Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Зицер на векот според мене во сабота..

Кабиб - Гаетје 3,5- 1,85

Значи да има помалце од 4 рунди.. Верувам дека Кабиб ќе ја заврши работата со submission во 3 рунди..

:pivo2:

1 i pol runda dovolni
Автоматски споено мислење:

steta.. posledna borba mu e..

Последно уредено:
Milan - Roma gg3+

Milan mi e konjak za igranje 3+ ili tim1, poat korona nad 80% davaat 2 ili poise golovi.. Se otkazav vekje od igranje fiksovi, iako mislam ke tepa milan ama doza na nesigurnost, ne e taka losa Roma.. sposobni se da dadat i dvete ekipi makar 1 gol zs da ne i po 2... Mislam 2:1 za milan e ovaa..

Za denes Real kosarkata pobeda so hendikep -12.5 1.90
Real kako i nekolku drugi ekipi kako sto se Efes,CSKA i Khimki, ja otvorija neocekuvano mn slabo sezonata vo evroligata, od 5 odigrani utakmici izdvojuvaa samo edna pobeda i 4 porazi.
No zatoa vo domasnoto prvenstvo gazat igraat perfektno, imaat 5 pobedi od 5 odigrani utakmici, 4 od tie 5 pobedi bea ubedlivi so po 15+ razlika.
Ocekuvam istoto i denes, debela pobeda so 15+ pts razlika.

Вулвс - Њукасл - ГГ (2.2 квота)

Играат две доста изедначени екипи,
Вулвс има 5 дадени и 7 примени гола во 5 изиграни утакмици, Њукасл од друга страна 7 дадени и 9 примени.
Квотата е доста примамлива, очекувам баш „енглески“ фудбал и барем по една искористена грешка од двете страни. На последните 4/5 утакмици и двете екипи дале барем по 1 гол, на последните 5/7 утакмици Њукасл прв дал гол.
Јас лично ќе ја играм Х (3,4 квота), очекувам 1:1 точен резултат.

Арсенал - Лестер - 1т12+ (2,45 квота)

Арсенал делуваат доста сериозно во моментов, и двете екипи играт во ЛЕ, очекувам тука доста отворен и атрактивен фудбал, Варди не е сигурен стартер, сојунку и ндиди се повредени, исто и Рикардо переира веќе долго време. Очекувам одморен Аубамејанг да направи разлика и да им донесе 3 бода на Арсенал. Би требало да гледаме убав фудбал со доста шанси.

Лион - Монако ГГ3+ (1,83 квота)

Тука имаме дуел меѓу два тима којшто не се во форма. И двата тима примаат и даваат голови, Лион на 7 утакмици има 10 дадени и 7 примени а Монако 10 дадени и 9 примени. И двата тима немаат многу повреди/суспензии, дерби натпревар, очекувам доста напаѓачки фудбал со многу шанси.

Реал Сосиедат - Хуеска - 1 (1,75 квота)

Сосиедат е доста поквалитетна екипа на хартија, солидно ја започнаа сезонава, на 6 утакмици имаат 10 дадени а само 2 примени гола. Хуеска од друга страна ми е баш изненадување сезонава, имаат 5 нерешени и само 1 пораз сезонава и тоа од Кадиз. На Атлетико, Валенсија и Виљареал успеаа да им извлечат бод. Очекувам доста тврда утакмица. Очекувам Сосиедат на квалитет да ги земат сите 3 бода.

Вулвс - Њукасл ГГ
Арсенал - Лестер 1т12+
Лион - Монако ГГ3+
Реал Сосиедат - Хуеска - 1
Квота 17 (спорт лајф)

Za denes Real kosarkata pobeda so hendikep -12.5 1.90
Real kako i nekolku drugi ekipi kako sto se Efes,CSKA i Khimki, ja otvorija neocekuvano mn slabo sezonata vo evroligata, od 5 odigrani utakmici izdvojuvaa samo edna pobeda i 4 porazi.
No zatoa vo domasnoto prvenstvo gazat igraat perfektno, imaat 5 pobedi od 5 odigrani utakmici, 4 od tie 5 pobedi bea ubedlivi so po 15+ razlika.
Ocekuvam istoto i denes, debela pobeda so 15+ pts razlika.

:kafence:

Крка - Цибона 1, за похрабрите хендикеп -4.5
Многу подобра екипа од распаднатата Цибона која не личи на ништо веќе неколку сезони по ред. Крка игра солидно во тоа малата никаква сала нивна, немаа среќа со Игокеа и извисија на крај.

Пркачин 9.5-
Детево не играше минатата, првата утакмица со Ѕвезда 2 поени со очаен шут и 4 фаули во напад, следната 0 поени и само 4 минути во игра. се гледа дека не е дораснат за конкуренцијава, добива минути во хрватска лига каде Цибона дава по 100 поеми, ама тука повеќе го играат Новачич кој добива се повеќе минути. Очекувам споро темпо, игра мртви утакмици Крка дома, ако влезе во игра ова ми е поклон граница.

Стипчевич 15.5+
алфа и омега во Крка, до сега на 16 поени просек, шутира по 6 слободни во просек, 5 обиди за 2 и дури 8 тројки по меч. Цибона има смешна одбрана, очекувам добра партија и се надевам да нема blowout.

Vo zivo Khimki pobeda so -10.5 ako saka nekoj neka ja isprati 1.90 koef
Vodat so 6 na poluvreme, mislam deka vo vtoro poluvreme ke gi pregazat na Astana.
Site igraat za Khimki denes, Shved,Mickey,Timma,MonroeJetebko,Booker.

Avtodor *

Последно уредено:
За вечер едно мераклиско за 20че, по со кеиф да се гледа фудбалов :)

Брајтон - ВБА 1-1&3+ 3.95 квота
Брајтон има огромен потенцијал, играат одличен фудбал, очекувам доста офанзивно да влезат во овој дуел против на хартија послабиот противник. Доста добри партии прикажаа против К.Палас, Јунајтед и Челзи, очекувам против противник како ВБА да земат 3 бода со убедлива победа и тотално надигрување.

Барнли - Тотнем 5+ 5.40 квота
Барнли се непрепознатливи сезонава, Тотнем зема залет и доби прав победнички менталитет. Очекувам да изненадат играчи како Вуд и Мекнил кај Барнли и барем 1 погодок во мрежата на тотнем. Од другата страна Тотнем кој напад и да го извади очекувам да распалат по поуп. Можеби малце оптимистично но очекувам доста голови вечерва и од двете ПЛ средби.

Милан-Рома 2&3+ 4.45квота

Милан е во одлична форма, не се поразени над 20 утакмици ако не се лажам, очекувам да кикснат барем една утакмица сега кога почна и во Европа. Рома имаат океј тим, осеќам дека вечерва ќе успеат да му земат 3 бода на Милан на сан сиро. Донарума позитивен исто така. Чаканоглу, ребич и хоуг исто нема да играат. Рома без некој посериозен хендикеп.

Вкупна квота 94 (спорт лајф.)

Vo zivo Khimki pobeda so -10.5 ako saka nekoj neka ja isprati 1.90 koef
Vodat so 6 na poluvreme, mislam deka vo vtoro poluvreme ke gi pregazat na Astana.
Site igraat za Khimki denes, Shved,Mickey,Timma,MonroeJetebko,Booker.

Avtodor *

Od 5 oktomvri nemaat pobedeno, neverojatno :pos: :чда:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom