Миленко свињацот ги набуцка, се воспалија неколку амеби и сеа ваљда бара на интернет како да го врати времето назад хахахахНезависен тим да изврши обдукција
Добро луѓево колку доктори по судска медицина мислат дека имаме во државава, 450? А и зошто обдукција кога нели вирусов не постои? Органски не се вари Венко заедно со бфф-чињата од Влада ама ова хедс ап за ова.
Не смее Венко да одговори така, за жал. Фејк профил е. Ама да, тоа би било одличен одговор на таквите аргументи.Миленко свињацот ги набуцка, се воспалија неколку амеби и сеа ваљда бара на интернет како да го врати времето назад хахахах
Гугла "vrati vreme se zaebaf"
Само што дознав, тоа е кога немаш твитер хахахаНе смее Венко да одговори така, за жал. Фејк профил е. Ама да, тоа би било одличен одговор на таквите аргументи.
Пола милион евра ако не се заразиш, не ако не развиеш симптоми. За второво вреди да се проба неколку пати.Ја верувам дека постои вирусот ама за пола милион евра би си пробал среќа, ќе ги бацувам респираторите![]()
Како ќе ми докажат дека сум се заразил ако не развијам симптоми, кога не верувам и во тестотПола милион евра ако не се заразиш, не ако не развиеш симптоми. За второво вреди да се проба неколку пати.![]()
Апсолутно неточноНајдоброто земање на вит Ц е на 12 саати по 500мг со продолжено ослободување.
Со 1000 ui си на дното од рефернтните вредности, (ако немаш прекумерна тежина) ско имаш под.Не мислиш дека ти е многу 5000 iu?
Јас во текот на летото пиев 800 iu, сега накачив на 1000, а од ноември 2000 ќе почнам. Не сум чул досега некој да пие по 5000. Исто и за цинкот. Мада секој си го знае најдобро организнот, се разбира во граници на пдв.
Инаку ме мрзи да пишувам на темава и не гледам поента во објаснување со ковид денајери, ама генерално слични информации имам како @Saber Rider. Од луѓе што работат во 8ми сепетември и на инфективна. Значи од луѓе директно во најжестокото што се, не од 4chan експерти. Поддршка за комрадот Сабер Рајдер кој има жквци да се објаснува со денајериве.
Ми се свиѓа што откако накачиле цена не им ги купувале више, поштувам тоа. Освен ако накачиле и квалитет уз цената, тоа е веќе др приказна. Иначе нека си ги чуваат сега по магацини некој месец, па нека ги намалат пак.Тој дечкото у Зегин се жалеше прееска,откако ги направиле N95 маските по 70 динари маска се нема продадено а претходно не можеле да постигнат по телефон се јавуеле да им тргнат.Чурук народ сме нек си ебе матер.
Автоматски споено мислење:
Или па може тие у Кам се KN95 и имаат едно кругче метално како филтер,може тие идат ко алваради филтерчето.Оптичка варка
Обратно другар,откако ги намалиле од 270 мислам на 70 не ги купуваатМи се свиѓа што откако накачиле цена не им ги купувале више, поштувам тоа. Освен ако накачиле и квалитет уз цената, тоа е веќе др приказна. Иначе нека си ги чуваат сега по магацини некој месец, па нека ги намалат пак.
Нема врска, од друго умреле, (како беше, сообраќајка имале им нашле после тоа корона и од тоа ги пишале) каква корона. Библиски народ тоа не фајќа.Црн рекорд
29.5% позитивни од тестираните. 22 починати.