Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора, инаку ќе пропадне ко прошлиот.Vistina li rekol Bujar Lopuzar deka popisot ke se pravi i so dijasporata?

Господинот Груевски донесе 2011-та закон, со кој како нигде у свет, е скроз легално знаме на друга држава да се вее на државни институции на оваа држава.... Б.О. како министер за надворешни работи, лесно дава предлози за „олабавување“ и „ублажување“ на историчарите за македонската историја, да даде така лесно „олабавување/ублажување“ за себе како пример, па наместо да биде Албанец, нека биде Македонец од албанско потекло и да си го сменат етно знамето, да се разликува од туѓа држава, вака совети за туѓи националности малку е траги/комедија нели?
Берик , друг е муабетот, да не изигравам туѓ адвокат... кога се работеше за албанското знаме и слични нивни барања тогаш не беше Османи вака мек и лесен за преговори, кога се работеше за нив ко пијани за стап беа, една црта не попуштаа а сега, "Абе ајде сега до толку ли ќе ја цедиме, битно е да се интегрираме во Европа", некако многу лабаво, , ептен дволично, гадно лицемерие.Господинот Груевски донесе 2011-та закон, со кој како нигде у свет, е скроз легално знаме на друга држава да се вее на државни институции на оваа држава.
Он можеше, заради суверенитет на територија и слични легализми, да побара барем мала вексиколошка дистинкција да има, но не.
И ете, сега, мислам дека сме единствена држава која у закони си има воведено знаме на туѓа држава да се вее пред институции на нашава.
Затоа, од тогаш ми е пресмешно кога некој ќе се побуни, околу тоа, зошто Албанците го веат знамето на Реп. Албанија во приватни прилики.
Све тоа е точно и знам дека е друг муабетот.Берик , друг е муабетот, да не изигравам туѓ адвокат... кога се работеше за албанското знаме и слични нивни барања тогаш не беше Османи вака мек и лесен за преговори, кога се работеше за нив ко пијани за стап беа, една црта не попуштаа а сега, "Абе ајде сега до толку ли ќе ја цедиме, битно е да се интегрираме во Европа", некако многу лабаво, , ептен дволично, гадно лицемерие.
emagazin.mk
Таму се веќе интегрирани.. Ниту физички не се разликуваат.![]()
Османи: Потребен е регионален концепт за интеграција на Ромите
Ромите се интегрален дел од нашите општества, без никакви изговори мора да превземеме конкретни политички и правни мерки за што поголема нивна вклученост во сите општествени збиднувања, смета министерот за надворешни работи Бујар Османи.www.mkd.mk
нека каже како они на Косово ги интегрираат
На здравје.
Прегледај го приврзокот 272166