мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.970
- Поени од реакции
- 25.071
Bez ni najmal problem. I toa turski.значи да кажеше дека пиеш по 6 кафиња дневно, пак ќе мислев дека претеруваш
10 мислам дека не може никој да испие
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bez ni najmal problem. I toa turski.значи да кажеше дека пиеш по 6 кафиња дневно, пак ќе мислев дека претеруваш
10 мислам дека не може никој да испие
У 2022 ќе може вакцините у гз да си ги пикнат, ќе биде све прележано до тогаш.
3294 тестирања
1085 нови случаи
12 мртви случаи
А што би требало по тебе да прајме, да излеземе сите надвор и да се љубиме и грлиме со кого стигнеме?За жал, прогнозите се дека лудилото тек во 2021 ќе е, ова се припремите.
Затоа бидете послушни, слушајте ги истите тие што претходно со години ги пљукавте (а и сега), затворени дома, под стрес, страв, маските преку нос и уста, па со што даде Бог.
Како и за сите други претходни вакцини. Само што тогаш народ ќе се чуствува посигурен, нема да паничи, и да го фати, полесно ќе преброди, а ако не, тогаш јбг толку му било пишано.
Демек сега е нешто поразлично![]()
Зоте, уште ти недостасуваше да се комплетира светото тројство од теоретичари на заговор.колку време треба на овие 3294 тестирања да се обработат податоците и секој човек поединешно да се тестира? какви овци живеат и колку глуп народ живее овде тоа е... затоа поради тој страв и никогаш немал држава
...а во Словачка сите масовно прават тестови, секој што се движи низ улиците ако нема со себе тестот дека е негативен ќе биде казнет!Од вчера за да ја напуштиш Словенија мораш да имаш документ со причина која држи вода зошто ја напушташ земјата. Импровизирано затворање граници...
Сношти сум се газел смеене на фејс имаа споделено некој поп шо напишал за коронава. Вика молитва, пост и богомислие. И темјан крстообрано обавезно. И ај шо да им речиш. Овие ваљда од антикава уште пред христијанството го откриле лекот.Зотејавление
Нормално директ во групата заговор, друго не се ни очекуваше. @ZOTE дај објасни им кој е античкиот корен на зборот Корона и како Македонија е во центарот на сево ова.
Oti zabegan? Voopsto ne gi pijam naednas, ne pijam ni redovno deset na den, najcesto pet sest. Za tursku zborame. Za ovie makijata, expresa od kafic ili kafemat ne gi mi racunam, tie se kolku za drustvo ako ne mozam da se napijam alkohol od X pricini. Cigari prosek mi se dve paketi na den. Sega zasega ete se krepam mozam slobodno da recam mnogu podobro od random vo zdravo telo zdrav duh tipovi. Nemam prekumerna tezina, tuka sum na sama granica na nedovolno uhranet i taman. Sestojad sum, so ima to jadam i ne se zamaram premnogu okolu toa niti pak sum redoven. Pretezno jadam ajde da recam sezonska hrana mada kako sto rekov ne se zamaram mnogu mnogu okolu toa. Isto ne sum prebirliv mnogu mnogu ni vo pijanjeto. Higienata, pazenje, toa mienje race na sekoe soznam, ne sum nekoj tip za primer. Od druga strana ko ke mi tekni so se imam lizeno vo zivotot pa mienje race mozam da recam mi e najmal grevАииииј...значи и ти си бил забеган![]()
Зависи, секој до кога му е шкртнато.И сеа ќе умираме или не?
Site ke umrime porano ili pokasnoИ сеа ќе умираме или не?
Знам, сега ни кажа директорот.Site ke umrime porano ili pokasno.