- Член од
- 13 мај 2019
- Мислења
- 156
- Поени од реакции
- 285
Nema termini, se zbunil deckoto, tek vo juli 2021Bravo. Termini za podiganje vednas??!! Bravo neli se cekase pola godina pa preku ambasada zemaa ako e ovaka bravooo
Nema termini, se zbunil deckoto, tek vo juli 2021Bravo. Termini za podiganje vednas??!! Bravo neli se cekase pola godina pa preku ambasada zemaa ako e ovaka bravooo
Што е работава, знае ли некој?Zadolzitelna prema finalna kocnica...15 dena nema promena.... HAOS!!
Ако е земено преку амбаса МОРА да се чека ,и да одиш сам/а во општина нема да ти издадат ,ќе го чекаат писмото да стигне од амбасада.A kako e situacija da se zeme od ambasada samo uverenieto i da si odis sam za egn i pasos? Licno da go odneses vo opstina ne e taka najbrzo ili mora preku ambasada za egn vo opstina?
Автоматски споено мислење:
A kako e situacija da se zeme od ambasada samo uverenieto i da si odis sam za egn i pasos? Licno da go odneses vo opstina ne e taka najbrzo ili mora preku ambasada za egn vo opstina?
Jasno, toa e sto e, samo neka izlezeАко е земено преку амбаса МОРА да се чека ,и да одиш сам/а во општина нема да ти издадат ,ќе го чекаат писмото да стигне од амбасада.
Има многу натрупани молби за да се пратат во амбасада и не ги пуштаат сите наеднаш.Имаат квота по колку да пуштаат,зошто се жалат од амбасада многу гужва се правело......Dali e normalno da cekam 8 nedeli od podadena molba vo konzulat vo Bitola i uste ne mi e stignat ukazot? Dali nekoj e vo slicna situacija?
Falaaa PaleИма многу натрупани молби за да се пратат во амбасада и не ги пуштаат сите наеднаш.Имаат квота по колку да пуштаат,зошто се жалат од амбасада многу гужва се правело......
Na mene mi stigna za 5 nedeli preku posrednikDali e normalno da cekam 8 nedeli od podadena molba vo konzulat vo Bitola i uste ne mi e stignat ukazot? Dali nekoj e vo slicna situacija?
Mene mi stigna 3 ta nedela .....Kako Sto kaza @palekrstic sega I'm se natrupa mnogu rabota .... Baska vi Bt ne sakaat mnogu guzva se uveriv Sam ....dobro e stom IMATE drzavjanstvo potpisano ,kaj I da e kje stigne ....toa e toa sme cekale tolku ....uste za malceNa mene mi stigna za 5 nedeli preku posrednik
Se natrupa bas site statusi vo mesto syojat,ukazi na 2 dena po 1 basMene mi stigna 3 ta nedela .....Kako Sto kaza @palekrstic sega I'm se natrupa mnogu rabota .... Baska vi Bt ne sakaat mnogu guzva se uveriv Sam ....dobro e stom IMATE drzavjanstvo potpisano ,kaj I da e kje stigne ....toa e toa sme cekale tolku ....uste za malce
Kazuvam za drzavjanstvata.....Sto bile potpisani I sto se potpisuvaaat ....poradi situacijava site podignuvaat vi KONZULAT ili Ambasada .....taka da I'm se natrupa rabota so podignuvanje na drzavjanstvo.....se razbirame neli....Se natrupa bas site statusi vo mesto syojat,ukazi na 2 dena po 1 bas
Se poteshko do bg pasosh.Правната комисия прие премахването на "златните паспорти"
Промените за заложени в Закона за б'лгарското гражданствоeurocom.bg
Za da se smeni zakonot treba ustavni promeni vo ustavot na republika Bugaria a za toa treba vreme i dvo-tretinsko mnozinstvo a toa e znak prasalnik na vlasta na bojko borisov koj ne prifaka ostapuvanje od 20 godisnata pretenzija i ideologija za makedonija .... I sekoj moze da pisuva sto saka i vmro jadi g***a deka koga ke dojdat na vlas ke go ukinat prespanskiot dogovor i bugarskiot dogovor za sorabotka .. zimi k***t deka ke uspe bes podrska od EU.... I ZAPAMTETE DEKA UNGARIJA SEUSTE MU DELI DRZAVJANSTVA NA SITE VO SRBIJA I NADVOR OD VOJVODINA KOJ STO IMAAT OFICIALEN DOKUMENT KRSTALNO VENCALNO OD AVSTO-UNGARSKA CRKVA OD TOA VREMEПравната комисия прие премахването на "златните паспорти"
Промените за заложени в Закона за б'лгарското гражданствоeurocom.bgАвтоматски споено мислење:
Se poteshko do bg pasosh.