Море, дај тоа кебапитеПрегледај го приврзокот 272651
Автоматски споено мислење:
Gosti najaveni od sinoka , vegeterijanci, bunav se so imav ovosje doma u mezevo. Ja kako dobar domakin jadev kebapi, ama slika ne pustan od toa , mrsna e mnogy
![]()
so e voa be grojze i jabuki samo?? macki da ne ti dosle doma... ja vegaitalijanci ne bi gi primal u podrum ne pa doma...Прегледај го приврзокот 272651
Автоматски споено мислење:
Gosti najaveni od sinoka , vegeterijanci, bunav se so imav ovosje doma u mezevo. Ja kako dobar domakin jadev kebapi, ama slika ne pustan od toa , mrsna e mnogy
![]()
Зашто?Вегетаријанци ја не би примал за гости
Зашто?vegaitalijanci ne bi gi primal u podrum
Sto e ova druze ?
Зимска лубеница, ги утепав од јадењеSto e ova druze ?
Au ova vredi da se proba , nesto mu pravis ili gotovo vosje za jadenje e ? Izgleda epten slatko.Зимска лубеница, ги утепав од јадење![]()
Така се јаде, нема многу шеќер, претпоставувам аргинин има доста и растителни влакна. Кога не е лето и никој не јаде убаво чувство е...еве прееска кило изедовAu ova vredi da se proba , nesto mu pravis ili gotovo vosje za jadenje e ? Izgleda epten slatko.
Хибрид,мелез од лубеница и дињаТака се јаде, нема многу шеќер, претпоставувам аргинин има доста и растителни влакна. Кога не е лето и никој не јаде убаво чувство е...еве прееска кило изедов
Ги има негде од крај на лето, темно зелени се лубениците, оваа година има во изобилие. Кора има два сантима ама нема везе. Ова и грозје уште имам, иначе сокче од смрзнати овошја, салата кога ќе се најадам 2 Кг сум потежок хахах
Некако наоѓам утеха во овие ствари затоа што не јадам месо и скари![]()