Најстар/а најмлад/а партнер/ка

Тако фино лепо.Нарочито ако се вика Слаџана тогај е шербет. А тие малце повозразните ги мачкам со чололадо ако не се доволно слаџи. А ти чим немаш доволно искуство тогај има у тебе останато шеќер.
Туку да си тражеш друга сега. Агда веќе ќе биде заузета.
У право си, неможам ни мало прсте да и пикнам, ќе се чека, кај сеа ќе идам други да барам седи мирен.

Ајде сега, гледате дека влегол во серија последниве 2 години. :LOL:
Не бе, баш напротив. У последните две години сам у нејеб фаза, али така и ми одговара, спиритуалности ради. Драгоцена ми е сексуалната енергија сеа така да ја фрлам бадијала.
У право си, неможам ни мало прсте да и пикнам, ќе се чека, кај сеа ќе идам други да барам седи мирен.
Ќе се снајдеш, а ја сеа морам да станам да се ставам у покрет. Доста ми беше два саата седење мирно дружечи се са космосом.

Нема други во време на пандемија, не си играј играчки. Има и други начини, не мора прсте да ми пикаш. :*

Нема други во време на пандемија, не си играј играчки. Има и други начини, не мора прсте да ми пикаш. :*
Прсте беше за време бременост, сега има пун репертоар.

Моментално бушам 50 годишна таљијанка, нема раѓано , супер одржавана... мазна е како македонка на 19 .
Јас кога бев во Таљија, се изнагледав убави жени од сите возрасти, одржавани, фини... Целулит? Што е тоа? Срам да те фане.
Затоа па мажите беа очај.

Јас кога бев во Таљија, се изнагледав убави жени од сите возрасти, одржавани, фини... Целулит? Што е тоа? Срам да те фане.
Затоа па мажите беа очај.
Види , има и убави мажи , штета што грото од тие убави се педери , мислам штета за вас жените :P

Види , има и убави мажи , штета што грото од тие убави се педери , мислам штета за вас жените :P
Не треба да го глеам, ќе мижам само нека ми збори италијански..
И чекај сеа погоре со раѓањето, ние што сме родиле што мислиш дека ни се вулкански кратер, има вагинална мускулатура, се стеснува и шири по потреба и неколку трикчиња ебаго.

Не треба да го глеам, ќе мижам само нека ми збори италијански..
И чекај сеа погоре со раѓањето, ние што сме родиле што мислиш дека ни се вулкански кратер, има вагинална мускулатура, се стеснува и шири по потреба и неколку трикчиња ебаго.
Јас дури им реков да зашијат тро повеќе и сега сум лајк а врџн тачт фор д вери фрст тајм.

Јас дури им реков да зашијат тро повеќе и сега сум лајк а врџн тачт фор д вери фрст тајм.
Убаво си им рекла арно на маса си, нека ти напрат нов химен...

Јас 9 она 5,јас 15 она 10,јас 18 она 17,јас 20 она 20,јас 20 она 20

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom