Што јадете во моментов? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
20161127_135140.jpg
Автоматски споено мислење:

Gosti najaveni od sinoka , vegeterijanci, bunav se so imav ovosje doma u mezevo :). Ja kako dobar domakin jadev kebapi, ama slika ne pustan od toa , mrsna e mnogy :)

Au ova vredi da se proba , nesto mu pravis ili gotovo vosje za jadenje e ? Izgleda epten slatko.
Така се јаде, нема многу шеќер, претпоставувам аргинин има доста и растителни влакна. Кога не е лето и никој не јаде убаво чувство е...еве прееска кило изедов :D
Ги има негде од крај на лето, темно зелени се лубениците, оваа година има во изобилие. Кора има два сантима ама нема везе. Ова и грозје уште имам, иначе сокче од смрзнати овошја, салата кога ќе се најадам 2 Кг сум потежок хахах
Некако наоѓам утеха во овие ствари затоа што не јадам месо и скари :)

Така се јаде, нема многу шеќер, претпоставувам аргинин има доста и растителни влакна. Кога не е лето и никој не јаде убаво чувство е...еве прееска кило изедов :D
Ги има негде од крај на лето, темно зелени се лубениците, оваа година има во изобилие. Кора има два сантима ама нема везе. Ова и грозје уште имам, иначе сокче од смрзнати овошја, салата кога ќе се најадам 2 Кг сум потежок хахах
Некако наоѓам утеха во овие ствари затоа што не јадам месо и скари :)
Хибрид,мелез од лубеница и диња

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom