли некој барем малку достоинство па да се сети на нашите жртви(човечки материјални политички економски,девастирање на целата македонска држава) и да ги спомене токму сега за да не останат неважни заборавени ништожни....

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.489
Поени од реакции
18.516
Не е Австрија таа што е нај лицемерна.

Нај лицемерна е убедливо Холандија, нивната амбасадорка овде си се (за)ебава со Груби, а Холандија активно работи против влез на Албанија во ЕУ.

Член од
20 август 2018
Мислења
170
Поени од реакции
299
И јас мислев дека ромите кај нас се за чотек, ама... поголеми ѓупци од турциве и црнците муслимани нема.
Тоа жеништата по 100 кила, ко џулиња напраени од шо седат дома само, испоседнати со 5-6 деца пред зграда, има еден тон џубре да напрај... од хартии до смоки, сокој, шишиња, цуцли... стока. Еднаш не му текна да соберат тоа ѓубрето.
И вчера вечерта, за прв пат од кога сум Германија, слушнав истрел од куршум... Најверојатно беше поддршка за племето.

Kajgana Shop

На врв Bottom